Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Наручих данас MAGICSEE N5 MAX 4/32Gb за 34.5еур преко geekbuying, код нас су слични боксови (нема баш овај) ~ 5500 - 6000дин, па ајде рекох да не журим и видим хоће ли доћи кинез за џ поштарину у ово доба.
На папиру изгледа добро, а и даљински на слици изгледа добро. :)

Мислим да ћу и ја поручити МХ3. Одговара ми што се убацују батерије. На овом што сада користим сломио се мини УСБ после пар месеци.

Послато са Nova 5T

Imam x96 mini i problemčić, hocu da mi se automatski pokrece jedna aplikacija direktno bez pokretanja u launcheru. Aplikacija je za nadzorne kamere i hteo bih da pokrene pri podizanju sistema odmah da udje u nju posto svaki put moram da bucnem misa a nije mi pri ruci bas svaki put.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Ja imam wechip w1 već pune dve godine, daljinski je super airmouse precizan, tastatura nekada zna da omasi(ne otkuca taster). Punio sam ga bukvalno 4-5 puta za ove dve godine.

Ja imam wechip w1 već pune dve godine, daljinski je super airmouse precizan, tastatura nekada zna da omasi(ne otkuca taster). Punio sam ga bukvalno 4-5 puta za ove dve godine.
I ja sam gledao nekada ranije taj airmause, i odustao od njega zato što nema tipku play/pause. Na kraju uzeo Viboton KB-91, koji je sasvim OK, ali je morao često na punjač! Sad za Shield mi i ne treba!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ovaj mi se jako sviđa. Skroz je elegantan.

A i prednost mu je što sprečava bolove u kičmi iz nekog razloga.

H158d6c4fbf0c418a86cf2573f9d186ddh.jpg

Mx3 moja preporuka, sve ima i sve funkcionise, i plus mogu da se programiraju dugmici za kontrolisanje tv-a. Kupio ga, prezadovoljan.

Plus verzija sa pozadinskim osvetljenjem i govornim pretrazivanjem.

Само да га имају на стању. Почетком године када сам га поручио, није га било. 2-3х су одлагали испоруку, да би тек потом рекли да немају на стању.

Послато са Nova 5T

Само да га имају на стању. Почетком године када сам га поручио, није га било. 2-3х су одлагали испоруку, да би тек потом рекли да немају на стању.

Послато са Nova 5T
Danas su ga poslali. Malo čudan broj, Yanwen ali navodno sa praćenjem (VR*********YP)

Kako nema Srbija?
Sad je naravno druga cena (istekla je tadašnja akcija) ali i ova je dobra.Screenshot_20201114-130607_Chrome.jpg
Inače, to mi je 5. ili 6. koji sam naručio. Svi su i dalje ispravni, zadnji, pre par dana stigao, ima potpuno drugačiji launcher u logo na kućištu.
Jedina mana, ako se koristi na monitoru bez zvučnika, nema audio izlaz (nema naravno mi bluetooth, ni 5 GHz WiFi) ali svi za koje sam uzeo, koriste ga na televizorima. Airmouse je potreban samo ko koristi EON mobilnu app.

Poslednja izmena:
Miguce da nisam obratio paznju odakle mi je bili stiklirano da salju.
Da li je losija od mi box s?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Običan Android (nije AndroidTV), nema glasovno pretraživanje, nema Chromecast (BT, 5GHz), realno ništa od navedenog ne osetim osim Chromecast (što ima samo par uređaja u prodaji). Običan Android ima prednost što mogu da se koriste i telefonske aplikacije. Ono što većina koristi za stream i na AndroidTV, bez problema radi i na ovom uređaju.

To je onda odlicno, mozda je i bolja varijanta jer se mogu jnstslirati sve aplikacije. Znaci za iptv sve radi, tipa stb emu ili tivi mate i hbo go?
Da li je slika u svim aplikacijama preko celig ekrana?

Ма то је S912 чипсет - јесте стар али одличан. Исти имам на мом боксу и ради за 10.

Послато са Nova 5T

Super, onda se isplati da se naruci. Moracu da vidim koliko je verzija sa 4gb ram memorije.
Da li ste uspeli da prodjete bez carine?

To je onda odlicno, mozda je i bolja varijanta jer se mogu jnstslirati sve aplikacije. Znaci za iptv sve radi, tipa stb emu ili tivi mate i hbo go?
Da li je slika u svim aplikacijama preko celig ekrana?

Ada naravno da radi sve, nemoj da brines. Ja imam shield i a95x max, oba rade bas dobro. Ovaj a95x max je bas utegnut i mocan.

Narucicu onda obavezno jedan

Vrh Dno