A ja ne verujem da svi imaju kupljenje aplikacije
@MUSTANG
Default aplikaciji fali puno toga, kao na primer: smileys, delivery reports, Message Timestamp, Character Counter, Forward, Quick Reply, Quick Compose, scheduled SMS i jos nekoliko nebitnih stvari ali mislim da je i ovo dosta
PS. Da li neko ima neki ringtone za alarm koji se postepeno pojacava?
Alarm je jedan od mana na iphone, fale mu isto brdo podesavanja a ne postoje alternativna resenja.
Ja sam ti samo odgovorio na pitanje, a to je da default aplikaciji fali puno toga i ti to potvrdjujes, jer pored svih zakrpa koje si stavio da bi dobio osnovne stvari, i dalje nemas recimo Quick Compose. BiteSMS je jedan od najboljih programa sto postoje za iPhone, takav SMS program ne postoji za ostale platforme i prava je steta imati iphone a ne koristiti ga.Ok ja imam instaliran iPhone delivery i SMS helper koji se integrisu kao da su tu po default. E sad od svega ovoga sto si napisao, ja imam i smajlije, delivery report, brojac karaktera, message timestamp a forward ima i klot default aplikacija. Ovo ostalo doduse ne.
izvinjavam se za OT, ali sta ce vam character counter?
Ja sam ti samo odgovorio na pitanje, a to je da default aplikaciji fali puno toga i ti to potvrdjujes, jer pored svih zakrpa koje si stavio da bi dobio osnovne stvari, i dalje nemas recimo Quick Compose. BiteSMS je jedan od najboljih programa sto postoje za iPhone, takav SMS program ne postoji za ostale platforme i prava je steta imati iphone a ne koristiti ga.
Kako sta ce, pa da mi kaze koliko mogu jos da pisem i da ne predjem u drugu poruku. Jednostavno necu da predjem u drugu poruku ako ne moram.![]()
Kakve to veze ima? Da li je negde zabranjeno da se koristi iPhone na prepaid?priest77, je l' ti imaš iPhone i koristiš prepaid? :d
To ipak možda da otvoriš novu temu negde na forumu, ali da, to bi bilo super.![]()
Tapatalk is a forum app for iPhone, BlackBerry, Android and Nokia. The app provides super fast forum access to any vBulletin, IPBoard, phpBB and SMF forums that have activated Tapatalk. Forum owner can download the free plug-in to activate Tapatalk in your forum.
Tapatalk now supports Android! Search "tapatalk" at Android Market to download!
Ali gde da otvorim?
Ok jedno hitno pitanje.
U pitanju je
3GS 3.1.3, sa najnovijim basebandom 5.12.10
Telefon stoji zakljucan, tj moze samo da se uputi hitan poziv, nemoze da se koristi ni kao iPod Touch. Zanima me jel moguce to da se sredi? Tj ne da se otkljuca (to znam da ne moze), vec samo da mogu da ga koristim kao iPod Touch npr?
Provalio sam danas program Magellan GPS koji koristi sve iz iGo, mape, poi, voice... Ima mnogo bolji interfejs nego iGo, a pošto su iGo mape odlične, super je kombinacija.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari