Једино ко жели долби висион, атмос и хд звук.Ko ima mi box s nema razloga da kupuje novi…
By the way nema infoa za BT verovatno i tu nastavlja da kaska za Firestickom.
A dostava 20€. Pa kad klikneš na buy, dostava nije moguća. Kako vi ljudi kupujete sa tog Amazona...Firestick 4K Max je zmaj za male pare, teško da ima nešto bolje. Trenutno je 45€ na francuskom Amazonu, uzeo sam još jedan za rezervu...
Heh, na sva 3 modela to važi. Verovatno i za 4. modeli, SDMC Hybrid (= SDSTB02) koji tek sad izgleda kreću da daju po Srbiji + kreće stidljivo i po oglasima.Nešto mi u glavi da kod jednog modela hard reset zaključava box i nije ga moguće više koristiti ni kao običan box?
CHOTT0102.Koja od ova tri beše je s905x3
Naravno našao sam, nisam se potrudio da guglam pre pisanja postaAko ti nije problem samo da mi napišeš oznake modela, ne znam po ovome, jel taj sa s905x4 KSTB6020, a sa s905x3 je SDOTT0202? Mislim znam šta je hibrid ali ne razlikujem po tim oznakama. Hvala.
Pa on je oduvek tu.Da li se ovaj novi Mi Box S pojavio negde kod nas?
Mi Box S, Dolby Vision, Atmos, Google TV?Pa on je oduvek tu.
Pa napisao sam da se nisam potrudio da izguglam pre nego što sam napisao post.Našao sam,naravno.A da sam neinformisan to si totalno u pravu,nije me do juče ni interesovalo toliko.Da sam nesnalažljiv to neću da prihvatim,više sam lenj@offline71 Al si neinformisan i nesnalažljiv brate mili.
UnitedGroup za Eon koristi 4 (5, pošto sad imaju i noviju verziju SDMC Hybrid modela, stara = SDSTB01, novija = SDSTB02) modela boxeva. Prave ih 3 različite firme: KAON Media, SDMC Tech i Changhong. U različitim država pretežno dele različite modele. Tipa i Srbiji godina cepaju KAON i SDMC OTT only model (= SDOTT0202).
Ređam ih hronološki, kako su ih nabavljali i delili korisnicima.
KSTB6020 = KAON uređaj = stari hybrid Eon box = prvi hybrid Eon box sa DVB-C tjunerom = box koji i da danas ima 99% SBB "u mreži" korisnika. Ima Broadcom SoC.
SDOTT0202 = SDMC "OTT only" model Eon boxa. = nema DVB-C tjuner = drugi model koji se pojavio u Srbiji i deljen je "Eon van mreže" / Eon OTT" korisnicima. Ima Amlogic S905X2 SoC. Ovaj box postoji u 2 reviziji koje se razliku u tome starija koristi 5V napajanje a novija 12V napajanja (i ta ima beše i drugačiji WiFi čip, što je faktor za izbor custom ROM).
CHOTT0102 = Changhong uređaj, "OTT only" box (= nema DVB-C tjuner). Deljen više po Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj i NetTV Plus korisnicima? Tek posle godinu-dve u odnosu na ostale zemlje počeli sa ga dele po Srbiji.
Ima Amlogic S905X3 SoC.
SDSTB01 = SDMC uređaj, noviji hybrid box (ima DVB-C tjuner, da li ima i DVB-T2 nisam siguran). Dele ga već par godina po grčkoj a u Srbiji šipak. Ima Amlogic S905X4.
Od pre koju nedelju čuli smo i videli smo informaciju sa postoji i SDSTB02 (koji takođe ima S905X4 kao i SDSTB01 ali ima AndroidTV 11, i provereno ima DVB-C i DVB-T2 tjuner). Njega je posedovao @kalehrl. I još jedna osoba je pisala ovde na Benchmark-u da ga ima / da je dobio.
p. s. Ko će bre da pamti te modele... Ovde na forumu se uglavom sporazumevamo na šta tačno mislilo kad ih zovemo tako konkretno: KAON / KAON Hybrid / Eon hibridni
SDMC / OTT box...
O ovom CHOTT0102 slabo pišemo jer ga retko ko ima. A hybrid vs OTT box debata se protezala milion puta naročito kad neko puta za "otključavanje WiFi" a ne napiše koji model ima pa se raspitujemo za taj info pošto matori KAON nema WiFi...
@offline71 Al si neinformisan i nesnalažljiv brate mili.
UnitedGroup za Eon koristi 4 (5, pošto sad imaju i noviju verziju SDMC Hybrid modela, stara = SDSTB01, novija = SDSTB02) modela boxeva. Prave ih 3 različite firme: KAON Media, SDMC Tech i Changhong. U različitim država pretežno dele različite modele. Tipa i Srbiji godina cepaju KAON i SDMC OTT only model (= SDOTT0202).
KSTB6020 = KAON uređaj = stari hybrid Eon box = prvi hybrid Eon box sa DVB-C tjunerom = box koji i da danas ima 99% SBB "u mreži" korisnika. Ima Broadcom SoC.
SDOTT0202 = SDMC "OTT only" model Eon boxa. = nema DVB-C tjuner = drugi model koji se pojavio u Srbiji i deljen je "Eon van mreže" / Eon OTT" korisnicima. Ima Amlogic S905X2 SoC. Ovaj box postoji u 2 reviziji koje se razliku u tome starija koristi 5V napajanje a novija 12V napajanja (i ta ima beše i drugačiji WiFi čip, što je faktor za izbor custom ROM).
CHOTT0102 = Changhong uređaj, "OTT only" box (= nema DVB-C tjuner). Deljen više po Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj i NetTV Plus korisnicima? Tek posle godinu-dve u odnosu na ostale zemlje počeli sa ga dele po Srbiji.
Ima Amlogic S905X3 SoC.
SDSTB01 = SDMC uređaj, noviji hybrid box (ima DVB-C tjuner, da li ima i DVB-T2 nisam siguran). Dele ga već par godina po grčkoj a u Srbiji šipak. Ima Amlogic S905X4.
Od pre koju nedelju čuli smo i videli smo informaciju sa postoji i SDSTB02 (koji takođe ima S905X4 kao i SDSTB01 ali ima AndroidTV 11, i provereno ima DVB-C i DVB-T2 tjuner). Njega je posedovao @kalehrl. I još jedna osoba je pisala ovde na Benchmark-u da ga ima / da je dobio.
p. s. Ko će bre da pamti te modele... Ovde na forumu se uglavom sporazumevamo na šta tačno mislilo kad ih zovemo tako konkretno: KAON / KAON Hybrid / Eon hibridni
SDMC / OTT box...
O ovom CHOTT0102 slabo pišemo jer ga retko ko ima. A hybrid vs OTT box debata se protezala milion puta naročito kad neko puta za "otključavanje WiFi" a ne napiše koji model ima pa se raspitujemo za taj info pošto matori KAON nema WiFi...
Udje u sitna crevca@offline71 Al si neinformisan i nesnalažljiv brate mili.
Ima Amlogic S905X3 SoC.
SDMC / OTT box...
Pa još nije predstavljen zvanično za globalno tržište.Mi Box S, Dolby Vision, Atmos, Google TV?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari