Auh al izgleda ekstrakcija dobroImas single spout?
Ova vagica ti je sa aliexpressa? Mislim da sam istu porucio, ocekujem je uskoro kad i OCD i levak, nadam se da ce moci ispod soljice na GC, ne mogu da provalim koliko je tanka?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Haha skroz te kapiram, i ja sam tako do pre pola godJa kao da citam esperanto. Nista vas ne razumem![]()
Nemojte probati ovo! I od toplote a i od PulyCaffa se opusti, ali nedovoljno, podmaz, i ceo gornji drzac noza mi je sada nekom silikonskom/kremastom masom izmazan sada@alfaunits
Pomaže toplota da se opuste spojevi. Što vrelije to bolje. Pulycaff sam mislio ako su šrafovi zapekli od polimerizovanih ulja kafe. Skineš noževe i ubaciš u šerpu i prokuvaš. Majstori odvrću zapekle šrafove sa brenerom![]()
Ej, mene nesto zezaju kafe vec duze vreme, i onda sam uzeo j***ni French Press samo, i napravio filter!
Razumem coveka skroz
Xale, ajde slikaj zrna ako mozes na jacem svetlu, najbolje na suncu?
Da, ova Honduras i Etiopiju iz CR. Bas me zanima sta njima znaci "Srednje pecena".Nisam razumeo šta da ti slikam? Zrna kafe koje koristim?
Cekaj bre kako to bolje pokriva ne razumem? Pa on je bar milimetar uzi od metalnog a da ne pricam sto je zbog oblika mnogo nezgodniji za odmeren pravilan tamp...
Ja za ovu CityRoast nisam znaoodmah sam porucio 3 neke da probam
Scarlati blend, Nikaragvu i naravno Honduras. Za sve u opisima pise da su pune, cokoladne i minimalno kisele, nadam se da ce da budu po mom ukusu
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne znam šta da ti kažem, po izgledu su mi sve bliže medium roastu. Nekada je Kafeterija pravila Etiopiju u light roast varijanti, zrna su bila boje duvana, ali ja to nisam mogao da pijem koliko je bilo kiselo. Primetio sam da i oni sad prže malo jače. Kad uporediš na primer Rioba Etiopiju iz Metroa sa Kafeterijom, vidiš da je Kafeterija ipak dosta svetlije pržena. Ako se i ne vidi po zrnu, po ukusu se značajno razlikuje.^heh, medium roast mi izgleda svetliji od light-aIzgleda neravnomerno pecena?
Danas probao ne znam šta stavljaju ali kafa je zmaj. I ukus i filing posle toga. Znači poleteću! [emoji23][emoji23][emoji23]![]()
Znaci nije samo do mene, tnxOva u sredini definitivno deluje vise pecena
Mda, ali poenta je da Etiopija MEDIUM deluje ipak svetlija od Honduras LIGHT ovde.Ne znam šta da ti kažem, po izgledu su mi sve bliže medium roastu.
Kafeterija, ako se ne varam, je izgleda deo KILO przionica (ima ih barem u Becu, a cini mi se i u PRagu). Sumnjam da sada prze ovde, ali moguce jer u Becu je MNOGO drugacije zrno i pecenje, i imaju i dalje bas svetliji roast, odlican za filter (tako se i prodaje, za filter, ali ispada i super espresso)Nekada je Kafeterija pravila Etiopiju u light roast varijanti, zrna su bila boje duvana, ali ja to nisam mogao da pijem koliko je bilo kiselo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari