Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Ako te nema na Mecool sajtu onda je kako reče shamanNS.
A ima li neko ideju kako da rešim problem sa instaliranjem preko Google play. Ništa neće da se instalira, kaže "nema dovoljno memorije, obriši neke apk pa probaj ponovo".
U dozvolama nema odobren pristup memoriji i to ne mogu da promenim, samo preskoči tu dozvolu kad hoću da čekam.
Mislim da skinem android 10 pa ponovo instaliram ali se bojim da će ostaviti ista podešavanja.
Pišite šta god da znate, neko će pogoditi.

Kada staneš na nju ideš pod dozvole za aplikacije čekiraš lokacija, skladište ako nisu. A ako neće ni tako obrišeš podatke aplikacije kompletno i samim tim resetuješ gplaj na osnovno.

Ako instaliraš firmware preko USB kabla sve briše i dobija se čist os

Poslednja izmena:
Jeste da je skup ali skroz zaslužuje pažnju - Formuler Z11 serija (izašla krajem Oktobra 2022) sa updateovanim middlewareom MYTVOnline3 (podržava više simultanih konekcija od providera kao kod TiviMate-a)...

Kakvi su ovi Schumacher boksovi gore, ne znam nikog ko ima tog proizvođača?

Kakvi su ovi Schumacher boksovi gore, ne znam nikog ko ima tog proizvođača?
Imam jednog "Schumi-a" već 2 godine - Formuler Z+Neo (1GB RAM) - IPTV radi fluidno na MYTVOnline 2.
100€ je koštao tad, jeste duplo skuplji od ostalih u istoj kategoriji, ali i zbog exluziviteta oko ovog middleware-a MYTVOnline. Kao što je slučaj sa MAG boxovima, oni su razvili Ministra middleware....

Za te pare bi morao imati brzi storage umesto bednog emmc

Ako te nema na Mecool sajtu onda je kako reče shamanNS.
A ima li neko ideju kako da rešim problem sa instaliranjem preko Google play. Ništa neće da se instalira, kaže "nema dovoljno memorije, obriši neke apk pa probaj ponovo".
U dozvolama nema odobren pristup memoriji i to ne mogu da promenim, samo preskoči tu dozvolu kad hoću da čekam.
Mislim da skinem android 10 pa ponovo instaliram ali se bojim da će ostaviti ista podešavanja.
Pišite šta god da znate, neko će pogoditi.
Pisi podrsci. Evo meni su odgovorili odmah, sa att linkom za download update fajla za android. Ali kao sto rece covek gore, izgleda oni nikad ne pustaju OTA update, sto mogu da razumem ako je OS toliko stabilan..

Inace, ako neko moze da mi okaci link teme, ili mozda nekog yt videa vezanog za Kodi podesavanja, tj kanale.

Видео за коди подешавања имаш у теми за коди. Али БЕЗ приче о каналима.

Како беше,који је најлакши начин да се на Гугл ТВ-у пусти неки торент са рутракера?
Хоћу да гледам Господаре 4к а видим да неће на ХБО са впн-ом на америку.
Значи треба ми наједноставнија апликација за Гугл Тв.

Како беше,који је најлакши начин да се на Гугл ТВ-у пусти неки торент са рутракера?
Ne mogu da garantujem za rutracker, ali stremio je najlaksi. Postoji par addonova, cini i se da je torrentio najbolji za tu namenu. Prilikom dodavanja addona, izaberes izvore koje da koristi.
Nadjes film i u fajlovima koje mozes da pustis ce prikazati i te sa izvora koje si definisao. Radi isto kao popcorn time, streamuje direktno sa torrenta.
Takodje kodi ima slicne addonove, mozda cak i isti taj torrentio.

Ja bih pre koristio kodi, ali je stremio laksi

RuTracker radi u Kodiju (Elementum), da li je najlaksi nacin ne znam, ne znam ni koji drugi nacin postoji.

Kada staneš na nju ideš pod dozvole za aplikacije čekiraš lokacija, skladište ako nisu. A ako neće ni tako obrišeš podatke aplikacije kompletno i samim tim resetuješ gplaj na osnovno.

Ako instaliraš firmware preko USB kabla sve briše i dobija se čist os
Uspeo sam da ga nateram da ažurira i instalira po tvom uputstvu. Nisam instalirao Firmware, nije bilo potrebe.
Sada pokušavam da instaliram Orion TV. Ako je neko uspeo, koju verziju da instaliram.
Box je Google sertifikovan. Negde sam pročitao da na njemu treba da radi.

za Stremio i Kodi postoje posebne teme. hvala na razumevanju

Uspeo sam da ga nateram da ažurira i instalira po tvom uputstvu. Nisam instalirao Firmware, nije bilo potrebe.
Sada pokušavam da instaliram Orion TV. Ako je neko uspeo, koju verziju da instaliram.
Box je Google sertifikovan. Negde sam pročitao da na njemu treba da radi.
Orion tv aplikacija radi na, pa da se tako izrazim, svakom boxu, nebitno da li je sertifikovan ili ne, rutovan ili ne.Radi i na android 7-mici gde supernovina neće. Šta te zeza kod instalacije?
Probano na:
Običan android 7-radi
Android tv 7-radi
Android tv 9 rutovan-radi
Android 9 - radi
Android 11-radi

Imao sam oba i x4 i x4s. Malo je kvalitetniji a i noviji je model taj x4s što se vidi u specifikacijama uređaja ali je manji lan net od 100. Sa alliexpress dolazi 30-35 dana.

@Salac UE imam predlog za tvoj kanal. Možeš da napravis jedan video koji prikazuje i objašnjava koja je razlika između Android TVa i Google TVa.

Веруј ми - козметичке је природе. Сам Гугл ТВ се заснива на андроид ТВ систему.

Offline71, kod mene radi na telefonu i mogu prebaciti sliku na tv.
Može li da radi na TV bez telefona?

Naravno da može. Skineš apk na netu i preko USB instaliraš na TV. Ili direktno preko browser instaliraš apk na TV.

Razmisljam o Tanix X4,100mb lan,ali manje temperature,ima lep UI,takodje dostupan slimbox,a vec sam imao dva Tanixa i bio prezadovoljan.

Uzeh Mecool KM6 deluxe, 4/64 ali android TV varijanta. Meni radi perfektno. Npr na YT 4K HDR vuce oko 45Mbps, sa baferom od 10 do 20 sekundi, stvarno radi bez ikakvih stuttera.

Može li neko da instalira tu verziju. Meni ne ide!

Nazad
Vrh Dno