Kod nas pored xiomija mozes da nadjes i chromecast i fire tv.Da li ima nešto kod nas da se uzme sertifikovano a da nije iz XIAOMI "kuhinje" i da ne košta više od 80e?
ne treba narocito uputstvo...Jel ima negde uputstvo kako instalirati Slimbox na W2?
Jel ima negde uputstvo kako instalirati Slimbox na W2?
Ako nisi resio problem sa Netflix-om radi verzija za AidanROM https://github.com/aidanmacgregor/Netflix_ATV_L3_DRM_Uncertified_Mod posto je ZTE baziran ba istom S905X2 procesoru.Na Yettelovom ZTE box-u (ZXV10 B866V2) ne mogu da nađem preko Google Play-a Netflix. Ima li negde verzija koja radi na njemu?
Ukoliko ti ne proradi, evo linkaСтигла ми јуче два вонтара и хоћу одмах да их флешнем али ми никако не успева да скинем брнинг тул са јандекса. Може ли неко ко га има да ми окачи на медиафајер или бар да објасни процедуру?
Hoće to na stick 2/16. Ništa, resetuj ga više puta na dan pa će možda očistiti keš i memoriju.Da taj ili hp4024. Da li će biti dovoljno 8gb za kodi? Imam firetv 4k max 2/16 i kodi posle nekog vremena mi popuni sve memoriju. No kodi mi je najmanje bitan najvise kao sto rekoh smart tube i ott navigator.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari