priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
iPhone je jednostavan za upotrebu pa su mnogi koji nisu koristili smartphone u zivotu presli bez problema na iPhone, i zato mozes da cujes takve price da ti ne trebaju osnovne stvari. Sva sreca postoji Cydia i za one druge koji nisu zadovoljni sa onim sto dobijaju od apple-a.
U poslednje vreme sve novo sto apple izbacuje, uglavnom kopira ono sto postoji na cydiji, cudim se da SBSettings nisu jos uvek kopirali.
Za iPhonedelivery nemam komentar, ja sam oduvek koristio delivery report i tako cu i dalje.

U poslednje vreme sve novo sto apple izbacuje, uglavnom kopira ono sto postoji na cydiji, cudim se da SBSettings nisu jos uvek kopirali.
Taj ko kaze da mu ne treba BT na telefonu taj laze jer je nemoguce da ti nije neko ponudio da ti posalje ili sliku ili neki mp3 preko BT. To je nesto standardno sto svi koriste.To zavisi iz kog ugla gledash. Chemu sluzi iBlueNova ?
Za iPhonedelivery nemam komentar, ja sam oduvek koristio delivery report i tako cu i dalje.
Ja ga ukljucujem/iskljucujem stalno kada sam kod kuce jer mi je to mnogo brzi internet od onoga na telefonu.chak i SBsettings izbacio jer sam provalio da necu 10x dnevno da iskljuchujem i ukljuchujem Wifi ili 3G ili da mislim na bilo shta
To je ogroman problem ali za one koji su kupili iPhone samo zato sto je skupvecina opcija iz SBsettingsa kao da je napravljena za "siromashne", a to je u direktnoj suprotnosti sa cenom koju si dao za fon.
Da, koristio sam ga puno dok sam bio na prepaid, sada ga uglavnom koristim samo kada sam u romingu jer mi je non stop preko push-a ukljucen na telefonu: msn messenger, yahoo messenger, i 3 mail naloga.@priest77
Je l' DATA toggle koristiš na 3.x softveru?
Poslednja izmena: