Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Mislio sam u smislu ko već ima kao npr ja ProCam 4 ili neku drugu na taj fazon, nema razloga da kupuje drugu.

Mada realno ja sam se sa aplikacijom zezao par puta, naravno uz tripod kada sam fotkao low-light neki baš kad je pala noć i to je to. Meni bačene pare.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nešto mi često iskače iOS tastatura umesto swiftkey. Nije se to dešavalo na predhodnoj verziji iOS a. Kontam da ispada iz memorije,sta li je. Bas se nesto muci,hoce da iskoci,nece da iskoči. Nikad ne znam koja će me tastatura iznenaditi:)))

Jel to Messenger app ima novi zvuk kad stigne poruka ili mi je telefon pobrljaveo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas mi se svidja, onaj stari zvuk je bio glasan i iritantan. :D

Ovaj mi se sad sviđa, al sam se takođe istripovao da je nešto zabagovalo

www.flippremote.com

51e7418ac7f0857b59aee0ebef7f4d72.jpg

506e79bb96d6a9b1de96a3fa16643575.jpg

Zanimljiv gedzet za korisnike Spotify-a.

EDIT Omasio sam temu [emoji2]

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se ovaj trend messaging aplikacija koje rade sve. Samo app-ovi postaju sve veci i veci i svi rade istu stvar - postaju bloatware... Ovo je skolski primer winamp-a.

Ne znam da li je od novog updatea-a, ali svakako je od skoro, dva puta mi stiže obaveštenje o prijemu sms-a. Oko 2 min. je razmak. Malko počinje da me iritira.

Po nekim uputstvima sa neta, a vidim da je to čest slučaj, sam isključio u podešavanjima notifikacije za sms koje su bile povezane sa brojem ali i sa email adresama. Međutim, to nije pomoglo.

Email app je Spark, bio je skoro neki update i za njega pa ne znam da li je to uticalo na ove notifikacije.

Ima li neko od vas ovaj "problem"?

Meni to stiže od početka? Mislio sam da je to feature da te podseti ako nisi video poruku...?

Settings > Notifications > Messages > Repeat Alerts

c6cbce50a66a34d221d18388882307de.png

Isključite repeat alerts.

Edit: Lako je orlu, brži je od nas običnih smrtnika [emoji1]

Hvala. To je to.

Ja sam brljao po Settings > Messages

Imate po "bombonu" za ukazanu pomoć. :)

Meni ta stvar bas dobro dodje jer retko kad mogu da odgovorim na poruku u tom trenutku.

I meni je isto ok,nekad i ne cujem prvi put,a i kada cujem,desi se na trenutak da skroz zaboravim dok nesto drugo radim. Vec posle drugog puta me natera da odgovorim. [emoji16]

Razmišljao sam da ga kupim zbog toga što je ishvaljen i dobar, ali ovaj bezobrazluk i koliko košta Tweetbot... Nema šanse.

Jel ima nešto od music streaming appova da rade kod nas preko U.S accounta?

Takodje, da li vredi uzimati camera appove sa storea? Da li je u auto rezimu bolji kvalitet slika u odnosu na stock?

Ako mene pitaš, nije. Moje mišljenje je da je Apple izvukao najviše iz te kamere. Te druge aplikacije u principu najviše služe za manuelna podešavanja.

Takodje, da li vredi uzimati camera appove sa storea? Da li je u auto rezimu bolji kvalitet slika u odnosu na stock?

Pa gledaj imao sam sličnu dilemu i na kraju odlucio da kupim Cameru+. Koristio malo i upoređivao slike koje sam pravio i bitnu razliku u odnosu na stock nisam primetio. I naravno preostao sam je koristiti.
Sad ovi ostali koji su kupili CameraPro 4 ili neke druge će te uveriti da sa njima oni prave bolje fotke nego sa stock kamerom, ali ako stvarno želiš pre fotkanja svake slike da vršiš minutna podešavana ti ih poslušaj.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Postavicu ovde pitanje iako nije striktno vezano za aplikacije.
zasto na ios ni jedna cloud aplikacija nece da radi upload u pozadini ?(Google Photos,Flickr,Dropbox,itd...)
Hoce da radi upload dok sam direktno u aplikaciji,ali tipa stavim 100 fajlova na upload,proverim za 5 sati,okaceno 6.
Da li je i kod ostalih tako?
Cloud servisi su mi bukvalno neupotrebljivi,moram da prebacujem slike na komp pa da odradim sa kompa backup na Flickr.

Jesi probao da stikliras osvezavanje aplikacija u pozadini i onda posebno za flickr.

Dropbox i G Photos rade upload u pozadini kada su ti uključeni lokacijski servisi za te aplikacije.

Prepoznaje kada si kod kuće i startuje upload.

Da da,stiklirano mi je kod svih tih aplikacija.

Nema potrebe da kupuješ. Ja sam uzeo ProCam4 i upalio je samo nekoliko puta i to većinom kad sam imao tripod i fotkao low-light zato što možeš više da izvučeš kad imaš manuelne kontrole.

Ako hoces najvise iz kamere skini Lightroom free je i onda razvijaj taj raw u jpeg. Ja sam se malo iznenadio na sestici koliko uspem lepo senke da izvucem nekad, ali ga realno retko koristim jer telefon koristim za snapshotovanje stvari a ne fotkanje :)

Meni se vratio stari Messenger zvuk. [emoji19]

Nazad
Vrh Dno