Ne odgovara mu to to je skupo. Samo nešto do 1000 RSD plafon 10€Oд лењости нема горе болести.
Дакле, спреман си да купиш или смеће од бокса или шта већ јер те МРЗИ да одрадиш нешто што захтева све укупно 15 минута посла. Онда, ако те мрзи, купи лиценциран бокс/стик, а то је већ у нашим радњама ћоми стик 4К или бокс друге генерације.
Ko zna njemu dosta i 5 minuta, To ja nisam radi nikad pa nije bas lako naci kako ideOд лењости нема горе болести.
Дакле, спреман си да купиш или смеће од бокса или шта већ јер те МРЗИ да одрадиш нешто што захтева све укупно 15 минута посла. Онда, ако те мрзи, купи лиценциран бокс/стик, а то је већ у нашим радњама ћоми стик 4К или бокс друге генерације.
Sve što ti treba je USB A na A kabl. Ostalo je da skineš FW fajl, instaliraš aplikaciju, povežeš boks, upališ sa stisnutim Reset i klikneš dugme na aplikaciji.Vi to čas posla.
DNK,vrline,mane,primanja,zdravlje itd..
Kupovina kršina je upravo bacanje para.ne interesuje ih to,nece da bacaju pare
Sada taj nema ispod 25 na aliju a i slimbox fabrički u njemu nije ok. A tip kaže neće da fleš nov. Drugo ne sviđa se bar meni oblik i priključak desno za napajanje a odvojeno HDMI. Za veće brzine neta preko lan ne ide a wifi gubi kompas. 5-7 eura je vontar x4 lan 1000 i sve komponente su u njemu bolje. Samo da ponovim cicijašenje u ceni se pre ili kasnije ne isplati. Jedino što to neki vide pre a neki kasnije pa onda priča eh što ne uzeh onaj a razlika 3-4 bolja piva u konzervi i to u prodavnici.21€ sam platio W2 sa 4Gb RAM, dobio onaj daljinski sa airmouse, pa gde ćete jeftinije od tog? Radi kao puška. Kačio sam link kad je iskočilo na AliE.
Lošiji je signal u odnosu na neke druge uređaje (telefone, kamere, tv), ali ne mora baš optička vidljivost, samo da nije baš mnogo daleko. Meni se dešavalo da prekine vezu sa huavei ruterom po opet poveže. Povezao sam ZTE i sada ne gubi signal.Iskoči i meni vontar w2 po malo boljoj ceni, pa da pitam vas koji ga već imate. Da li je zaista toliko loš wifi da zahteva optičku vidljivost rutera? Koristio bi se u sobi pored one gde je ruter, dakle vazdušno nekih 3m, između zid od cigle.
jutros preko Coins uzeo ovaj 4/32. - 13eurZa servise iskreno ne pratim sta je podrzano, Smartube next, Nova Player i TiviMate radi super.
Inace 16.45$ za 4/64 kroz Coins deo nakon sto odete na ovaj link
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $21.75 66%OFF | W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote 2G16G 4G32G 64G Smart TV Box
![]()
W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote 2G16G 4G32G 64G Smart TV Box - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Edit ovse je jos jeftinije, 16.15za 4/64 i 14 i nesto za 4/32 koji je best buy svakako
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $21.75 66%OFF | W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote 2G16G 4G32G 64G Smart TV Box
![]()
W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote 2G16G 4G32G 64G Smart TV Box - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Evo ja se upravo igram i testiram jedan od jutros...i da napisem prve utiske.Iskoči i meni vontar w2 po malo boljoj ceni, pa da pitam vas koji ga već imate. Da li je zaista toliko loš wifi da zahteva optičku vidljivost rutera? Koristio bi se u sobi pored one gde je ruter, dakle vazdušno nekih 3m, između zid od cigle.
Bolje preflesuj klot Slimboxom da bi eliminisao potencijalne buduce mukeI to je slabo...
Ovaj moj je Vontar W2 i bednih 30mbit,
ovi krsteni boxovi vuku bez problema 300/300
Usput sam nekako uspeo da uletim u bootloop, samo mi se vrti onaj android logo i posle dobijem crni ekrani strelicu kursora ako aktiviram air mouse...
Na power dugme mogu samo reset i power off
Moram da vidim kako da izadjem iz toga, bez flesovanja.
Mislio sam na ovih 65. Zašta vam treba 300mbit?Pa sa 30mbit može da gleda đubre od striming servisa i iptv kršine. Ako je nekom to dovoljno onda sve ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari