Милисав
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2015
- Poena
- 415
Znači nisam jediniMeni je SwiftKey već godinama nezamenjiv i na androidu i na iosu (svakodnevno koristim na oba)
Znači nisam jediniMeni je SwiftKey već godinama nezamenjiv i na androidu i na iosu (svakodnevno koristim na oba)
Photoshop express je nekad bio besplatan (barem taj deo)Da li neko koristi neku aplikaciju za obradu fotografija koja ima opciju da se isece neki objekat sa jedne fotografije i ubaci na drugu fotografiju?
Posto sve sto nalazim placa se na mesecnom nivou, nije problem da kupim app ali zbog upotrebe te opcije jednom mesecno nema smisla da ulazim u neku sumanutu pretplatu..
Radice i viber, prilikom ulaska u viber ce ti se pojaviti samo da li zelis da promenis broj(jer si dodao drugu sim k) ili da nastavis sa istim...Kako se ponasa viber kada se u telefon pored primarne kartice ubaci i e-sim? Npr. u inostranstvu si, imas e-sim za internet tamo i podesio si da za mobile data koristi tu e-sim karticu. Pretpostavljam da u tom slucaju viber nece raditi dok koristis mobile net, ali da li ce raditi kada si na wifi (posto i dalje u telefonu imas i primarni broj telefona)?
PiZap, taj deo je free...Da li neko koristi neku aplikaciju za obradu fotografija koja ima opciju da se isece neki objekat sa jedne fotografije i ubaci na drugu fotografiju?
Posto sve sto nalazim placa se na mesecnom nivou, nije problem da kupim app ali zbog upotrebe te opcije jednom mesecno nema smisla da ulazim u neku sumanutu pretplatu..
Znači nisam jedini
Gboard na Androidu, SwiftKey na iOSu (koliko toliko zavrsava posao jer su Appleova i Gboard uzas u odnosu na Gboard na Androidu) kod mene.
Ne znam da li je problem isti, ali sam od SwiftKey odustao samo zato što je svako malo "nestajao", a pojavljivala se Apple tastatura. Probao reinstall, ali bilo isto.Instalirao sam SwitfKey .. U pojedinim aplikacijama radi, dok u ostalima i dalje prikazuje onu Apple tastaturu..
ImaDa li swiftkey ima predikciju smajli-ja?
Da, ne dozvoljava apple kucanje passworda na drugim tast, samo na svojoj..Kod mene SwiftKey manje menja na stock tastaturu od kad sam skroz apple tastaturu skloništa iz keyboards. Moguće da izlazi samo kad je upisivanje kodova i password-a u pitanju.
i kod mene je ista situacija, na uredjajima na kojima mi treba arcade, sam ulogovao tr nalog u media & purchases i tako se voze...Da li je neko možda imao ovakvu situaciju:
Imam dva iCloud naloga, TR i SR koji su povezani za porodično deljenje (prebacio sam privremeno SR na TR region da bih aktivirao deljenje i to je prošlo sve kako treba). SR mi je primarni nalog koji koristim na iP i sa tog TR naloga sam se pretplatio na iCloud+ i bez problema ga podelio sa SR nalogom. E sad, danas probah da se pretplatim na Apple Arcade na TR nalogu i da podelim pretplatu, ali tu nešto neće. Na TR nalogu mi prikazuje da je Arcade uredno podeljen sa SR nalogom, a čak mi je i obaveštenje na SR nalogu stiglo da sad mogu da koristim Arcade, ali kada kliknem na njega samo mi otvori App Store i Arcade, ali mi pretplata nije aktivna. Gde grešim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari