mijalkocar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.02.2010
- Poena
- 330
Hvala ljudi, divni ste.
radi ovo extra 👍👍👍Recimo da ima.
![]()
GitHub - qnblackcat/uYouPlus: uYou+ is a modified version of uYou (made by @MiRO92) with additional features and mainly made for non jailbroken users!
uYou+ is a modified version of uYou (made by @MiRO92) with additional features and mainly made for non jailbroken users! - qnblackcat/uYouPlusgithub.com
Još plus, oko najava evropske komisije oko ovakvih stvari, gde bismo između ostalog, mogli imati normalno pravo da instaliramo *.IPA, koji želimo.
Da, videh to, glupost...Ne postoji Infostud aplikacija na srpskom AppStore, ali se Infostud pojavljuje kao developer za aplikaciju PolovniAutomobili
Infostud Apps on the App Store
Download apps by Infostud, including PolovniAutomobili.apps.apple.com
Kako se instalira 😃radi ovo extra 👍👍👍
Kosta vise vremena nego YT preko Argentine ili IndijeKako se instalira 😃
Kosta vise vremena nego YT preko Argentine ili Indije![]()
Rešili su problem novim ažuriranjem ^^ 👏Da li još nekom puca b:92 aplikacija na 15.4.1 kad delite + ili - na komentare? 13pm
Mene i dalje izbacuje.Rešili su problem novim ažuriranjem ^^ 👏
Moze li predlog za neku Alarm aplikaciju , neku na kojoj mogu da namestim neki problem da resim,(npr matematika sabiranja) i da ima vise snooza, jer u suprotnom kasnim na possao . Moze da kosta, ali ne tipa godisnje 50 $, vec jednokratno.Ja sam nasla neke, ali se placaju godisnje. hvala
E sad radiMene i dalje izbacuje.
Apple- njihove proizvode
Apple store = Hardware
Nema u srb i bih koliko znam. Hrvatska mozda.Pozdrav
Ova njegova apk Maps da li ima glasovno navođenje jer ja nista ne čujem možda treba neko podešavanje. I ako nema sta je ok.
I radi li neka app kao što je bio bus plus i kad ce mi bus
App Beogradski prevoz nije bas neko rešenje ne radi.
Hvala
Sms ne koristim.Malo sam dosadna ali moram da pitam još
Da li postoji delivery za SMS kao što je ima na svim drugim telefonima? Koliko sam shvatila nema ali ajde da pitam.
Da li ima opcija schredule sms ali ne da me poseti,već sam da pošalje?
Koji browser vam se najbolje pokazao, Safari ili neki drugi?
Telefon mi se bas sviđa. Ništa mi na njemu ne fali specijalno u odnosu na Android, i to što nema nije problem, može se i bez toga. U svakom slučaju lepa promena 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari