Blame ima 3 anime adaptacije - iz 2003, 2007 i 2017. godine. Mimo toga Texhnolyze npr.Ljudi jel ima neki Anime slican Blame! mangi? Ono distopija, rusevine davno pale napredne civilizacije?
Taj protagonista je iz desert punk ako se ne varam. Meni se nije svideo i nisam mogao da ga zavrsim.Fala vi. Gledao sam Tex al mi se nesto nije svid'o. Mozda mu dam sansu opet. I taj ergo proxy mi zvuci poznato odo da vidim sta je.
Edit: @joojant200 alo bre pa protagonista tvog avatara (ako nisam omasio anime) tehnicki spada u to sto trazim mada mi je onako malkice previse "saljiv"![]()
Da, dobar pocetak a kraj nikakav, al me mrzi da menjam slicicuTaj protagonista je iz desert punk ako se ne varam. Meni se nije svideo i nisam mogao da ga zavrsim.
ma bukvalno ce biti za 10 dana da se gleda
Ja recimo koristim ove jer imaju pregled mangi po tomovima (volumes):Kolege može li preporuka za neke dobre stranice za čitanje mange koje vi koristite ? Može i preporuka za dobar app ali najbolje neki sajtovi da mogu i sa računara da čitam. Par stranica koje sam koristio su isparile.🙄
Kako nema, evo upravo skinuh sa EXT torrenta i ima titlJa mislim da nece skoro, sad krece tek tura po americi u bioskopima, a mislim da nisu ni pokrili sva trzista.
Ima odavno da se nadje bioskopski snimak na torrentu, ali nema titl..
ComickKolege može li preporuka za neke dobre stranice za čitanje mange koje vi koristite ? Može i preporuka za dobar app ali najbolje neki sajtovi da mogu i sa računara da čitam. Par stranica koje sam koristio su isparile.🙄
Bas gledam sada, sve je HDTS ili ti. "kamera u bioskopu" na EXT. Tj. full hd kamera u bioskopu sa sinhronizovanim kvalitetnijim audiom.Kako nema, evo upravo skinuh sa EXT torrenta i ima titl
Kolege može li preporuka za neke dobre stranice za čitanje mange koje vi koristite ? Može i preporuka za dobar app ali najbolje neki sajtovi da mogu i sa računara da čitam. Par stranica koje sam koristio su isparile.🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari