- Učlanjen(a)
- 10.11.2020
- Poena
- 75
Svaka kafa je masna. Ne postoji "nemasna". Ocigledno da nisi prao dzezvu?Verovatno je masno.
Svaka kafa je masna. Ne postoji "nemasna". Ocigledno da nisi prao dzezvu?Verovatno je masno.
Ja sam jurio i bilo je Lidlovih na oglasima po istoj ceni kao u Lidlu, video sam da ima jos nekih modela od 3000-4000 pa baci pogled na KP.Koliko sam ja gledao svi oni rade istu stvar.Jel ima neki dobar aparat za mlečnu penu, a da ne košta previše? Aeroccino skoro kao ceo Nespresso aparat.
Znam za onaj iz Lidla, ali pitanje je kad će biti ponovo, pa me interesuje jel ima neki sličan za te pare (3000-4000)?
Ako kupis jos skuplju, bice za koplje bolja od Lavazza Brasil blenda.Za koplje bolja od...
Ako kupis jos skuplju, bice za koplje bolja od Lavazza Brasil blenda.
Što ne mora da znači da će njemu odgovarati.
Daj malo detaljniji opis ukusaElem, ova "pokisla" Lavazza Brasil blend je do sada najbolja kafa koju sam popio iz mog aparata. Za koplje bolja od Super crema i Pellini![]()
Nema u Srbiji. Sredio sam preko, preorderovao jos pre dva tri meseca.Juce sam imao priliku malo da se poigram sa tim grinderom. Mislim da je to to za te pare. Niche/Mignon pa ko sta voli a ovo je dostupnije sad, i po mom misljenju kvalitetnije izrade. Sjajna kupovina, sjajna. Ko to prodaje u Srbiji? Interesantno da je stiglo u dan kad u SingapurBas bih voleo da uporedim Niche i Eureku sa naprimer P100 ili tako nekim velikim flat-om da vidim razliku. Cestitam!
Ima koliko hocesNema Eureke u Srbiji što sam ja tražio.
Kao i što bih hteo Bezzera New Hobby, ali ni to ne mogu nigde ovde da nađem. Ne znam da li može preko ovih Mađara.
Pa jeste. Ako ne znas sta je 5 sekundi gugl, najbolji i najjeftiniji "upgrade" koji mozete da priustite, onako bar 50% svih problema (channeling, nepjednaka ekstrakcija) potice od lose distribucije kafe u korpi pa onda sve drugo^^^ ma WDT tool mu je odlican![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari