Apsolutno. Imaju samo jednu uslovno rečeno manu - pošto nije originalna Nespresso kapsula, voda prolazi nešto sporije, ponekad zna da kaplje samo kap po kap, umesto kontinuiranog mlaza.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
^to je do tipa kafe. U sustini, to bi kao i trebalo da bude plus (ili je svezija i bolja kafa, ili je sitnije mlevena nego sto bi trebalo za NP sto nije plus vec).
Meni se cini da i DG i Nespresso originalne previse brzo cure, za espresso. Ni pod razno ne traje extrakcija 20sek za 60ml, sta vise mislim da ni 5-6 ne traje od kada pocne da kaplje.
Snimaj exploziju, samo pazi koje kljucne reci koristis za upload, da te ne pojure![]()
E taj kapućino sam ja pravio jutros. Nadam se da mi se neće desiti ta eksplozija kao kod tebe.Ove Barcaffe kapsule imaju dinamitno punjenje [emoji16]![]()
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Meni originalne imaju vodenkast ukus, sem raniji Ristretto Ardenza (ovaj sadasnji ne razlikujem od Espresso Intesno/Bariste, bukvalno...).Definitivno duže od 5-6 sekundi, ali ne 20... Inače, ipak iako brzo prolete kroz aparat, originalne nemaju "vodekast" ukus, čak i one najslabije (npr. Cosi) - što je čest slučaj sa 3rd Party Nespresso kapsulama. Ove Delhaize su mi zato iznenađenje, imaju gustinu i ne oseća se taj "vodenkasti" ukus. Nemaju neku specifičnu aromu, ali su to što jesu - prava espeso kafa.
Znam da pise, ali meni ove kapsule ne izgledaju kao DG, nesto su uze? Jel' to staje tacno kako treba u drzac onaj za kapsulu?Ove Barcaffe kapsule imaju dinamitno punjenje [emoji16]![]()
Ove Barcaffe kapsule imaju dinamitno punjenje [emoji16]![]()
Da li svi DG aparati nabiju isti pritisak ili to zavisi od aparata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari