Šta je novo?

Aplikacije - iOS

http://tuneshell.com/

Odlican player. Podrzava MP3, AAC, WMA, APE, FLAC, Musepack, WavPack, Speex, Ogg Vorbis, Monkey's Audio, Apple Lossless . ( .mp3 .m4a .flac .ape .aifc .aiff .aif .m4b .mp4 .wav .wma .oga .ogg .mpc .spx .caf .aac .wv .3gp .3g2 .it .xm .s3m .mod .mid )

Transfer muzike bez Itunesa, ovo je posebno interesantno, ako koristite Linux.

Tapatalk 2 for iPhone na popustu 0.99$

Mailbox for iPhone

Thread Contact for iPhone
mzl.dwqrwpea.320x480-75.jpg
mzl.suwfgazm.320x480-75.jpg
mzl.vuwippul.320x480-75.jpg

mzl.qgpspuvw.320x480-75.jpg
mzl.dczsgjff.320x480-75.jpg

Real Racing 3

Ako neko nije znao, RR3 vec moze da se skine sa New Zealand App store. Igra je besplatna, ali se placanjem ukida cekanje na kupovine i popravke vozila.

Fizika je dobra, staze su dosta bolje nego u RR2, nisu vise nerealno siroke po 30m... Grafika je takodje dosta dobra.

Nema replay, sto je glupo, i nema online multiplayer, vec neki imbecilni time shift multiplayer, trkate se sa ghostovima drugih.

Mada, mozda to poprave do zvanicnog izlaska krajem februara.

drgonzo, fala za anydo... ;)

Al su alavi, sad opet oce 4$, smesno bre!

Zar je moguće da na iOS-u naplaćuju posebno Tapatalk 2, iako je kupljena verzija 1? Pitam čisto informativno.

ja sam ga kupio kad je bio 0.99 :p

Zar je moguće da na iOS-u naplaćuju posebno Tapatalk 2, iako je kupljena verzija 1? Pitam čisto informativno.

Na androidu ova verzija ni ne postoji, a ona sto postoji dosta je losija i od one stare verzije na iOS.
Novi tapatalk 2 donosi puno novih stvari u odnosu na stari i jeste bukvalno drugi program ali nisu trebali potpuno da ignorisu ljude koji su vec kupili njihov proizvod.

Poslednja izmena:
Koliko znam ova verzija na androidu je verzija 2, iako bi vise trebalo da bude 1.5

Na androidu stigli su odavno do verzije 2 ali nema nikakve veze sa dvojkom za iPhone, ni opcije, ni prakticnost, ni izgled.
Ova dvojka za iPhone napravljena je u fazonu Tapatalk HD.

Zezno si se, na androidu ima odavno HD:

Treba mi FTP server? Ili da li ima za ios Total Commander s FTP dodatkom? ios 6.1.2, u pitanju je 4s.

Ako ti je jailbreakovan - iFile program radi to sto ti treba...

Da li postoji neki tweek da zameni home dugme, znaci kada hocu da izadjem iz necega da ne moram da pritiskam home (zelim da ga sacuvam ili gresim oko toga )

Ima i zove se Zephyr .

Neki cydia tweak za status report na iPhone 4, iOS 6.1.1 ?

Vrh Dno