Iskreno sumnjam da je to sveze pecena kafa, ali ne izgleda ono kao da stoji u Kafeteriji ili Aviatoru
A, ne, na Ali-u nista bitno ne kupujem
A poruciti kafu (przenu) preko neta je no-no, ko zna koliko dugo ce putovati i u kojim uslovima![]()
Cekaj bre kako to bolje pokriva ne razumem? Pa on je bar milimetar uzi od metalnog a da ne pricam sto je zbog oblika mnogo nezgodniji za odmeren pravilan tamp...
Ja za ovu CityRoast nisam znaoodmah sam porucio 3 neke da probam
Scarlati blend, Nikaragvu i naravno Honduras. Za sve u opisima pise da su pune, cokoladne i minimalno kisele, nadam se da ce da budu po mom ukusu
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Da da, Etiopija im nema nikakav citrusni ukus, stvarno nedefinisan. Mislim da je prejako pečena. Honduras je OK. Sad sam naručio još neke dve i tražio light roast ali mislim da se uzalud nadam da ću dobiti ono što hoću. Dosta su neozbiljni. Daću im još jednu šansu, ako i ovo ne bude light roast, ćao.Ja probao CR-ovi Etiopiju, ali meni ono bas ne odgovara. Nekako suva, ne mogu bas da dokucim na sta ima ukus, ali citrus/kiselo nije.
Jedino ako su nju i Keniju pekli na neka drva, jer obe podsecaju nekako![]()
Ligt naravno. Nista svetlije od tvojih zrna mi se ciniD59B je def. svetlija.
ima sigurno i u padovi i u bologni, a znam da ima i u mestre u centru (ima jedno 3 u Milanu, jedna kod duoma)za ljubitelje stare škole...radnja je u padovi ili bolonji, nisam više siguran...
Pogledajte prilog 267145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari