I ovo sam hteo da pitam, razlika između Magnifica S i Magnifica Evo?Ovo od nekog ko je imao i Magnifica S, i Magnifica Evo i Elleta Explore 😉
Ima jači ukus? Što si morao da pomeneš tu opciju, kuku 😀A za kraci i produzeni espresso koristim doppio+ opciju koja izbacuje vise grama kafe, sto mislim da Magnifica S nema....
Magnifica S je stariji model. Ima fizičke dugmiće, i samo jednu kafu sa mlekom, tj kapućino. Slabiju penu na mleku mi je pravio, koristio sam isključivo nemasno mleko kako bi pena kako-tako stajala.I ovo sam hteo da pitam, razlika između Magnifica S i Magnifica Evo?

Napisao sam na prethodnoj strani o tome da nema potrebe plaćati toliko više za Dinamica Plus ako ne planiraš da praviš mlečne kafe.Hvala na komentarima, znače, BožićBata je zamutio vodu malo.
Ima li prevelike razlike između Magnifica Evo i Dynamica Plus?
neouza.com
https://www.amazon.com/NEOUZA-Bottomless-Portafilter-Compatible-Replacement/dp/B0986W7RLV
Ne isplati se, sem ako sam ne provališ šta je, možda je neka glupost. To je aparat star 15-20 godina, ni džabe nije trebalo da uzmeš, a ne da platiš. Naš je bukvalno svuda počeo da truli i curi, bacio sam ga u kontejner.Ima li neko neki Dolce Gusto aparat za kapsule?
Kupio sam ovaj model pre par meseci polovan,radio dobro ali kada sam pravio kafu,a da nisam pozadi proverio da li u posudi ima dovoljno vode,kao da je povukao vazduh,jer sada kao da radi ali ne vuce vodu uopste i kada sipam punu posudu pozadi.Probije kapsulu i to je sve. Popravio bih ga ako se isplati..Pogledajte prilog 513194
Odlicna, budzet varijanta. Ja ga kupio, iskljucivo, da bih ga odneo u vikendicu, ali ga ostavljam definitivno, kao brzu varijantu, kad imam drustvo (Silvia trazi 20ak min zagrevanja, da bi to bilo vrhunski). Bolja opcija nego Dedica, jer je stimer bolji 2x, a ostale opcije maltene iste (beskorisna preinfuzija i volumetrijsko podesavanje). Za 10-15ak hiljada, nema bolje kupovine trenutno, na trzistu. Ecp 35.31 je najbolja varijanta i dalje, do tih nekih 20ak hiljada- stainless steel bojler.Nakon par dana korišćenja mogu reći da xiaomi za te pare daje super rezultate, čak i sa lavacom upitne svežine.
Posle 3 neuspešne kupovine portafiltera za Xiaomi espresso aparat, iz četvrtog puta je našao onaj koji odgovara 🙂
![]()
NEOUZA Coffee 51mm Bottomless Portafilter for Yabano Donlim Oster Nova
☕ It is one of the must-have tools for every coffee lover and homemade coffee. ☕ Non-pressurized single-layer filter is the key to extracting crema. The filter is removable. ☕ The use of bottomless handles helps to discover the shortcomings of the extraction process. If splashing occurs, it...neouza.com
Kod:https://www.amazon.com/NEOUZA-Bottomless-Portafilter-Compatible-Replacement/dp/B0986W7RLV
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako da ako nekome treba to je to provereno 🙂
Da li odgovara za Xiaomi aparat?
Barista express,Neki od Lelit za taj cenovni rang...Pozdrav ljudi planiram da uzmem neki kafe aparat u skorije vreme..do sada sam imao Saeco incanto deluxe i poslednji Saeco Philips..Sta je najbolje pazariti do 600e?
Gde ima Barista express ima za ispod 600€? Tražio sam i nema puno izbora za nov aparat a da nije blizu 800€.
ima par oglasa ista cena ili 30/40e skuplje svi pisu Novo u opis sad da li je sta li je........A i lelit za te novce je Ok Verovatno ima jos neki sta znamDa... našao sam taj. Valjda sam ga eliminisao sa liste zbog ovog:
Pogledajte prilog 513439
Nisam ulazio u detalje. Hvala.
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 trenutno na odlicnom popustu na Ananasu.Који апарат за еспресп узети за фирму од 15 плус људи где би се дневно правило 30ак кафа? Долази у обзир на онај дугме, и буџет је 500 е. Гледам Philips али ми је све то исто од најефтинијих до оних од 1200 плус еура. Да ли неко има савет ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari