Pozdrav, ne znam da li bi neko mogao da mi pomogne
dobio sam na poklon De Longhi Esperienza espresso aparat, apsolutno ne znam nista o tim aparatima pa ne znam do cega moze ovo biti. Kupio sam lavazza blue creme kafu i kad sam skuvao prve dve bile su fenomenalne. Nisam uopste menjao posle toga podesavanja, jacina i ostalo, ali od tad vise uopste ne pravi istu kafu. Pena je bleda jako i kafa je kao neka filterusa, dok je prva dva puta bila tamna pena punog ukusa.
I ne diram ga jedno dva dana, skuvam kafu i opet bude odlicna, da bi opet posle par dobrih postala ocajna, znaci opet sa jako bledom penom loseg ukusa.
Da li neko zna od cega moze da zavisi to sto mi skuva par dobrih kafa pa par ocajnih? od cega uopste zavisi da li ce pena biti puna, tamna ili svetla i losa
hvala unapred
Cist limontus, cak pise saatav. Bolje kg lim9ntusa za 500din, nego tih 25g
15 minuta tek, Aco?
Kod mene kroz 45 sekundi od paljenja isparava! Vec za 25 sek je vrela voda.
Ја тролујем а ви пишете о кафи из аутомата на бензинској станици? Какав је тај аутомат? Као ови ваши апарати?Od sada te zovemo Trollxx![]()
Imas Satje od 1500e??Btw,smorio sam se skoro kada sam popio espresso kod druga na "staroj" Magnifici. Bolje napravio nego moj Saeco koji je kostao 1500+€. Ili se bar meni vise svidela [emoji23] Ista kafa,Lavazza GE
Ma krivo mu sto jos ga ne vodismo na ove dobre kafeMozda ne trolujes,ali ides na ignore za svaki slucaj [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari