Meni radi savršeno, čak sam je i u Grčkoj na Tasosu koristio. Doduše, ja sam na iOS 10.3.3, možda je do toga 😉.Jel ovo neki bug, nešto ne funckioniše u Srbiji ili nešto treće ?
Moraš da odeš u Poštu, imaju tamo šaltere za eupravu, da ti daju nove šifre.Da li je neko pokusao da vrati backup ConsentID aplikacije za dvofaktorsku autentifikaciju? Imam backup ali ne znam kako da ga “umetnem”😁
Moras dodaš srpski jezik u podešavanjima u Settings -> Language& Region u iOS podešavanjimaJe l zna neko kako da podesim srpski jezik za navodjenje u google mapama? Na engleskom radi, ali sa prebacivanjem aplikacije na srpski jezik, nema ni navodjenja na bilo kom jeziku.
Mislis na ovo? Samo da stavim na prvo mesto?Moras dodaš srpski jezik u podešavanjima u Settings -> Language& Region u iOS podešavanjima
Jesi probao Reader View? A imaš i Hide Toolbar...Jel postoji opcija u Safariju da mi nestane status bar sa satom, baterijom i signalom kad skrolujem dok čitam? Da u suštini tekst ide ispod notcha. Nervira me kad je statično na tom delu.. Na Samsung browseru postoji ta opcija.
Probao, neće.Jesi probao Reader View? A imaš i Hide Toolbar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari