Šta je novo?

Aplikacije - iOS

PRevise cimanja nije pozeljno.. Je**s sve sto nije u dva-tri klika (drag and drop). Hvala za info..

Nisi napisao da li app mora da bude besplatan :) ja koristim Firecore Infuse vec dugi niz godina, 10usd je godisnje. Mozes prevaciti na njega bilo koji video (za tu svrhu ima integrisan web server za upload videa), pusta sve zivo.

njega koristim i na apple tv-u, ne radi nikakav transcode, pusta sve (ima podrsku za smb/nfs)

besplatna.. trazio sam neku koja ce da vidi i ono sto sam snimao telefonom. Ali za sad neka bude default, ostalo cu prebaciti u vlc aplikaciju..
sto se tice music playera, onkyo vidi muziku sa telefona medjutim premotavanje baguje.. Izgleda default ostaje i za muziku...

potrebne su mi free aplikacije za:
1. za filtere slika
2. za snimanje kamerom a da na ekranu ne mora biti aktivna kamera vec da se moze raditi nesto drugo (citanje vesti, fb...)

Zaboravih da pitam za najvažniju…treba mi neka free aplikacija koja je najbolja za trčanje, da meri i pamti rezultate..hvala.

ni nema bolje od strave :)

malo me zbunilo nakon instaliranja strava app da mi je prilikom kreiranja profila dao opciju start free trial....znaci da nije free ili??

free je sa limitacijama, subscription je 8$ mesecno, ali ti nije potrebno da placas

STRAVA je super aplikacija, hvala na savetu!!!....ono sto mi se desava mi je malo cudno kada udjem u maps...ubacim adrese home, work....ali za work on mi oznaci na mapi da mi je posao u Vrscu!!!!....udjem u kontakt karticu i tamo lepo pise ulica i broj mog grada i gde radim ali me on iz nekog samo njemu znanog razloga salje u Vrsac....da li se nekome nesto slicno desavalo i kako da ovo resim? (odradjen je updejt mapa).

1. hteo bih da pitam sve one koji koriste STRAVA da li postoji da te glasovno obavesti preko slusalica na svaki km za koje vreme si pretrcao?...na huawei sam to imao i super je fora.
2. koja je najbolja free navigacija za ios?

Aplikacije za navigaciju su HERE i Google maps, HERE je prilicno dobra a ovu drugu ne koristim, iako tvrde da je dobra za pracenje guzvi. Najnoviji update za HERE baguje sa offline pretrazivanjem kod nekih korisnika.
Apple maps je sve bolja za mnoge zemlje ali za nas je daleko jos od glasovne i takodje ne mozes da je koristis bez internet konekcije.

Ne mogu da nadjem hbo go apk na storu?
Mora Srpska prodavnica, strasno

Zato sto je to lokalizovana aplikacija za Hbo Adria regiju ( ili gde vec spadamo)

Mislim da moras da napravis nalog na Cro Store-u i odatle da skines.

Pa sto bi na hrvatski kad ima na nasem?

• Like
Reagovanja: iOS
Mislio sam da i dalje nije kod nasih :) Inace koristim US i znam da je morala da se skida sa Cro, a nisam ispratio kad su nama dodali :)

Ako ima kod nasih, jos lakse :)

Jel koristi neko parking servis app? Receno mi je da instaliram app i da kroz nju mogu da placam mesecnu kartu za parking ( povlascenu, stanarsku) platnom karticom. Ja nigde ne vidim tu opciju.

Pri paljenju telefona, koji region izabrati, znam da do skora nije bilo Srbija, ali da su uključili, e sad ima li benefita uopšte birati Srbiju pre USA jer uglavnom na USA ima sve, a kod nas jok.. Ako nema neke koriste za SRB region, da registrujem sebe na USA ?

Napravi kompromis, otvori 2 naloga😉

Najprakticnije receno :)
Iskreno bih krenuo sa US nalogom i drzavim u kojoj se ne placa porez pri kupovini aplikacija, kao sto su Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire i jos neke, a balance dopunjavas kupovinom gift kartica.

Najprakticnije receno :)
Iskreno bih krenuo sa US nalogom i drzavim u kojoj se ne placa porez pri kupovini aplikacija, kao sto su Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire i jos neke, a balance dopunjavas kupovinom gift kartica.
Ukoliko sam izabrao region USA, da li sada u Apple ID isto idem USA ?

Tako je zato sto Apple ID vezujes za US App Store. Nadji neku adresu na Google maps, upises broj telefona i precizan zip kod.

Kojih to aplikacija nema na našem store-u kojima ima na US store? Ozbiljno pitam, šta god da sam tražio na našem sam našao.

npr nema PayPal aplikacije. Donedavno je situacija bila mnogo gora, nije bilo google aplikacija samim tim ni Youtube aplikacije, to su nekako sredili nakon vremena i vremena.

Nazad
Vrh Dno