Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Moze li potvrditi , neko ko koristi Signal, da nema preview videa koji se posalje tj nema zamrznute slike prvog kadra snimka? Meni stoji samo crno sa strelicom za play

Mozda laicko pitanje, ali hteo bih da predjem na ios ovih dana, pa sam hteo da pitam dali postoji opcija instaliranja aplikacija bez jailbreak-a..?
Nasao sam nekoliko uputstava ka nekim sajtovima, ali nisam siguran dali to radi..
Moze odgovor i u pm..

Nije iOS tako zamišljen. Bolje nemoj uzimati iOS ako gledaš na skidanje aplikacija i budzenje.

Ovo je da upalis i da radi. Plug and play.

Mislio sam eventualno zbog 3-4 aplikacije koliko i imam trenutno na androidu, ali nisu nista o glavu ih imati

Uvek možeš da kupiš aplikaciju ako ti treba, pogotovo ako bi nosio telefon od 500+ evra.

Pozz raja,treba mi neki instagram video downloader koji radi na klik do dva i tapatalk bez reklama.

Nikako ne mogu da nastelujem shortcuts da radi insta download.
Instalirao sam zakrpu,tj.tool...ali nece da mi pojavi u opcijama kada hocu da skinem pricu ili reels.

***a ako ne moze, ne moze....

Poslednja izmena:
Kako da iskljucim sifru u appstoru ukoliko zelim da instaliram free aplikacije?
U opcijama stoji odcekirano za free aplikacije, ali i dalje trazi

Skoro sam prešao na iOS. Vidim da nema raznih aplikacija na srpskom App Storeu koje su dostupne na srpskom Google Playu, npr. Kindle, Flickr, Gboard… da li neko zna o čemu se tu radi?

Njihovi developeri trebaju da ih odobre za nas SRB Store. Uvek je najlakse otvoriti jos jedan, US nalog, i na njemu skidati aplikacije koje ti trebaju a nisu na nasem store-u.

Njihovi developeri trebaju da ih odobre za nas SRB Store. Uvek je najlakse otvoriti jos jedan, US nalog, i na njemu skidati aplikacije koje ti trebaju a nisu na nasem store-u.
Hvala! Probaću sad to.

Radi, super, hvala još jednom :)

Док сам имао Ајфон користио сам једну 3rd party апликацију за приступ инстаграму. У самој апликаци је био могућ download слика.

EDIT: извињавам се, заборавих написати име апликације 😐
У питању је "Friendly". Док сам користио било је могуће додати налоге са Фејса, Инстаграма и Твитера. На Фејсу и Инстаграму је било могуће директно скинути слике на телефон.

Je l moze neko da proveri je l aplikacija Infostud (za trazenje posla) postoji mozda u srpskom app storu? Hvala

Moze li neka preporuka za music i video player?
pokusao sam mkplayer, ali video dosta secka. VLC player nece da ucita video (library je prazan)

Moze li neka preporuka za music i video player?
pokusao sam mkplayer, ali video dosta secka. VLC player nece da ucita video (library je prazan)
Najbolje da to sinhronizujes sa tel. preko itunes-a.

hvala.. uspeo sam da prebacim direktno u vlc player.. medjutim ono sto me takodje zanima jeste kako da pustam video ili audio preko vlc-a koji su snimljeni telefonom.
u podesavanjima na iphonu stavio sam da vlc vidi local network. Medjutim nece da vidi muziku ili video ukoliko preko itunesa ne prebacim direktno u vlc aplikaciju. Ako bih prebacio mp3 fajl u music folder od iphona, onda ga ne mogu videti u vlc aplikaciji, to mi se isto desava i sa vox music playerom.. Koliko vidim apple ima neke sigurnosne opcije koje ne dozvoljavaju aplikacijama da ceprkaju po telefonu? XD

Dosta je tesko to raditi na te tradicionalne nacine. Zatvoren je sistem i aplikacije drugacije komuniciraju medjusobno i sa sistemom, zato sam ti i predlozio da radis sve to preko itunes-a. Mozes, postoje varijante sa i bez jailbrake-a, ali previse cimanja u odnosu na sinhronizaciju.

Nazad
Vrh Dno