Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Nego ovaj tvoj biteSMS 4.8b1 rastura sa reklamama, a imao sam lepo verziju 4.6 bez reklama :)

Ja imam plaćenu verziju, tako da nemam reklame. :) A i fer su uradili, ko hoće da koristi program, a da ne plati, ima reklame, ko neće reklame - 5 evra je program, a mislim da to nije mnogo za odličnu SMS aplikaciju.

E a stvarno ja ne znam sta vam fali kod default sms aplikacije?

A ja ne verujem da svi imaju kupljenje aplikacije :)

@MUSTANG
Default aplikaciji fali puno toga, kao na primer: smileys, delivery reports, Message Timestamp, Character Counter, Forward, Quick Reply, Quick Compose, scheduled SMS i jos nekoliko nebitnih stvari ali mislim da je i ovo dosta :)

PS. Da li neko ima neki ringtone za alarm koji se postepeno pojacava?

Alarm je jedan od mana na iphone, fale mu isto brdo podesavanja a ne postoje alternativna resenja.

Poslednja izmena:
A ja ne verujem da svi imaju kupljenje aplikacije :)

@MUSTANG
Default aplikaciji fali puno toga, kao na primer: smileys, delivery reports, Message Timestamp, Character Counter, Forward, Quick Reply, Quick Compose, scheduled SMS i jos nekoliko nebitnih stvari ali mislim da je i ovo dosta :)

PS. Da li neko ima neki ringtone za alarm koji se postepeno pojacava?

Alarm je jedan od mana na iphone, fale mu isto brdo podesavanja a ne postoje alternativna resenja.

Ok ja imam instaliran iPhone delivery i SMS helper koji se integrisu kao da su tu po default. E sad od svega ovoga sto si napisao, ja imam i smajlije, delivery report, brojac karaktera, message timestamp a forward ima i klot default aplikacija. Ovo ostalo doduse ne.

Mustang, bar probaj biteSMS pa vidi šta propuštaš :)

izvinjavam se za OT, ali sta ce vam character counter?

Meni to ne treba, sem kada sam u roamingu, tad ume biti korisno. :)

Ok ja imam instaliran iPhone delivery i SMS helper koji se integrisu kao da su tu po default. E sad od svega ovoga sto si napisao, ja imam i smajlije, delivery report, brojac karaktera, message timestamp a forward ima i klot default aplikacija. Ovo ostalo doduse ne.
Ja sam ti samo odgovorio na pitanje, a to je da default aplikaciji fali puno toga i ti to potvrdjujes, jer pored svih zakrpa koje si stavio da bi dobio osnovne stvari, i dalje nemas recimo Quick Compose. BiteSMS je jedan od najboljih programa sto postoje za iPhone, takav SMS program ne postoji za ostale platforme i prava je steta imati iphone a ne koristiti ga.

izvinjavam se za OT, ali sta ce vam character counter?

Kako sta ce, pa da mi kaze koliko mogu jos da pisem i da ne predjem u drugu poruku. Jednostavno necu da predjem u drugu poruku ako ne moram. :)

priest77, je l' ti imaš iPhone i koristiš prepaid? :d

Ja sam ti samo odgovorio na pitanje, a to je da default aplikaciji fali puno toga i ti to potvrdjujes, jer pored svih zakrpa koje si stavio da bi dobio osnovne stvari, i dalje nemas recimo Quick Compose. BiteSMS je jedan od najboljih programa sto postoje za iPhone, takav SMS program ne postoji za ostale platforme i prava je steta imati iphone a ne koristiti ga.

Kako sta ce, pa da mi kaze koliko mogu jos da pisem i da ne predjem u drugu poruku. Jednostavno necu da predjem u drugu poruku ako ne moram. :)

Ma ok nego ja cisto iznosim ono sto ja imam trenutno pa sam zato pitao sta to ima biteSMS. Evo danas sam i instalirao biteSMS bas cu da ga probam.

priest77, je l' ti imaš iPhone i koristiš prepaid? :d
Kakve to veze ima? Da li je negde zabranjeno da se koristi iPhone na prepaid?
Budi siguran da ne stedim na porukama, ali objasni mi koja je prednost kada nemas character counter i zasto ne treba da znas kada si prosao u drugu poruku?

