Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Ja mislim da ne pišem ovde na španskom pa da se ne razume šta pišem.

Prilozi

• IMG_20240123_183019.jpg
    IMG_20240123_183019.jpg
    158.1 KB · Pregleda: 86
  • IMG_20240123_183130.jpg
    IMG_20240123_183130.jpg
    107.6 KB · Pregleda: 85
  • IMG_20240123_183042.jpg
    IMG_20240123_183042.jpg
    107.2 KB · Pregleda: 78
  • IMG_20240123_183928.jpg
    IMG_20240123_183928.jpg
    258.4 KB · Pregleda: 83
Није неисправан, него НЕМА температурни сензор, самим тим није могуће очитавање температуре у раду.

Pa ja napisah izmerite sa njim na vontarima, da vidimo koliko prikazuje. Jer na w2 je prikazivao 45-50 bez opterećenja sa aida64. Kako god da meri na readmi note 10 pro fonu je prikazao 30 tak °. Mislim da nije teško instal neko od vas i proveriti koliko prikazuje na w2 ili x4 i sličnim. Apk je powerful monitor.

Ајде стварно признај да нас зезаш, али стварно зезаш.
Човече, лепо сам ти написао да хако НЕМА температурни сензор, самим тим НИЈЕ МОГУЋЕ очитавање температуре софтвером. Инсталирај AIDA64 и увери се сам.

Mogao bi nekim bezkontaktnim toplomerom da izmeriš, nemoj da se ljutiš, nisi u pravu, ne može nikad temperatura da bude manja od ambijentalne.

Ne nastavljajte molim vas.

Samo da podvučem crtu, X2 sa slimbox radi kao munja, stremio, tvmate, smarttube preinstaliran sjajno. Stvarno za ove novce impresivno.

Netflix mi instalira verzije koje nisu kao za TV već izgleda za tablet, Disney+ uopšte ne radi. Da li uopšte da se zezam sa tim? Nije mi bitno, TV je webos, ima to sve, ali naterao bih to da radi ako je uopšte moguće.

Koji android box bi preporučili a da radi Supernovina aplikacija move, da je interfejs ok itd?

Za flesh Vonter-a jel mora A-A kabal ili može ovi što dolaze uz telefon A-C? Matična ima C port.

Dal mooozda ima neko ( ako neko ima iskustva u tome 😁) ko bi u moje ime trazio patch zakrpu od SlimHousa ili od koga treba vec
Elem imam Stick H96PRO sa S912 2/16gb bio na android 7.1.2 i malo setao po sajtovima i vidim da svi pisu da je dosta slican sa Tanix TX9S i stavim njegov Slimbox ATV 9.1.2 ( @SalacUE tebe krivim ti si me nalozio na ovo 😂🤣😂🤣😂 ) i stvarno se dobio stapic koji je mnogo mnogo bolji od stock verz. ali ( *** uvek ima i ali ) ne odgovara mu izgleda chipset za WiFi pa zato sada nema wifi i bluetooth mada moze sa lan usb adapterom da se dobije internet i tako ja izmenim jedno 10-tak fw ( aidon,s 4PDA itd..... ) sve gde je iole licilo da moze al su svi sa vecim manjkavostima od Slimboxa ( uradio sam ja i backup sa TWRP mogu da se vratim na osnovni fw ) ali prosto mi je zao kad vidim kakav stapic moze da bude 😭😭😭
Pa eto ako neko ko je vican i ima iskustva sa onim forumima i ako je vec to nesto trazio a ima volju da mi ucini
Znaci treba mi patch ( zakrpa ) za Slimbox od Tanix TC9S ATV koji ima SoC S912 Ram/Rom 2/16gb Gpu T820MP3 sad je verzija android ATV 9.1.2. A patch treba za wifi koji ima RTL 8723bs
( naleteo sam na jedan al on izgleda nije za S912 i nije uspelo ) Izvinjavam se ako sam bio preopsiran i sto ovde pisem a ne gde treba ( ali mislim da ni moj engleski i gde bi trebaolo da ga postavim pitanje nisam tome dorastao ) pa se odlucih ovako pa eto ....
Uvek sam se pitao sto ljudi pisu "*********" e sad i to znam sta je 🤣😭😂🤣

@MaxBgd Probaj neku drugu verziju,valjda ima tamo nekoliko na sajtu...mozda proradi na nekom.
Bilo je kod mene nešto slično,jedna verzija nije htela bluetooth,pa sledeća zezala wifi...sad radi sve osim 5ghz wifi ..😀
A i ne treba mi,dosta i ovo...

Poslednja izmena:
Da ne menjaju pa da napisem odmah : ********* da je "dosta i ovo...." ne bih ni pisao 😂🤣😂🤣 napisah mislim da sam probao barem 10-tak koji su imale veze sa S912 i 2/16gb al nigde nisam nasao da ti boxevi ili stickovi imaju i 8723bs chipset jedino SB od TX9S radi sem wifi i bluetooth savrseno ( po meni kao da je u njemu neki noviji S905X2 ili X3 i da ne gusim vise i kakve klipove na YT pusta i ostale app kako se ponasaju i kako ide kroz meni itd.... ) al opet stick je to i kad se ponese negde nece se bas biti u situaciji da se ima i lan ( pre ce uvek biti wifi dostupan ) a i steta nekih viska Eon daljinca da se ne upotrebljava na njemu 🤔😁😉

Poslednja izmena:
Samo se ti zezaj pa ces da dobijes vanforumski ban od tamo nekog hacklera ;)

Verovatno vec zloupotrebljavam al ajde da odgovorim sa aidon''s sam upravo sve probao i sem onih sa LPDD3 koji nisu ni hteli jer zaboravih tamo da napisem mem je DD3 a na 4PDA sam jedino i nasao jedan od Vasilisa sa tim chipom i mnogo dobar ali ima mnogo ali ( u sustini je samo lazan android 9 mnogo star kernel i dosta drajvera fali pa u sustini samo wifi radi al ne i lan usb ni bluetooth igrao sam se sa tim dva dana sve namestio i Atv launcer jer lagi da je kao Shield Android TV a u osnovi je AOSP i tako moze i jedno i drugo ( u stvari zanimljivo moze da se instalira i jedno i drugo tipa i Iris Smart i Iris go itd....) al ipak na kraju ima i mnogo stvari koji fale pa sam odustao
IMG20240124021734.jpg)
19689995.png
( Evo ispo slika ( od njega ) kakav je sa Aosp launcherom a funkcionisalo zajedno na klik menjao)
Posle toga sam uspeo i da ga brickujem 😭😂🤣 al je uspelo spasavanje , pa bi da teram dalje dok il ga konacno ne sprzim il neka dobra dusa ne iscupa patch pa bude savrsenstvo 😁😉👍

Poslednja izmena:
To je Tanixov Alice UX.

Alive-UX-Features-800x450.jpg

Pitanje:

najjeftiniji kineski stick koji šljaka sa Tivimate dobro?

Da sad je na njemu trenutno Slimbox od TX9S verzia ATV 9.1.2 ( ne radi wifi i bluetooth )i na usb cuvam njegov original fw ( H96PRO 7.1.2 ) uradjen sa TWRP

Ako hoćeš da eksperimentišeš okači negde oba fw-a pa za vikend da se poigram,da vidim ako mogu da ti to sredim.
Pitanje:

najjeftiniji kineski stick koji šljaka sa Tivimate dobro?
U teoriji ovaj,u praksi ga nisam probao.
Naravno ne po ovoj ceni,ovaj mi prvi izleteo,ima po nižim.

Nazad
Vrh Dno