Tako i ja pročitah skoro. Izgleda će cena da ga samoubije 120€.Kad ce Leap S3 pro da se pojavi, rekoše početkom januara
Kod flešovanja dečekiraj fleš polje, ako pravi grešku u flešovanju. Po potrebi koristi čačkalicu ili iglu u polje predviđeno za nju. Neće svaki put da flešuje bez toga.Nešto me zeza Vontar X4. Ne mogu da updatu-jem na bovu verziju Slimbox-a, ne vidi se USB Hub iz Amlogic USB Burrning Tool.
Mislim da je do USB kabla ili Win10.
Na njemu je Slimbox 11.26 i tek sada videh da je na sajtu aktuelna v. 11.35.
1. Ima li nečeg bitnog što propuštam ako ostavim na 11.26?
2. Koja verzija Amlogic USB Burrning Tool je najpogodnija za Win10? ( radila mi je v.3.2.8 zadnji put)
3. Ima li nečega promenjenog bitnog u Amlogic Driver?
PS
Koristio sam bez većih problema još od W2 i do sada bar 20-tak puta flešovao Slimnox u zadnjih par godina ;(
Meni se desilo na move n go, pošto jedino nju imam od navedenih. S obzirom da ostale aplikacije rade normalno, pretpostavljam da je ona sama po sebi bagovita, jer takođe promeni jezik celog sistema kad se otvori.Da pitam dal neko ima problem sa Vontar w2 kad ukljucim Move n Go ili Iris Go ili neki iptv stream hoće da se nasymicno restartuje box. Ili se restartuje ili skroz otkaze ili ugasi samo aplikaciju. Sad kad pustim YT ili Stremio neki film u 4k sve radi normalno. Pokušavao sam sa više verzija Slimbox firmware cak vracao i onaj fabrički vontar i opet isto. Takođe hoće da zabode kad odem na opciju reboot uz Magisk dozvolu. Moram da ga ugasim iz struje i tek uz nekoliko puta da ga bootujem. Sad dal mi je riknula neka komponenta ili se jos nekom to desava?
Tačno je do adaptera. Trenutno nemam adapter zamenski, ali sam probao sa usb male to male koji koristim za amlogic tool i lepo daje napon i bootuje bez broblema kad ubodem u usb port sa bilo kod izvora napajanja. Trenutno mi tu ruter koji ima usb port pa od njega vuce steuju. Moracu da trazim adapter sad.Probaj drugi adapter istog napona i iste ili vise struje pre svega.
Da, vidim na Mi box je adapter 5,2v i 2,1A ako se ne varam. Nisu bez razloga stavili za nijasnu jaci adapter.Mozda ga je i los adapter sahranio, mozda bi imalo neke vajde da se preventivno koristi neki krsteniji adapter od onog koji dolazi u kutiji.
Nije svejedno, samo jedan usb port je napojni, obicno onaj prvi do napajanja.Mislim da ti je svejedno na koji port se napaja.
Verovatno crkao napojni deo na ploci.Jesam, tako radi. Ali nije mi to to. Ko zna i tako dal sme dugo da bude ukljucen.
😂Nije svejedno, samo jedan usb port je napojni, obicno onaj prvi do napajanja.
Vontar, može ali samo preko kabla. Preko signala ne može.Он је 8000.
Не може нешто од ових са КП од 2-3000 да заврши посао за његове потребе?
2-3000 koji su u stvari su kupljeni ili nabavljeni za pola cene, a to su onda krševi žešći sa 1-2 max 2gb ram a to je bacanje novca. I tu nema da radi ni strim a kamoli stremio i slični servisi. Ako nema novaca ne treba ni da kupuje. Na kp ispod 5-7000 nema ništa da radi a da te posle ne bili glava.Он је 8000.
Не може нешто од ових са КП од 2-3000 да заврши посао за његове потребе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari