suboticanin
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2015
- Poena
- 80
Preko 3k. Sledeci put cu i ja na buvljaku kupiti
Samo jos da nabavimo non pressurized basket![]()
Ok,ici ce onda Bialleti. Jel ovo Brikka?Ako voliš espreso a moka pot uzimaš zbog jednostavnosti kućne upotrebe pogledaj Bialleti Brikka moka pot. Ima kao ,,teg" na vrhu cevi u gornjoj komori i pravi manji pritisak. Kao rezultat kafa ima manju količinu kreme, nije kao na espreso aparatu.
Ako tražiš samo običan moka pot eventualno obrati pažnju na materijal od koga je izrađen. Preporuka za inoks naspram aluminijuma.
Ako želiš da probaš Brikku i dolaziš do BG-a, javi mi se da se dogovorimo za kafenisanje.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Imate li neki link za vagicu? Nešto poput ovog Acaia ripoff-a. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08BCSGH5W/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
[mention]zechs [/mention] izgubila ti se jedna nula. Cena u gradskoj pržionici je 28.270din po kg.
*Možda na nadmorskoj visini od 5000 stopa.
I mene bas zanima .. gore iskusniji napisase da bez mlina nema velike sanse za uspeh sa non pressurized pa nisam jos resio da probam bez njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari