Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Da li ima neka aplikacija koja pravi od obicne slike u potret mod - efekat. Tacnije potrebno mi je samo da dodam blur ili ti malo zamaglim pozadinu... Koliko sam gledao potret mod to pruza naravno ako je u njemu slikano i naknadno da se rese finese... No meni treba da to dodam naknadno na obicnu sliku

Jel neko ima tvoju lokaciju? Imas uredjaji koji su u FindMy?

Da li ima neka aplikacija koja pravi od obicne slike u potret mod - efekat. Tacnije potrebno mi je samo da dodam blur ili ti malo zamaglim pozadinu... Koliko sam gledao potret mod to pruza naravno ako je u njemu slikano i naknadno da se rese finese... No meni treba da to dodam naknadno na obicnu sliku
Hteo sam i da kazem da moze i neka aplikacija koja se placa, ali ne ove sto gore mesecno nego jednom se kupi i to je to. Ako znate eto

Da li postoji alternativa
Listenappboxu koji ne radi od skoro za prebacivanje youtube podcasta u audio podkast na Apple podcastu ili neku drugu aplikaciju?
Postoji varijanta sa Brave browserom da se pusti yt podcast u pozadini ali je lakše zbog drugih funkcija da se prebaci u podcast app.

Neka jednostavna i besplatna aplikacija za pravljenje kolaža, slike poređane u gird. Ništa fensi, osnove funkcije, ne treba Ai i pretplate?

Da li neko ima problem sa yt aplikacijom da krene da gleda neki klip, izadje iz aplikacije i nastavi sa gledanjem istog klipa posle nekoliko sati i da nece da ucita video klip ili ide na 480p maksimalno? Sa internetom nije problem, probao sam i wifi i mobilni net, ulazim u svaki drugi klip normalno i gledam u 2160p ali taj koji nisam zavrsio pa se vratim nece preko 480p sve dok iz nekog razloga ne proradi.

Edit: Moguce da je problem nesto do yt naloga, posto mi se isto desava i kada preko pc-a pustim. Sta li je u pitanju...

Poslednja izmena:
Jel sky showtime nema da se skine, na US store sam?

Hteo da promenim region međutim imam 0.27$ na nalogu. Ima li neko ideju kako to da potrošim?

Pa dodaj jos malo za nesto okruglo ili do 1€.

Hteo da promenim region međutim imam 0.27$ na nalogu. Ima li neko ideju kako to da potrošim?

Kontaktiraš Apple support da ti skinu taj deo sa naloga (napišeš please remove the remaining balance ili zeroing balance ) ili lepo napraviš novi srpski nalog, ideš na Settings/iCloud /Media&Purchases i log out i login sa novim domaćim Apple ID. Kad skineš aplikaciju, ponoviš identičan postupak i loguješ se sa primarnim američkim nalogom.

Kontaktiraš Apple support da ti skinu taj deo sa naloga (napišeš please remove the remaining balance ili zeroing balance ) ili lepo napraviš novi srpski nalog, ideš na Settings/iCloud /Media&Purchases i log out i login sa novim domaćim Apple ID. Kad skineš aplikaciju, ponoviš identičan postupak i loguješ se sa primarnim američkim nalogom.

Ja imam Srpski/Turski i us nalog.Turski je glavni na icloud.Media&Purchases kombinujem izmedju naloga koji mi kad je u kom trenutku potreban.Ako neka app je dostupna za srbiju a nije za us i tursku ulogujem se na srpski da skinem i izlogujem se posle

Potrebna pomoc!
Kako da iz iPhone iOS *.ipsw fajla otvorim/extrahujem *.dmg.aea tj. sam fajl sa iOS jer mi odatle treba neki IPCC fajlic. Ubih se oko ovog *.dmg.aea i nikako ne mogu da mountujem ili otvorim. Sve to na WIN11 (moze i Linux) jer nemam iMac ili Mac i sl.
Hvala unapred!

7-zip bi trebalo da moze da otvori, nisam bas skapirao da li si vec izvadio taj *.dmg.aea, ako jesi, probaj da mu skines to .aea i sa 7-zip da ga otvoris kao .dmg

Znam da sam davno otvarao neke .dmg sa njim i vadio kojesta na win...

IPSW sam uspešno unZipovao i unutar njega se nalazi fajl sa operativnim sistemom i ekstenzijom dmg.aea (vel. oko 6GB) koji nemam čime da otvorim čak ni kada obrišem .aea pa ostane samo .dmg a baš taj fajl mi treba da bih iz njega izvukao IPCC deskripcioni fajl za mrežnog operatera...
.dmg.aea 7Zip neće ni da čuje a neće ni .dmg da otvori :(

@zorz72

Da li ti je enkriptovan ipsw pa si zato dobio aea ekstenziju ili?

To ne znam :(
Normalno sam skinuo IPSW sa istoimenog sajta.
Kako da saznam da li je enkriptovan i kako da ga dekriptujem ako jeste?

Moraces nam napisati sta tacno zelis da uradis, i koje si korake uradio, da vidimo kako ti mozemo pomoci.

pozdrav, planiram da uzmem iphone ali imam neka pitanja pre nego sto odlucim:

• Jel ima negde uputstvo za youtube bez reklama? nesto poput revanced? naisao sam na YTLitePlus, jel to aplikacija koja se koristi?
  • jel moguce instalirati firefox + ublock origin extenziju? moje razumevanje je da ne moze - https://support.mozilla.org/en-US/kb/add-ons-firefox-ios
  • sta koristite za adblock u browseru, brave browser ili kombinaciju pihole + browser?

1. da, imas modovani yt koji nema reklame i ima jos dosta tweaks
2. safari + adguard je najbolja kombinacija

sto se tice modovanih aplikacija, imas 2 opcije
1. altstore ali moras svakih 7 dana da uradis refresh aplikacija i max 2 mozes da instaliras
2. da kupis sertifikat koji traje godinu dana i onda nemas brige oko refresha i imas neograniceno aplikacija, ja sam skoro uzeo za tipa 8$, dosadio mi je altstore

imas ovde vise o tome https://sideload.wiki/introduction

1. da, imas modovani yt koji nema reklame i ima jos dosta tweaks

o kom youtube-u se radi? nasao sam samo YTLitePlus - kako da "nadjem" modifikovane aplikacije?

altstore opcija mi nije problem, koliko vidim samo moram da budem na mrezi svakih 7 dana da bi se refresh "status" aplikacije?

moja preporuka je za cypwn, za yt koristi ovaj YouTube_20.12.4_YTPlus_5.1

Nazad
Vrh Dno