Mene recimo kod njega nervira sto ne mogu da isprogramiram da pali Logitech zvucnike. Sto npr. sa Amazonom radi bez problema.Ja i dalje odgovorno tvrdim da najbolji daljinski ima Onn 4k pro
Taj daljinski bukvalno sve pokriva i dobijete ga u pakovanju
jednostavan raspored i dizajn, ima i RF/ BT, i par custom dugmica
backlight i find my remote
nelicencirani android i licencirani dolby
To baš 😂nelicencirani android i licencirani dolby
JA sam od pocetka koristio obican android i navikao sam se na apk za njega i air mouse. Ja koristim eon, move go i poneke krekovane apk i za moj nacin koriscenja mi je prakticniji obican android. Plus ne koristim streaming servise i pa mi i ta najveca boljka ovog androida i ne smeta toliko. Jedino me zanima da li ce mi praviti smetnje kod ovih novijih ripova koji su u dolby vision ili hdr+. Meni ni cena ne igra toliko ulogu, ali hocu obican android.Samo Nvidia shield
Daljinski mu vredi svaki euro
Ovaj Googlov je toliko smeće
Jok nego cu kao ti, box da povezem na rapsbery, a njega na ruter, a ruter ide direktno u Tv, pa dobijes reumu dok sve isklikces i popalis.@tambur88 Nisi dobro razumeo šta hoće @veljkoka. On je rođen naopako i neće box koji koristi AndroidTV (ili "Google TV" šminku, svejedno) nego hoće box koji koristi Android za telefone 😂😂😂😂 a da taj takav frankenštajn ima istovremeno i podršku za Dolby Vision i sve ostalo 😂
Kaže bolje airmouse i UI za telefone nego daljinac i "sto puta" da klikće po daljincu i UI prilagođenom za TV. Opasna je to patologija 😂😂😂😂
Nemoj se džabe blamirati ovakvim izjavama.Jok nego cu kao ti, box da povezem na rapsbery, a njega na ruter, a ruter ide direktno u Tv, pa dobijes reumu dok sve isklikces i popalis.
Box koji nema licencu za DV prosto i jednostavno ne može da pusti kao DV. Nego će ako video koji gledaš koristi DV profil koji ima "fallback" na običan HDR10 tu HDR10 varijantu da pusti. A to je na 99% TV-ova prometno tamnije u odnosu na DV režim.Jedino me zanima da li ce mi praviti smetnje kod ovih novijih ripova koji su u dolby vision ili hdr+
😂Nemoj se džabe blamirati ovakvim izjavama.
Ne razumem se toliko, vidis to mi se ne dopada, sada gledam ove skuplje ugoos, pise da podrzavaju DV, ne verujem da bas smeju toliko da lazu, iako su kinezi, npr ovaj SK1.Box koji nema licencu za DV prosto i jednostavno ne može da pusti kao DV. Nego će ako video koji gledaš koristi DV profil koji ima "fallback" na običan HDR10 tu HDR10 varijantu da pusti. A to je na 99% TV-ova prometno tamnije u odnosu na DV režim.
Ugoos SK1 koristi Amlogic S928X-K. -K i -J podverzije Amlogic čipova jesu licencirane za reprodukciju Dolby Vision. Varijante bez tih sufixa na kraju nisu. Npr uređaji sa S905X4 (poput najnovija 3 modela Eon boxa) ne mogu da puste DV kao DV dok uređaju sa S905X4-J mogu.Ne razumem se toliko, vidis to mi se ne dopada, sada gledam ove skuplje ugoos, pise da podrzavaju DV, ne verujem da bas smeju toliko da lazu, iako su kinezi, npr ovaj SK1.
Mislim da moras registrovati preko supernova ott-a da sodas Novi uredaj mislim da je 4 ili 6 brojeva zaboravio samZdravo svima.Pozdrav iz Makedonije.Hteo sam da pitam.Koristim Move iz Mtel i na Hisense tv imam aplikaciju ali ne svigja mi se kako radi.U sobi imam ona arris android box sta daju za jedan tv i preko android boxa radi znacito brze.E sad u salonu kod hisense tv imam i vontar W2 box ali kod njega kad instaliram move aplikaciju pise da ured nije registrovan i zato ne mogu da koristim move na boxu.Ima neki hack ili ako stavim slimbox na boxu ima da radi Move ili opet isto ce da bude.Stremio i se drugo radi super ali evo Move nece.
Nisu blesavi vec im se verovatno isplati, a i lepo sto postoji sloboda izbora, pa neka svako uzme sto zeli. Eto vidis, meni je u stvari trebala ova informacija, znaci ova dva procesora podrzavaju sve ove popularne kodeke. Bas cu procunjati da vidim sta ima od ugoosa, a da ima ovaj slabiji procesor, ne znam koliko mi se isplati da dajem preko 200€ za ovaj najaci model obzirom za sta ga koristim.Ugoos SK1 koristi Amlogic S928X-K. -K i -J podverzije Amlogic čipova jesu licencirane za reprodukciju Dolby Vision. Varijante bez tih sufixa na kraju nisu. Npr uređaji sa S905X4 (poput najnovija 3 modela Eon boxa) ne mogu da puste DV kao DV dok uređaju sa S905X4-J mogu.
I ti Ugoos su tako blesavi kao i ti: plate licence za neke stvari a onda istovremeno neće da pošalju uređaj da prođe testiranja i dobiju AndroidTV OS 😂 Tragično.
Ne, ne znači, nisu 2 procesora već su 2 sufixa u nazivu modela koja Amlogic koristi kao indikator da su licencirani za dodatne stvari. Bilo koji njihov SoC iz aktuelne ponude u teoriji može biti dodatno licenciran za neku funkcionalnost.Eto vidis, meni je u stvari trebala ova informacija, znaci ova dva procesora podrzavaju sve ove popularne kodeke.
Kad ce Leap S3 pro da se pojavi, rekoše početkom januaraShield i apple tv su top par praznih mesta, pa onda Onn 4k pro, Streamer, Leap s3 pro, Cube, itd. Najbolji daljinski i UI koji klizi definitivno apple tv. Shield odnosi pobedu u svemu ostalom.
Ja na prvi pogled nadjoh ova dva, sto se malo povoljnijih tice:Ne, ne znači, nisu 2 procesora već su 2 sufixa u nazivu modela koja Amlogic koristi kao indikator da su licencirani za dodatne stvari. Bilo koji njihov SoC iz aktuelne ponude u teoriji može biti dodatno licenciran za neku funkcionalnost.
Naravno da nije "običan" Android. Sve ima u opisu nego ti ne znaš da pročitaš 🤣 I ne znaš da ne može da bude Netflix certified box i Chromecast a da koristi budževinu.Samo kod ovog mecool-a mi nije jasno da li je atv ili obican android, u opisu stoji obican android
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari