Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Recimo da ima.

Još plus, oko najava evropske komisije oko ovakvih stvari, gde bismo između ostalog, mogli imati normalno pravo da instaliramo *.IPA, koji želimo.

Recimo da ima.

Još plus, oko najava evropske komisije oko ovakvih stvari, gde bismo između ostalog, mogli imati normalno pravo da instaliramo *.IPA, koji želimo.
radi ovo extra 👍👍👍

:unsure: Imala sam na androidu Color Note , i sve je backup-ovano na gmail. Sad ne mogu da prebacim na iphone. Sa kojom aplikacijom notesa bi ovo mpglo biti kompatibilno ? Imam bas bitnih stvari
Imam jos uvek taj android ako treba manipulacija kroz druge notes apk .

Mozes da na androidu otvoris tu aplikaciju, kopiras notes u novi word fajl koji posaljes sebi na mail, otvoris ga na racunaru i nanjemu se takodje logujes na tvoj iCloud nalog. Otvoris Notes u okviru iCloud naloga i kopiras beleske iz word fajla.

Ili prebaciš sve na Google Keep 😄

Ja sam Google keep bas iz tog razloga počeo da koristim…samo se ulogujem i sve je tu.

Je l može neko ko ima srpski nalog da proveri da l ima infostud na app storu? Ako nema je l postoji neki način da se instalira sa neta apk?

Ne postoji Infostud aplikacija na srpskom AppStore, ali se Infostud pojavljuje kao developer za aplikaciju PolovniAutomobili

Kosta vise vremena nego YT preko Argentine ili Indije :D

Slažem se da je tako ..ali uyou+ je beslpatan i zahtjeva malo znanja da se instalira na iphone ..dok je postupak YT Argentina ili Indija kraći i jednostavniji ali se mora platiti.. jest da je sitna lova u pitanju ali se plaća..;)

^ kome nije problem da gleda iz safari browsera kupi se aplikacija Vinegar i ubaci se u ekstenziju. Radi bez reklama, može da se izbaci u mali prozor i seta po ekranu, radi kad se ugasi ekran telefona…. Košta 1.99$

Moze li predlog za neku Alarm aplikaciju , neku na kojoj mogu da namestim neki problem da resim,(npr matematika sabiranja) i da ima vise snooza, jer u suprotnom kasnim na possao . Moze da kosta, ali ne tipa godisnje 50 $, vec jednokratno.Ja sam nasla neke, ali se placaju godisnje. hvala

Moze li predlog za neku Alarm aplikaciju , neku na kojoj mogu da namestim neki problem da resim,(npr matematika sabiranja) i da ima vise snooza, jer u suprotnom kasnim na possao . Moze da kosta, ali ne tipa godisnje 50 $, vec jednokratno.Ja sam nasla neke, ali se placaju godisnje. hvala

Pozdrav
Ova njegova apk Maps da li ima glasovno navođenje jer ja nista ne čujem možda treba neko podešavanje. I ako nema sta je ok.
I radi li neka app kao što je bio bus plus i kad ce mi bus
App Beogradski prevoz nije bas neko rešenje ne radi.

Hvala

Nema glasovno navodjenje, jos uvek.
Beogradski prevoz je aplakacija koja bi morala da bude mngo korisnija i prakticnija, ali je jedina tog tipa za GSP.

Pozdrav
Ova njegova apk Maps da li ima glasovno navođenje jer ja nista ne čujem možda treba neko podešavanje. I ako nema sta je ok.
I radi li neka app kao što je bio bus plus i kad ce mi bus
App Beogradski prevoz nije bas neko rešenje ne radi.

Hvala
Nema u srb i bih koliko znam. Hrvatska mozda.

Podrzava i Hrvatsku i Sloveniju od nekadasnje SFRJ, a ceo spisak u spoiler delu 😃

• Aland Islands
  • Andorra
  • Anguilla
  • Antigua and Barbuda
  • Argentina
  • Aruba
  • Australia
  • Austria
  • Bahamas
  • Barbados
  • Belgium
  • Bermuda
  • Brazil
  • British Virgin Islands
  • Brunei
  • Bulgaria
  • Canada
  • Caribbean Netherlands
  • Cayman Islands
  • China mainland
  • Croatia
  • Czechia
  • Denmark
  • Dominica
  • Dominican Republic
  • Egypt
  • Estonia
  • Finland
  • France
  • Germany
  • Gibraltar
  • Greece
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Haiti
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iceland
  • India
  • Ireland
  • Israel
  • Italy
  • Jamaica
  • Japan
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • Luxembourg
  • Macao
  • Malaysia
  • Malta
  • Martinique
  • Mexico
  • Monaco
  • Montserrat
  • Morocco
  • Netherlands
  • New Zealand
  • Norway
  • Palestinian Territories
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Russia
  • San Marino
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • South Africa
  • South Korea
  • Spain
  • St. Barthélemy
  • St. Kitts and Nevis
  • St. Lucia
  • St. Martin
  • St. Vincent and Grenadines
  • Sweden
  • Switzerland
  • Taiwan
  • Thailand
  • Trinidad and Tobago
  • Turkey
  • Turks and Caicos Islands
  • United Kingdom
  • Ukraine
  • United Arab Emirates
  • Uruguay
  • United States
  • Vatican City

Malo sam dosadna ali moram da pitam još
Da li postoji delivery za SMS kao što je ima na svim drugim telefonima? Koliko sam shvatila nema ali ajde da pitam.
Da li ima opcija schredule sms ali ne da me poseti,već sam da pošalje?
Koji browser vam se najbolje pokazao, Safari ili neki drugi?

Telefon mi se bas sviđa. Ništa mi na njemu ne fali specijalno u odnosu na Android, i to što nema nije problem, može se i bez toga. U svakom slučaju lepa promena 🙂

Nema to na iOS-u, a za browser je individualno. U vecini slucajeva koristim Safari, a Mozilla-u ako mora neki drugi. Takodje moze i Brave, DuckDuckGo. Zavisi da li koristis i macOS i kako si navikla, kao i od toga sta gledas posto neki sajtovi jednostavno ne rade u kompletu preko Safaria.

Malo sam dosadna ali moram da pitam još
Da li postoji delivery za SMS kao što je ima na svim drugim telefonima? Koliko sam shvatila nema ali ajde da pitam.
Da li ima opcija schredule sms ali ne da me poseti,već sam da pošalje?
Koji browser vam se najbolje pokazao, Safari ili neki drugi?

Telefon mi se bas sviđa. Ništa mi na njemu ne fali specijalno u odnosu na Android, i to što nema nije problem, može se i bez toga. U svakom slučaju lepa promena 🙂
Sms ne koristim.
Safari je tip top.

Nazad
Vrh Dno