Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Sve isto imam na Mi Box 2 i Vontar X2 sa 4Gb. Čak mi se čini da je Mi bolji i brži, ali možda bi takav bio Vontar X4, koji mi je zapravo žao što nisam naručio odmah, mislim da je to prava mera od tih jeftinka, umesto W2/X2.

Pozdrav ljudi,imam x96 mini (pise da je 2/16) da li moze na njemu da se instalira android 11? Na njemu sam imao neki android 9,pa sam pokusao da stavim neki android11 ali izgleda sam pokupio firmver za android telefon :) moze li mi neko poslati neki link da skinem nesto da probam ili 9 stabilan ili 11?

Da li ima nešto kod nas da se uzme sertifikovano a da nije iz XIAOMI "kuhinje" i da ne košta više od 80e?

Rekoh da uposlim konacno Wontar w2...
Instalirao eon bt daljinac, eon pvr addon, ali mi secka. Probao bih drugi rom, ovaj je stigao sa, čitam about device, firmware W2 ATV, ANDROID 11, OS BUILD RD2A. 211001..... ima magisk, rootovan, svasta nešto sto sam pobrisao....

Na Vontar X2 4/64GB/povezan kablom i Slimbox ATV 11.20 odbija da instalira Max aplikaciju.

Izaberem u Play store, i samo sa vrati na početni ekran.

Inače od bagova, dešava se nekada da Stremio pušta snimak usporeno, ili da uopšte nema tona u bilo kojoj aplikaciji, i onda mora restart uređaja. Posle restarta sve opet radi.

Na kraju sam ostao na tome da koristim samo Vontar, pokazao sa boljim od ubogogMi Box-a i Hako Pro-a.

Da li ima nešto kod nas da se uzme sertifikovano a da nije iz XIAOMI "kuhinje" i da ne košta više od 80e?
Kod nas pored xiomija mozes da nadjes i chromecast i fire tv.

Ali kad sve saberes i oduzmes xiaomi jedini dolazi kao boks, najdostupniji je, ima najbolju cenu i nije slucajno najpopularniji.
Jel ima negde uputstvo kako instalirati Slimbox na W2?
ne treba narocito uputstvo...
instaliras amlogic burning tool i pripadajuce drajvere
raspakujes rom, i dovedes putanju do njega
Spojis boks sa racunarom i kliknes start, i kad zavrsi stop

Jel ima neko ideju,fleš sam t96z,ni sa jednom verzijom ne radi blutut,samim tim ne mogu daljinac eon da povežem,a fabrički ne funckioniše nakon fleša..

Ja sam flesno slimbox po ovom uputstvu na V2, i eon daljinac mi radi i povezuje se preko bt, ali malo malo pa ispadne iako stoji kao povezan, pa bt off i on resava stvar.

Ma pikljavo je sve to sa ovim slimboxom.Na jednom nece 2.4ghz,na drugom blutut...da barem oće ovaj fabrički pa ajd..

Homatics Box R Plus 4K održali obećanje i izbacili AndroidTV 12 STABLE - radi Auto Frame Rate, DV, DA, AV1, DTS...
Kompletna priča sa ATV 12 :)

AndroidTV 12 (v12.8.5221) STABLE
AndroidTV 12 (v12.8.5892) BETA

DTSHD.png

Zajednica je prilično aktivna i korisna:

Naravno posle ovoga sad tamo gde je bila cena 99€ stoji 140€ :)

Taj stable build je malo gori od trenutno dostupnog beta build-a, ali ok je...

Та верзија нема везе са Аидановим ROM-ом, већ са уређајима који имају L3 сертификат - дакле за несертификоване уређаје.

Postoji li način da se doda sideload-ovana aplikacija u favorites na početnom ekranu bez menjanje launchera ili dodavanja channela?

Konkretno preko xmanager je instaliran spotify i nema ga u listi za dodavanje.

Neki android box do 100 evra (poželjno i manje hehehe) a da na njemu normalno rade sledeće aplikacije: eon, netflix, max, disney plus i naravno youtube?

Стигла ми јуче два вонтара и хоћу одмах да их флешнем али ми никако не успева да скинем брнинг тул са јандекса. Може ли неко ко га има да ми окачи на медиафајер или бар да објасни процедуру?

Probaj drugi browser, ja sam sinoc skidao poslednju verziju da flesujem 4ti Vontar W2 i radilo je. Firefox i uBlock Origin, nemam nista drugo.

Стигла ми јуче два вонтара и хоћу одмах да их флешнем али ми никако не успева да скинем брнинг тул са јандекса. Може ли неко ко га има да ми окачи на медиафајер или бар да објасни процедуру?
Ukoliko ti ne proradi, evo linka

^
Хвала!
Успео сам да га флешнем, сад га подешавам.

Pozdrav, da li se isplati uzeti trenutno ovaj mts/supernova 2/8 box najvise za iptv(ott navigator), yt i eventualno ponekad mozda stremio?

Ne znam na koji konkretno model misliš, što se tiče HPH07 to šljaka i više nego dobro na Stremio, Kodi, EON modifikovani app, Smart tube...

Da taj ili hp4024. Da li će biti dovoljno 8gb za kodi? Imam firetv 4k max 2/16 i kodi posle nekog vremena mi popuni sve memoriju. No kodi mi je najmanje bitan najvise kao sto rekoh smart tube i ott navigator.

Da taj ili hp4024. Da li će biti dovoljno 8gb za kodi? Imam firetv 4k max 2/16 i kodi posle nekog vremena mi popuni sve memoriju. No kodi mi je najmanje bitan najvise kao sto rekoh smart tube i ott navigator.
Hoće to na stick 2/16. Ništa, resetuj ga više puta na dan pa će možda očistiti keš i memoriju.

Nazad
Vrh Dno