+1?E, to... Gde to nađe?
Ja sam kupio neke bolje na Ali-ju, ali i njima fali ta mrežica nad kafom.
Necu, necu, obecavamPazi sve zavisi od uslova, ja uplatio Toto koji je 4 miliona dolara ovde, ako dobijem kupim i tebi i alfi po masinu :d - mada on ce opet nesto da se zali 100% ,)
Ja sam kupio punjivu kapsulu za DG aparat koja je sa duplim kopcama za zatvaranje i ima ispod poklopca dodatan plastican deo koji ima rupice tako da se voda rasporedjuje jednako preko kafe a ne samo po ivicama patrone. Nisu kao one standardne preko oglasa braon boje, koje su obicno sra..
Koje su boje te bolje kapsule sa alija sto si uzeo?E, to... Gde to nađe?
Ja sam kupio neke bolje na Ali-ju, ali i njima fali ta mrežica nad kafom.
Pre mesec dana na KP bila dvogrupna Epoca serije 9 za 2300€. U kutiji, nova. I depurator uz nju...
Merio, premestao, izbacivao ali ne bi mesta. Realno, overkill teški. 11l kazan. Sreća, pa nemam veću kuhinju. Imao bi spejs aparat, manje 2500 i ogroman racun za struju :d
@mareBGD
Koliko vremena traje preinfusion na e61? Kompjuterizovao sam Silviu. Stavio sam 3s natapanje uz 60% snage pumpe, pa onda 3s pauza i onda postepeno dodaje pritisak. Efekat je da sa preinfusionom sitnije meljem kafu, pa jos malo bolji ukus bude...
Via RN4x
Mislim da su to ove:Koje su boje te bolje kapsule sa alija sto si uzeo?
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Pa bas te kapsule meni rade perfektno na pikolu, a uzeo sam ih od prodavca sa KP. Ne mogu da cekam mesec dana sa alija da stignu. Ako nekome treba kontakt napisacu.Mislim da su to ove:
Gamlung 5 Pcs Refillable Dolce Gusto Coffee Capsule Nescafe Dolce Gusto Reusable Capsule With Premium Gift Package
http://s.aliexpress.com/7zyiUfqE?fromSns=Copy to Clipboard
Послато са Tesla_SP6.3 уз помоћ Тапатока
Rucni da.^ E, ovo već liči ne nešto.
Ali i dalje mislim da je u ovakvom slučaju, manuelni aparat praktičniji i za korišćenje, i za punjenje i čišćenje portafiltera (umesto ovih reuse patrona).
Vas dvojica morate organizovati degustaciju na tim aparatima, da vidimo sta propustamo![]()
Ako ne tece ni sa starom onda je do aparata, verovatno igle. Mada mozda je i nesto drugo u pitanju....Uzeo sam i ja ovu poboljšanu verziju punjive kapsule.
Deluje da je malo bolja plastika i verujem da je bolja zbog onih rupica što ima gore, koje bi trebalo da ravnomerno ubacuju vodu u kapsulu.
Međutim imam sada drugi problem, kada ubacim kapsulu voda neće da teče kroz nju. Bez kapsule voda teče.
Nemam trenutno prave kapsule da probam u čemu je problem. Ni kroz stare punjive neće da teče.
Moze na PP gde si uzeo kapsule.Uzeo sam i ja ovu poboljšanu verziju punjive kapsule.
Deluje da je malo bolja plastika i verujem da je bolja zbog onih rupica što ima gore, koje bi trebalo da ravnomerno ubacuju vodu u kapsulu.
Međutim imam sada drugi problem, kada ubacim kapsulu voda neće da teče kroz nju. Bez kapsule voda teče.
Nemam trenutno prave kapsule da probam u čemu je problem. Ni kroz stare punjive neće da teče.
I meni ako nije problem.Moze na PP gde si uzeo kapsule.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ne znam da li moze ovde direktan link od oglasa lika kod koga ja nabavljam ove nove crvene kvalitetnije refil kapsule za DG, tako da sam vam poslao svima koji ste trazili na pm. A sto se tice kafe, meni se od kafa koje su dostupne po marketima najbolje pokazala Lavazza e gusto crema.Moze i ovde link, a pitanje, koju kafu stavljate u te kapsule?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari