Zavisi za sta treba, ako je samo za app store onda nema potrebe za drugim nalogom.@sammy Pokusavao sam celo popodne, ali nisam uspeo..mozda nesto nisam dobro radio, pa sam na kraju uradio drugi nalog..
Pa i meni je i dalje region Srbija, samo je za account promenjena zemlja i sad je USA, probao to pre mesec dana i app kojeg nije bilo u nasem storu se pojavio nakon toga.hm, meni je region srbija, a account USA. I ne radi za app store, odnosno stvari koje su ogranicene na srbiju.
To je isključivo do app developera. Kakve veze Apple ima s tim?Ovo me mnogo nervira kod IOS -a.
Mada ovo je bezobrazluk i app developera koji ne omogući Srbiju a dva tima iz Srbije im igraju u toj EL.
Note: If you're outside of the US, you'll need a YouTube Premium membership to use PiP with any content on YouTube.Radi li vama picture in picture mod na YouTubu, meni na nekom videu radi na nekom ne. Oduvek mi je tako bilo nije samo u poslednje vreme.
Rešio hvala,izgleda za region da je bitno samo da ti bude dok je instaliras,posle se vratio na srbiju,i radi normalno..Moze ako promenis region, imas video iznad kako to da uradis, nakon toga ces moci.
Stavi USA i neke podatke, nadji na netu neki hotel i slicno.
Snapdrop . NetIma li neka alternativa airdropa za windows? Ranije sam na androidu koristio airdroid aplikaciju, koja ima i na ios ali generalno je ok samo za pojedinacne slike, za svaki veći fajl poput video snimaka je previše sporo. Da li sam osudjen da na kraju moram da kupim usb kabl i na taj način da prebacim podatke na pc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari