Šta je novo?

Anime

volja sinovljeva 🙃

Fala vi. Gledao sam Tex al mi se nesto nije svid'o. Mozda mu dam sansu opet. I taj ergo proxy mi zvuci poznato odo da vidim sta je.

Edit: @joojant200 alo bre pa protagonista tvog avatara (ako nisam omasio anime) tehnicki spada u to sto trazim mada mi je onako malkice previse "saljiv" :D

To onda tražiš nešto u Mad Max fazonu? U tom slučaju može npr. i:
  • Hokuto no Ken (Fist of the North Star)
  • Dragon`s Heaven
  • Dr. Stone
  • Gilgamesh
  • Green Legend Ran
  • Grey: Digital Target
  • Highlander: The Search for Vengeance
  • Vampire Hunter D (+ Bloodlust)
  • A Wind Named Amnesia
  • Nausicaa
  • Nana Toshi Monogatari
  • RahXephon
  • Scrapped Princess
  • Tengen Toppa Gurren Lagann
  • Trigun
Svi ovi naslovi se baš baš međusobno razlikuju ali ipak dele taj post apokaliptični setting.

Fala vi. Gledao sam Tex al mi se nesto nije svid'o. Mozda mu dam sansu opet. I taj ergo proxy mi zvuci poznato odo da vidim sta je.

Edit: @joojant200 alo bre pa protagonista tvog avatara (ako nisam omasio anime) tehnicki spada u to sto trazim mada mi je onako malkice previse "saljiv" :D
Taj protagonista je iz desert punk ako se ne varam. Meni se nije svideo i nisam mogao da ga zavrsim.

@TwistedMind Tako je, na taj anime sam mislio. Isto tako stigao negde do pola sezone i nisam vise mogao. Sada sam i zaboravio sve sto se desavalo.

@vix Hvala na predlozima. Ma da moze i Mad Max apokalipsa setting mada me vise vuce neka daleka buducnost, mega gradjevine, ostaci civilizacije koja ih je izgradila, davno zaboravljeno znanje a mislim Blame! setting bas odgovara opisu. U ili Battle Angel Alita. Mada overicu taj spisak, mislim da sam i neke gledao al se vise ne secam :D Hvala :D

Made in Abyss ima sve to. Daleka buducnost davno izgubljene civilizacije i tehnologije, mega gradjevine i rusevine.
Smek je drugaciji nego to sto trazis. Vise je kao neka mracna snena misterija sa shibanjem.

Postapokalipticno sto mi pada na pamet je i Girls Last Tour. Ali to je skroz drugi fazon. Mada je mnogo dobar.

Tipican 90' i pocetak 2k fazon je dobar Ghost in the Shell, ali to i nije neka daleka buducnost i to si moguce vec gledao.

Gledao/gledam Made in Abyss, tj. pauziram trenutno posto mi je ono sa "koferima" malo teze leglo. A te cure to mi ne zvuci poznato. Duha sam gledao al mislim da se ne secam vise nicega tako da bi i to mogao da obnovim. Hvala za predloge.

edit: To su cure? Shoujo Shuumatsu Ryokou - nisam gledao tako da ide na spisak :D

Poslednja izmena:
Kolege može li preporuka za neke dobre stranice za čitanje mange koje vi koristite ? Može i preporuka za dobar app ali najbolje neki sajtovi da mogu i sa računara da čitam. Par stranica koje sam koristio su isparile.🙄

ma bukvalno ce biti za 10 dana da se gleda

Ja mislim da nece skoro, sad krece tek tura po americi u bioskopima, a mislim da nisu ni pokrili sva trzista.

Ima odavno da se nadje bioskopski snimak na torrentu, ali nema titl..

E to je onda noviji neki snimak, ja sam skinuo 31. jula jos sa nyaa

Kolege može li preporuka za neke dobre stranice za čitanje mange koje vi koristite ? Može i preporuka za dobar app ali najbolje neki sajtovi da mogu i sa računara da čitam. Par stranica koje sam koristio su isparile.🙄
Comick
MangaPark
MangaHub

Od kako su ugasili manganato, Comick najvise trosim.

App za android znam za Mihon i TachiyomiSY. Za iOs je isto izaslo nesto skoro, tipa Tachimanga ili tako nesto.
Sources se ucitavaju sa github linka.

Kako nema, evo upravo skinuh sa EXT torrenta i ima titl
Bas gledam sada, sve je HDTS ili ti. "kamera u bioskopu" na EXT. Tj. full hd kamera u bioskopu sa sinhronizovanim kvalitetnijim audiom.
Ima neki najnoviji sa spanskim titlovima sto je izasao pre par sati, ali ne pise nista kakav je kvalitet.

Magic emperor, top tier providence,from simp to...

Vrh Dno