zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
Jel to ovo? https://www.lavazza.com/en/business/offices/beans/gusto-forte.html
To je 100% robusta...good luck 🤣
To je 100% robusta...good luck 🤣
izgleda da nisi procitao moju poruku skroz,sve mi je apsolutno jasno sto se tice izrade tampera,moje pitanje je,ako napravim tamper od običnog čelika da li treba nečim da ga zaštitim tj da li mogu nekako da zagadim kafu,pošto nije preporučeno da čelim dolazi u dodir sa hranom i pićem....nadam se da sam lepo sročio pitanje@Vokenkristofer
tamper je lako napraviti. Treba ti stug/strugar i materijal. Tamper mozes napraviti od aluminijuma ili prohroma. Nikakva mudrost. Jedino mi nije jasno odakle ti ideja za drveni tamper. To mi je kao drveni šporet.
Uskoro cu sebi da napravim iako ima na KP tamper za 1500 dinara + postarina.
PC: tekst je nenamerno BOLD. Ne mogu da ga isključim kao i opcija Remove formating.
Popogu čoveče zbog novca. Tebe pare nekoštaju mnogo.Izvinjavam se a sto da pravis tamper? Pogotovu taj donji deo, ajde razumem ako neko ume i zeli neku kul drvenu drsku da napravi, ali sto ovo?
u srbiji ima novih (kvalitetnih) mlinova ali im je cena...
razlog zbog čega su polovni tako skupi je činjenica da su prosto neuništivi. ja imam super jolly koji je 97 godište. pre kupovine su mu zamenjeni noževi i on mojim tempom trošenja kafe može da gura tako 20 godina. da nema sitnih ogrebotina na njemu, niko ne bi ni znao koje je godište. taj mlin ima cirka 15 kila. sve je u njemu predimenzionisano i napravljeno da traje i traje. a onda uzmeš neki plastikaner od 7-8 iljada dinara i češeš se po glavi koliko će da izdrži posle garancije...
Izvinjavam se, nekad ne razmisljam.Od pre 20 dana na KP ima tamper 51mm za 1500 dinara. A pre? Od Stevana do ostalih najeftiniji bio 4.800 dinara kao da prodaju od zlata. To je 7 deo moje plate
Hvala na odgovoru, Gogo. Samo jos da odlucim da li ici na Krups Dolce Gusto (npr. Infinissima koji je 6400 u WW) ili na Nespresso Inissia (koji je 8000 na KP)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari