Šta je novo?

Android YouTube alternative; audio i video plejeri

ne znam bas gde da pisem, pa da probam ovde. treba mi aplikacija kojom bi skinuo yt playlistu i konvertovao fajlove u mp3, moze i PC aplikacija ako nema za android. trazim vec neko vreme, ili se placaju, ili ne rade kako treba, ili uopste ne rade
Ymusic tačka io
Ja sa njom skidam sa yt kad mi šta zatreba. Sad sam gledao, skida i playliste ali sve u jedan fajl...

Preporucujem yt-dlp za sve pare, skida sve odvojeno, i to ne samo sa YT, moze i sa drugih sajtova. Stalno azuriraju, jedina mana je sto treba malo da prostudiras komande u Powershellu ali kad jednom podesis posle samo skidas,

PowerShell pamti komande pa samo menjas link do plejliste ili fajla koji hoces da skines kao i druge parametre (format, kvalitet itd)

Sad su malo ukomplikovali inicijalno podesavanje ali posle samo odradis povremeni --update i skidas.

Ymusic tačka io
Ja sa njom skidam sa yt kad mi šta zatreba. Sad sam gledao, skida i playliste ali sve u jedan fajl...
sada sam probao, skida lepo i cele play liste, probao neku od 90+ pesama, i sve ih lepo konvertuje u zasebne fajlove u .mp3 formatu, odlicno, hvala

Probaj i Seal app koristim je već dugo. Skida i sa X-a.

Several Revanced developers and contributors have left the project and released the Morphe app.

Ispravan link:

Update: January 7, 2026 (6:03 AM ET): We erroneously linked to an unofficial Morphe website in our original article below. We’ve since updated the article with a link to the official Morphe website (morphe.software rather than morpheapp.software). We apologize for the error.

SmartTube ima problema zadnjih mesec dana, a kod mene od srede je ludovao sa porukama da:
"Anyone else keep getting “sign in to confirm you're not a bot” ?"
"Potvrdite da niste bot....."

Ono što piše na oficijalnom sjtu mi nije pomoglo, sa ukidanjima YouTube TV sa Google naloga....

Rešio sam zabranom/gašenjem IPV6 na ruteru.

Uređaj Vontar X4, slimBOXtv, Android 11 SmartTuve v. 30.98

link sa opisom problema:

PS
Predlažem poseban topic sa SmartTube naslovom.
Trebaće nam kako mi se čini!
Ako moderatori misle da sam u pravu neka se kreira i prebaci ovo moje.

Takođe na Philips TV-u Smart Tube aplikacija počinje često kad je otvorim, pa kliknem na neki klip i normalno se klip učita, ali kad treba da počne da radi učitava, pa krene, pa opet učitava i tako nekoliko minuta...
Onda zatvorim taj klip pa probam drugi, on radi normalno, i tako neko vreme(sat, dva) rade i ostali klipovi normalno, pa onda opet se random desi isto sa učitavanjem.

Poigro sam se malo i pročitao ponovo onaj lin što sam dao sa Reddit-a.
Radi i sa uključenim IPV6 na ruteru ako se u settingsima Smarttube-a uključi forsiranje IPV4. Nalazi se u Settings-VideoPlayer-Programerske opcije. Tu treba štilkirati opciju:
"Daj prednost IPv4 DNS-u...."

Na žalost, čitam dalje po Net-u, ne pomaže ovo svima sa problemom.

Можда је већ било негде качено...
Где има линк за скидање за тај Морфе и упутство за инсталацију.

Za TV probajte TizenTube Cobalt.

Revanced malo kasni, poslednja podrzana verzija je iz aprila prosle godine. Ali lepo je radio, nisam imao problema. Ovaj morphe je nesto noviji, verzija iz novembra. Nisam ni znao za njega, dok ne videh ovde u temi. Isto radi odlicno.

За Реванцед је требало скинути конкретну верзију Јутјуб апликације, код Морфеа?

Revanced malo kasni, poslednja podrzana verzija je iz aprila prosle godine. Ali lepo je radio, nisam imao problema. Ovaj morphe je nesto noviji, verzija iz novembra. Nisam ni znao za njega, dok ne videh ovde u temi. Isto radi odlicno.
Isto sve kao kod tebe, ajde predjoh na morphe vidim da je malo azurniji, mada je i revanced radio odlicno do sada.

Vidim da su jako slicne app i podesavanja i sve, skoro pa ni nema razlike, isto se skida posebna verzija koju traze, patchuje i instalira, cak mi je popamtio i nalog i sve zbog microg vrv i tjt.. Za par minuta sam se prebacio bukvalno..

Ima i svoj prilagodjeni MicroG, za logovanje...vidim da zauzima mnogo manje prostora u memoriji. Sve sam deinstalirao od revanceda, pa instalacija od pocetka.

Ima i svoj prilagodjeni MicroG, za logovanje...vidim da zauzima mnogo manje prostora u memoriji. Sve sam deinstalirao od revanceda, pa instalacija od pocetka.
Ja iskreno nisam jer mi je učitao profil i sve i onda reko neću da diram, nema potrebe..
Mada mada budem imao vremena mogu da probam i njegov, ne vidim u čemu može da bude razlika?

Edit: evo prebacio sam i ja na njihov MicroG

Zna li neko na ovom Morphe, kako da ne kropuje sliku kada se prebaci u fullscreen?

Prilozi

• Screenshot_2026-03-13-17-30-02-899_app.morphe.android.youtube.jpg
    Screenshot_2026-03-13-17-30-02-899_app.morphe.android.youtube.jpg
    155 KB · Pregleda: 39
Mislim da ne kropuje sliku, sad bas gledam, radi isto kao i normalan YouTube. Mozda je setovano u plejeru tako. Ima puno podesavanja pa pogledaj.

Nisam nesto čačkao, pise da je orginal i bude kropovano, stavio samo jedino od podešavanja za volumen i brightness da radi na swipe i da ikonica bude kao normalan yt.

Od jutros imam problem sa pustanjem klipova na YouTube Revanced ili Morphe(svejedno, probao i jedno i drugo) na Xiaomi tabletu. Sumnjao sam da je problem u MicroG app, sada vise nisam siguran. Na Xiaomi(Poco) telefonu pusta klipove, dok na tabletu(Pad 7) nece. Ranije sam imao opciju da dozvolim neogracenu upotrebu baterije za MicroG app, sada nemam.Na nekoj random app postoji ta opcija. Najnormalnije se logujem na nalog,

Prilozi

• Screenshot_2026-03-19-12-58-54-370_app.morphe.android.youtube.jpg
    Screenshot_2026-03-19-12-58-54-370_app.morphe.android.youtube.jpg
    51.9 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_2026-03-19-13-03-58-867_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2026-03-19-13-03-58-867_com.miui.securitycenter.jpg
    24 KB · Pregleda: 13
  • Screenshot_2026-03-19-13-04-15-891_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2026-03-19-13-04-15-891_com.miui.securitycenter.jpg
    75.3 KB · Pregleda: 18
Resio sam problem, nije bilo do MicroG app. U podesavanjima Morphe, ide se u sekciju razno-lazirani video strimovi-podrazumevani klijent, podesio Android studio, pre je bio Android VR. Sad normalno pusta klipove, pre je samo baferovao. Problem se javljao samo na tabletu, Xiaomi Pad 7.

Prilozi

• Screenshot_2026-03-19-16-18-17-732_app.morphe.android.youtube~2.jpg
    Screenshot_2026-03-19-16-18-17-732_app.morphe.android.youtube~2.jpg
    69.1 KB · Pregleda: 17
Nazad
Vrh Dno