Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Da li to SBB naplacuje nesto dodatno? S obzirom da bih Mi Box koristio na drugoj (non-SBB) mrezi. Vec posedujem EON box, tako da da bi mi ovo bio dodatni uredjaj u drugom stanu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Može jedan kod po nalogu koliko znam ali može da se desi da su neki kanali blokirani u drugoj mreži.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Sada koristim EON app na PC na toj mrezi i rade svi kanali. Beotel net je provajder.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A što koristiš TVirl? :p Kad koristiš i TiViMate kojem je interfejs u suštini baziran na Live Channels app?
Greska u kucanju. Nekad sam koristio TVirl a sad Tivimate. Mada ga ne koristim neko vreme, ti znas sto :). Ne mrzi me da prebacujem source cas na Eon box, cas na Skymaster :),cas na Mibox 3.Sreca pa to sve radim na mom tv-u u sobi da ne nerviram ukucane u dnevnoj sobi :)

Da li je moguće kupiti eon box i koristiti ga kao Android TV van Sbb mreže i instalirati eon aplikaciju?
On je na oglasima 6000.

Da li, pri toj kupovini, daju novi uređaj i daljinski, ili može doći i korišćen?

Ne bi bilo normalno da daju polovan, mada je sve moguce

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Kad je krenula postpaid usluga van mreže? Ne verujem da uopšte imaju mnogo korišćenih boxova za uslugu van mreže koje im je neko vratio... Prepaid korsnici svakako ne vraćaju, jer ga kupuju.

Ona je to bolja kupovina od mi box s-a. Instaliraš na njega eon aplikaciju i gledaš bilo gde.

Hoces da kazes da je bolji eon android box od mi box s?

Pa konkretno da gledaš TV preko eon android aplikacije mislim da je bolji jer ima lan. Ja to nisam probao ali ne vidim žašto tako nebi radio.

A sta u varijanti ako se uzme eksterni kvalitetni lan usb prikljucak za mi bix s?
Koji je u tom slucaju bolji?

Zar nije logično da je za EON najolji EON box, a ako ti treba za još nešto onda razmatraš druga rešenja...

Interesuje me sta generalno bolja varijanta za sve, tipa eon, stb emu, hbo go

Eon box zvanicno nema wifi(tj onemogućen je) tako da se moze saml povezati na LAN. Sto znaci dodatni kablovi po stanu [emoji3]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Jednog trenutka ce se apetiti povecati i onda ce zafaliti Netlix :). U tom slucaju je Mibox kompletnije resenje. Imam oba boxa. Bolje radi Eon na Eon boxu. Sve ostale aplikacije rade isto na oba boxa osim Netflixa koji radi samo na Miboxu.

Ja sam kod svakog tv-a izvukao lan kabal koji se ne vidi :)

Jeste, okruglo 100, ali dobro zvuci

Да, ребрендиран чајниз. Додуше са добрим портовима.
Искрено, у класи од 100€ нема шта да тражи поред ГТ1 Кинг.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Ima chromecast i verovatno bolju podršku za surround zvuk. Za mene lično bi Nokijin box bio bolja kupovina. Verovatno i sertifikati za netflix. Sve zavisi kome šta treba

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Vidim da niko ne spominje novi Chromecast with Google TV. Cena mi deluje odlično, ali ne znam koliko je upotrebljiv kod nas.
Ja imam CC1 (doduše kod sestre) i CC2 i CC Audio i rado bih imao i ovaj novi, ali mi je trenutno teško dobavljiv.

Sumnjam da će ga kod nas neko uvoziti kod nas.

Zapad ocigledno pokusava da sto vise uprosti i da od android boxa napravi najjeftiniju mogucu spravu za strimovanje placenih online servisa.

Meni se taj pravac ni malo ne dopada i ne podrzavam takve uredjaje, osim ako ih ne dele dzabe....
preferiram stand alone nezavisne sprave sa punim hardverskim resursima i IO fizickim portovima, a ne to sve bezzicno i da sve ide na jedan usb.

Poslednja izmena:
Pa skoro su džabe, Amazon košta par dolara, Google valjda deli novi Chromecast uz pretplatu. Kome treba igračka sa usb-portovima, lan ili šta već ima kod Kineza desetine čunga-lunga kingova da bira. Za streaming legalnih servisa je dovoljan i bilo koji noviji smart tv, osnovni razlog što koristim Mi Box je Kodi, i od skoro Tivimate.

Nazad
Vrh Dno