Ima jedno mesto u centru gde sam uzimao odlicnu kolumbiju za 3400 videcu u ponedeljak da li su zadrzali cene
Jeste ali je OUTLET !!!21,990k je Dedica u Gigatron. Što ljudi ne zguglate cene i u drugim prodavnicama kada vidite neki proizvod? Na prošloj strani isti slučaj.
Imas ovoLjudi, cime ukloniti kamenac iz aparata za espreso?
Ja kupio u DM-u kesice koje se rastvore u vodi i navodno, izmedju ostalog, sluze upravo za uklanjanje kamenca, propustis ih kroz aparat. Medjutim, sastav je limunska kiselina, a u uputstvu aparata pise da se ne treba koristiti jer ostecuje uredjaj. Rec je o nekom generickom, ali za moje skromne potrebe dovoljno dobrom aparatu iz Lidla - Silvercrest semm 1470 a2.
Sta raditi? Citam da skoro sva dostupna sredstva u sebi sadrze limunsku kiselinu..Ovo
Imas ovo
Puly Descaler Espresso
Preskupo je ali nije limunska (tj. ima je manje od 5 posto), veci deo je sulfaminska i vinska kiselina
:https://pulycaff.rs/puly-descaler-espresso/
Jedno je za 400ml vode.Znaci za litar ti treba dva komada, znaci 840 za jedno ciscenje pa tako svakih tri meseca, znaci godisnje 4 puta 840.420din na 9-12 meseci nije neka para obzirom koliko kafe prodje kroz taj aparat za isto vreme.Jedno je za 400ml vode
Ne znam koji aparat imas, zavisi koliki je bojler.Ja imam bojler 1.8 litara tako da mi treba najmanje dva komada za jedan tretman.Ako imas termo blok onda moze i sa jednom bocicom.Ali nigde na uputstvu za aparat ne pise da treba da prodje litar vode kroz njega, nego se slede instrukcije sa sredstva za ciscenje. Mozda je ok i da prodje ovih 400 ml.
Nije strasno 420 dinara, pa cak ni 800, jer aparat trazi ciscenje posle 500 kafa, tako da mu prakticno dodje dodatnih 1,5 dinara po kafi.
Ali mi je stvarno neobicno da ne sme limunska kiselina, jer je skoro svako sredstvo sadrzi.
Mozda su to stavili da se ograde, da ljudi ne bi strpali limunsku u prevelikoj proporciji...
Pa ono, imam rezervoar u kojoj stoji hladna voda i kad ukljucim aparat treba mu pola minuta da se valjda malo zagreje. Onda na taster biram koju cu kafu i aparat TADA TEK povlaci hladnu vodu i propusta je vrucu u soljicu u roku od (jos) pola minuta.
Valjda je to termo blok? Aprat je: SilverCrest SEMM 1470 A2.
Sve mislim da ne bi nista falilo ni sa tim sredstvom iz DM-a, sa limunskom kiselinom. Mozda samo da napravim trunku blazi rastvor nego sto je po uputstvu, za svaki sluc
Da li nespresso apart može da se čisti sa rastvorom za činješćenje na bazi limunske kiseline?
Vidiš pojma nisam imao, evo sad sam proveravao po apr, da, isti je vlasnik.Zar oni nisu isto sto i c&f?
Kakav ti je Philos? Ja sve nesto hocu-necu da ga uzmem ne znam ni sam. Sta si imao pre njega?Ako vam se ne pije kafa, evo motivacije
Pogledajte prilog 460666
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari