provokator
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poena
- 180
Ja imam delonghi nesepresso inissia aparat i za sada sam zadovoljan....one nes kapsule koje sam dobio kao probne sam odavno potrosio i sada koristim one u lidlu u kombinaciji sa nekom italijanskom slatkom pavlakom i veoma sam zadovoljan...u vremenskom periodu kada lidl nije imao u prodaji kapsule ja sam probao barista brazilsku kafu u kapsulama i primetio da se aparat jako muci...kao da nema snagu da izbaci kafu i cak na pola stane, kaplje po jednu kap i prekine....mislio sam da je do kamenca ili da je nesto crklo pa da nema snagu...u medjuvremenu stignu lidlove kapsule i ja stavim njih i aparat radi savrseno!!!...okrenem zadnju stranu kapsule i vidim razliku, ove lidlove su sa prednje i zadnje strane presvucene sa folijom dok su ove barista sa zadnje strane kompletno u plastici...pokusam jos jednu stvar, narucim sa aliexpressa plasticne kapsule koje su prazne i pokusam da samlevenu espresso kafu stavim u njih i dobijem espresso kafu u kucnoj varijanti ali slicna prica...aparat ne moze da izgura kafu ili je ona preslaba...jedine kapsule koje sam uspeo da koristim na ovom aparatu jesu original nesove, lidlove i kapsule antica sapore...ako neko ima jos neko iskustvo neka podeli sa nama koji koristimo ove aparate jer ako nas lidl jos jednom izneveri moramo da nadjemo alernativu (doduse skuplju).