Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Kada pokusam da prebacim aplikaciju na iPod Touch, iTunes mi izbaci error da moj kompjuter nije authorized, i da treba da ga authorizeujem da bih mogao da prebacujem aplikacije, a pre toga je jedno 7, 8 aplikacija normalno prebacio. Probao sam da uradim deauthorize, pa opet authorize, i tako vise puta, ne radi. Help?

Konacno !!! Outside je pusten u prodaju :) Ekstra grafika, plus odlicni izvori (yr.no, noaa i temis)...

nd67q0.png
r6y003.png

A koja je fora sa tim ? :) Izgleda kao weather aplikacija za Wii :) Vec postoji gomila aplikacija koje daju sve moguce informacije zajedno sa satelitskim snimcima, recimo Fizz Weather..

Pa i jeste weather app, po meni je mnogo bolja od fizz, accuweather, weatherbug i ostale koje sam probao, mnogo bolja u smislu sto mnogo bolje izgleda, plus kao sto sam naveo koristi yr.no kao izvor, a posto se zanimam sa meteorologijom tvrdim da yr.no ima najtacnije prognoze ;)

ShaX_91, probaj sa iFone Anywhere da resis taj problem ;)

Poslednja izmena:
Bolja je zato shto bolje izgleda ? :) Ti mora da si 2001 godishte, a ne 91 :)

milan91, hvala, nasao sam drugo resenje za problem. Izgleda da je application koji sam skinuo bio povezan sa nekim iTunes store accountom, pa mi zato nije dao da prebacim na iPod, tako da sam skinuo drugu verziju, i sad sljaka normalno.

driver, lepo sam napisao zasto je bolja ;) To sto mnogo bolje izgleda (fizz weather koju kao da je radio klinac od 7 godina u paintu...) to je samo plus.

Poslednja izmena:
Ja mogu da napravim lockscreen da izgleda ovako ili cela springboard stranica, ne znam cemu toliko uzbudjenje :)
Doduse jeste lepo ali opet ;)

Lepo ali dečije, drajver je u pravu. Nego, koji je stvarno ultimativni weather program? Da ima dosta preciznih podataka, a da i lepo izgleda - ono, neki ozbiljan dizajn.

Na ove tri adrese imate sigurno 100 različitih aplikacija, pa izaberite...

A imate i ovu temu, pa ko šta više voli... Zapravo dve.

Poslednja izmena:
Koliko je ovaj Ebuddy Pro bolji nego IM+... IM je tuga od programa, eubddy mi je sada jedini IM program na fonu.

Ja sam bas stekao suprotan utisak, presao sam sa eBuddy-ja na IM

nazalost, najbolji weather program za WM jos uvek nece izaci na iPhone...

SBSH PocketWeather

Cek, a shta to chini dobar weather program ? Da gadja temperature ili da bude shareno ili ne znam shta ? :) Tebi u takvom programu treba da vidish koja je trenutna temperatura i kakvo ce vreme biti recimo narednih 5 dana, to svaki program ima, a vecina ima i gomilu drugih gluposti koji nikom ne trebaju :)

Cek, a shta to chini dobar weather program ? Da gadja temperature ili da bude shareno ili ne znam shta ? :) Tebi u takvom programu treba da vidish koja je trenutna temperatura i kakvo ce vreme biti recimo narednih 5 dana, to svaki program ima, a vecina ima i gomilu drugih gluposti koji nikom ne trebaju :)

ovaj je specifican po tome sto ocitava TAF i METAR vrednosti sa bliskih aerodroma za zadatu lokaciju, pa ima i preciznu prognozu za narednih 12 sati. prognoza najduze vredi do 2 dana, jer se sistem brze menja. takodje, prikazuje real feel temperaturu, koja se skoro uvek poklapa sa onom koju mi pokazuje Octavia dok se vozikam po gradu - a koja nema veze sa onom iz RHMZ. pored ovoga, najavljuje evenutalna upozorenja o mogucem nevremenu u nekom narednom periodu, kao i zemljotrese u okruzenju.
inace, supruga je meteorolog i ne odusevljava se "fensi" ikonicama :D

Poslednja izmena:
Da li BiteSMS ima sablone za poruke?
I kao najlakse platiti parking? Ja korisim copy/paste, li mi treba nesto enegantnije... razmisljam o razvoju aplikacije za IPhone preko koje bi se placao parking.

Imaš aplikaciju pod nazivom SMSTool u Cydia-i...

Outside je stvarno super, veselo izgleda, nema suvišnih informacija na glavnom skrinu i ima FEELS LIKE što je meni mnogo važnije od stvarne temperature. A stvarno veselo izgleda kad pada sneg, a sve se kao gleda kroz prozor.

Jedina mana mu je što se plaća pretplata :( Tako da mogu besplatno da uživam u Outside-u još 2 nedelje a posle natrag na ove bezlične weather apps.

Čini mi se da čak ni YR.NO app nema feels like.

A vidi kako veselo izgleda outside, hvala ti što si skrenuo pažnju inače bih propustio tu app. Šteta za pretplatu..

Prilozi

• IMG_0076.PNG
    IMG_0076.PNG
    132 KB · Pregleda: 117
Konaceno neko sa pravim komentarom ;) Ne ovi hejterski komentari tipa: to sam mogao i ja da uradim, decija glupost...
Aplikacija izgleda sasvim ozbiljno, odlican dizajn, i divim se doticnom dizajnu aplikacije kao i dizajneru cije radove odavno pratim.

Da, jedina steta je za tu pretplatu, ali ovako je prilicno dobra app :)

Jel mi gledamo u isti shot :) Ovo je obican dechiji crtez, gde je tu dizajn i kako to moze da bude lepo ili interesantno za starijeg od 12 godina :)

blah... vidi se da ovi "frajeri" nemaju decu.

milan91, odličan je dizajner, sad sam mu gledao portfolio. Totalno su cool momci iz Robocat.

Ovi "frajeri" neka bleje u WeatherChannel smoreni dizajn.

Poslednja izmena:
Program je vizuelno dopadljiv i radi ono što bi trebalo. Možda je taj osećaj "dečije" aplikacije zbog izbora stila crtanja, možda najviše u ispisivanju broja stepeni. Ledenice su mogle malo bolje da se nacrtaju, "svetlosna refleksija" u prozorima, trebalo bi da se razlikuje i da ne bude toliko precizna... Koliko košta pretplata?

P.S.
Ko ostavlja zimi otvoren prozor? :D

Poslednja izmena:
Nisi razumeo. Kad pokreneš aplikaciju i kad očita podatke, onda se kao otvori prozor da baciš pogled kako je napolju. Kad vidiš onda zatvoriš aplikaciju i prozor je zatvoren :)

P.S. Pretplata je mislim €1 mesečno.

Ko zeli da sredjuje svoj springboard i dodaje widgete a mora da pomera icon layout, neka umesto iBlank koristi Iconoclasm. Omogucava da napravite bilo kakav layout ikonica za svaku od strana zasebno (vec postoji gomila shablona). Nema vise cimanja sa blank bookmark ikonama :)

Postoji li trenutno nesto bolje od LockInfo-a za davanje smisla lockscreen-u?

LockInfo + Gruppled ja koristim.
Od LockInfo-a nema nista bolje, sve ostalo je manje-vise krs ili je bazirano na LI.

Poslednja izmena:
OK, tako sam i pretpostavljao, stvarno je sjajan program. :)

Nego, kako se resiti debelog "slide to unlock" bara, posto sam sat prepustio LockInfo-u pa mi slide to unlock nekako bas odudara vizuelno?

Trazi na Cidy-a Minimal Lockscreen (dobices tri varijacije, Minimal Light, Minimal Dark i Minimal Clear u WB). Mislim da ces biti srecan :) To izgleda ovako:

18333.png

Ako ti je to suvise, mozes ukloniti iz CSS stila ovaj "okvir" ili potrazi po Cidya, imas lockscreen barova koji su na tocuh u vidu malog katanca (ja imam takav).

attachment.php

Prilozi

• IMG_0025.png
    IMG_0025.png
    257.4 KB · Pregleda: 276
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno