Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Jel si se ulogovao na YT Music sa tim istim nalogom?

Jel si se ulogovao na YT Music sa tim istim nalogom?

Jesam jesam, to je bio problem, imam dva google naloga....

On piše za običan YT a ti za Family, koliko mi se čini…

Jes', u pravu si, moja greška, ali neka i te informacije.

Pozdrav kolege,
žena mi ima problem na svom iPhone- u 11,konkretno sa Viberom.
Pošalje joj neko sliku ili glasovnu poruku,izbacuje da Viber serveri imaju limitirano vreme i da je istekao taj period da vidi sliku ili presluša poruku a stiglo je pre par minuta.
Ima neko možda sličan problem?

Pozdrav kolege,
žena mi ima problem na svom iPhone- u 11,konkretno sa Viberom.
Pošalje joj neko sliku ili glasovnu poruku,izbacuje da Viber serveri imaju limitirano vreme i da je istekao taj period da vidi sliku ili presluša poruku a stiglo je pre par minuta.
Ima neko možda sličan problem?
Gomila ljudi u srbiji. Problem je do vibera, rešiće se uskoro nadam se

Zanima me najbezbolnije resenje da dobijem iskustvo kao sto je YT Vanced na androidu.

Iskljucivo slusam muziku sa YT i znaci mi da mogu da iskljucim ekran i da nemam reklame...

inb4 yt premium
Musi app.

Jel u ovoj Musi app ne može da se podesi kvalitet videa? Podesio sam onaj najbolji kvalitet generalno ali kada pustim video ono kao da ide 360p…

Ja za Youtube muziku koristim "Tubidy FM" , radi posao, moze i da se skine za offline slusanje.

Sasvim slučajno naletim na zvaničnu aplikaciju eZdravlje RS. Vidim da se može zakazati lekarski pregled kod odabranog lekara i videti istorija lekarskih nalaza i laboratorijskih rezultata, koliko sam video unazad do 2015.
Ne znam samo da li može da se koristi ako se logujete pomoću user/pass za eID, ja sam podesio ConsentID sa kojim sada ulazim svuda gde je eID autentifikacija.

Postoji još par aplikacija za iOS koje je izdala Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, lepo je što se konačno pokrenulo sa mrtve tačke.

Jel ima neka fora za blokiranje reklama kao na androidu ono sa dns-om i slično?

Ja koristim adguard pro, platna je ali do sada nisam video ni jednu reklamu

^ za to je vanced, do sada nisam video da nešto uspe da blokira YT.

^ iskreno ne znam. Adguard posklanja reklame kroz safari, kroz aplikacije ali čuveni YT za sada nisam ništa našao. Ako nađem ili bilo ko sa foruma neka javi.

Sad sam pričao sa kolegom ima način ali mora preko PC sa altstore. Kad vidim sa njim kako se to radi i namestim kod sebe napisaću kompletno upustvo. To nije vanced.

Po meni je to i najlakša opcija, ali ajde da probam i ovo pa da prenesem kolegama koji ipak hoće besplatnu verziju bez reklama.

Ako je bilo ne zamerite... da li je neko imao iskustva sa 1Blocker aplikacijom?

Nazad
Vrh Dno