P.S. Za prepaid mts: ima dosta dobru data ponudu:
Data plus prepaid dopuna

Poslednja izmena:
kada nekome pises poruku gledas koliko slova kucas ili gledas sta si napisao, kako je sroceno i da li si rekao sve sto si zeleo u poruci da kazes?

gledam i jedno i drugo, i koliko slova kucam i sta sam napisao... tako rade svi koliko ja znam.

Ja samo gledam šta sam iskucao, briga me koliko sam slova iskucao.

Ja imam toliko besplatnih poruka da ne znam sta cu s njima tako da to nije problem. Problem su SMS ka inostranstvu koji kostaju 15 din. E samo zbog njih ne zelim da ukucam karakter vise. Necu iz inata toliko da me pljackaju. MMS mi je 10 din a SMS 15 pa vidite ima li tu logike. Bas me briga, nedam!

Da li ce benchmark podrzavati neki program kao sto je Tapatalk ili Forum Runner za lakse citanje foruma sa mobilnog?

To ipak možda da otvoriš novu temu negde na forumu, ali da, to bi bilo super. :)

To ipak možda da otvoriš novu temu negde na forumu, ali da, to bi bilo super. :)

Ali gde da otvorim?

Rukovodeci kadar ovde :) ima svaki po neki smartphone i mislim da je Tapatalk najbolje resenje jer podrzava i iPhone i Android i nokiju a kazu da je potreban samo jedan plugin:

Tapatalk is a forum app for iPhone, BlackBerry, Android and Nokia. The app provides super fast forum access to any vBulletin, IPBoard, phpBB and SMF forums that have activated Tapatalk. Forum owner can download the free plug-in to activate Tapatalk in your forum.
Tapatalk now supports Android! Search "tapatalk" at Android Market to download!

http://www.tapatalk.com/

Poslednja izmena:
da, to bi bilo super!

mislim moze i ovako dosta komotno da se cita na iPhone Safariju ali ovo bi bilo odlicno! :)

(josh ako moze i neka push notifikacija... :) :))

Ok jedno hitno pitanje.

U pitanju je
3GS 3.1.3, sa najnovijim basebandom 5.12.10

Telefon stoji zakljucan, tj moze samo da se uputi hitan poziv, nemoze da se koristi ni kao iPod Touch. Zanima me jel moguce to da se sredi? Tj ne da se otkljuca (to znam da ne moze), vec samo da mogu da ga koristim kao iPod Touch npr?

Skines spirit jailbreake i zavrsio si posao, mozes da ga koristis kao iPod i ubacujes aplikacije...

Provalio sam danas program Magellan GPS koji koristi sve iz iGo, mape, poi, voice... Ima mnogo bolji interfejs nego iGo, a pošto su iGo mape odlične, super je kombinacija. :)

Ok jedno hitno pitanje.

U pitanju je
3GS 3.1.3, sa najnovijim basebandom 5.12.10

Telefon stoji zakljucan, tj moze samo da se uputi hitan poziv, nemoze da se koristi ni kao iPod Touch. Zanima me jel moguce to da se sredi? Tj ne da se otkljuca (to znam da ne moze), vec samo da mogu da ga koristim kao iPod Touch npr?

Ok iPhone nije aktiviran, imam neku AT&T karticu uz njega koja nije izgleda ispravna pa ne mogu da ga aktiviram. Da li bi neko mozda mogao da mi pomogne, ko ima AT&T karticu, samo da aktiviram iPhone?

Ma bitno je da li je brzi nego iGO koji je prespor, a i kada nisi na "livadi" stalno gubi signal...

Nazad
Vrh Dno