Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

odjednom mi ne radi hbo go app na amazon firestiku 4k, vrti samo i izbaci iz app..A radila je fino do pred mesec dana kad sam poslednji put koristio..na xiaomi boxu radi ok

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Amazon je zeznuo sa apdejtom nesto pre otprilike mesec ipo dana. Poslaću ti verziju koja radi kod mene. Proveri pp

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Prelistah poslednjih 30 strana teme, ali nisam uspeo da nađem odgovor na ono što mi treba. Preporuka za neki jeftiniji box sa alija a da radi STBEmu na njemu? Hvala.

Na Aliju je poštarina veća od cene boksa.

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Droidmote. Box mora da je rutovan da bi radila.plaća se

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Koristio bih DroidMote ali mi boks nije rutovan.
Može li se rutovati Mecool km9 pro deluxe boks?

Koristio bih DroidMote ali mi boks nije rutovan.
Može li se rutovati Mecool km9 pro deluxe boks?

Može ali u tom slučaju gubiš chromecast ako se ne varam.

Nešto sa KP-a za preporuku onda? Inače sam mislio da box poručim u nekoj od zemalja EU, za tamo shipping nije strašan.

Pobrisao seriju preko file manager sa eksternog hard diska koji je prikačen na Android boks.
Pogledam kasnje, vidim da mi se nije oslobodila memorija na hard disku.
Serije nema nigde na disku, a zauzima mi 80 gb.
Može li se šta uraditi da ne formatiram hard disk.

Nešto sa KP-a za preporuku onda? Inače sam mislio da box poručim u nekoj od zemalja EU, za tamo shipping nije strašan.
Ako dolazi u obzir poručivanje i sa drugih sajtova onda proveri geekbuying. Može dosta toga da se nađe sa free shipping. Od jeftinijih tanix t9s, x96 air,a95x air.

Pobrisao seriju preko file manager sa eksternog hard diska koji je prikačen na Android boks.
Pogledam kasnje, vidim da mi se nije oslobodila memorija na hard disku.
Serije nema nigde na disku, a zauzima mi 80 gb.
Može li se šta uraditi da ne formatiram hard disk.

Koji file manager?Daj malo preciznije podatke o tome sta si uradio .Nprm es file explorer ima junk isto kao korpu u win....

Program file Explorer +
Pobrisao iz njega seriju od 80 gb, nije mi se oslobodila memorija na hard disku.

Ajd ti taj HDD poveži na komp i onda uradi search proveri da li možda imaš fajl(ova) sa "fuse_hidden" u imenu. Ako ti search nađe nešto na tu temu proveri veličinu tih fajlova. Ako se dobro sećam Android još uvek za ne-Linux file sisteme koristi FUSE koji povremeno zna da ne obriše odmah fajlove već ih samo rename-uje i čeka neku drugu priliku (tipa restart sistema) da to stvarno obriše sa harda.

Generalno pametno bi bilo da sadržaj harda pogledaš u nekom krštenom fila manager programu na kompu koji nudi opcije prikaza i fajlova i foldera koji su hidden ili obeleženi kao sistemski. Pa da vidiš šta ima od "nevidljivih" stvari na njemu i nađeš gde je taj Android file exlorer app premestio fajlove koje si "obrisao".

Nema nigde Fuse fajlova

Program file Explorer +
Pobrisao iz njega seriju od 80 gb, nije mi se oslobodila memorija na hard disku.
Vidi da li taj file manager ima "recicle bin". Meni se isto dešavalo sa esfile explorer-om. Kad sam je ispraznio (a kasnije i disable) oslobodilo se mesto na hdd.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.diskusage
Ovom aplikacijom analiziram slobodnu/zauzetu memoriju na androidu.

Pozdrav drugari,

uzeo bih Mi TV Box S 2/8GB prevashodno bih koristio eon aplikaciju za gledanje TV, a pored toga YouTube i Netflix? Kako se pokazao sam uredjaj u ovim uslovima?

Hvala unapred :)

Prelistaj malo temu *mjau**mjau**mjau*.Bar se o njemu pisalo

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Pozdrav drugari,

uzeo bih Mi TV Box S 2/8GB prevashodno bih koristio eon aplikaciju za gledanje TV, a pored toga YouTube i Netflix? Kako se pokazao sam uredjaj u ovim uslovima?

Pokazao se kao pravi pogodak.

Uzmi, sjajno se pokazao uz amazon firesick 4k najbolja kupovina

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari,

Odlicno radi eon, youtube, hbo go... Netflix. Samo se nadam da imas 4k tv. Najvise zbog netflixa. Jer ja imam HD tv (1080p) i na netflixu mogu samo da gledam hd sadrzaj iako imam uhd nalog, a i sam znas da mi box s ima netflix sertifikat za uhd (4k).Dok youtube 4k, filmovi serije 4k odlicno rade na mi box-u (torrenti).

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Odlicno radi eon, youtube, hbo go... Netflix. Samo se nadam da imas 4k tv. Najvise zbog netflixa. Jer ja imam HD tv (1080p) i na netflixu mogu samo da gledam hd sadrzaj iako imam uhd nalog, a i sam znas da mi box s ima netflix sertifikat za uhd (4k).Dok youtube 4k, filmovi serije 4k odlicno rade na mi box-u (torrenti).

Nazalost za sada imam samo FHD 1080p TV. [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazalost za sada imam samo FHD 1080p TV. [emoji3]

Pazi i netflix u hd je dobro iskustvo. Daleko od toga da sam nezadovoljan. Ali bedak mi box sposoban da reporodukuje 4k sa drugih izvora na 1080p tv a ne moze netflix. Nije to do boxa vec do tv-a. A sto se tice daljinskog, on je ok, cak mozes kupiti i originalni eon daljinski i da ga lako uparis sa boxom. Meni je wifi odlican, pokrivena oba sprata i dvoriste (mts vdsl). Jedno vreme mi box bio na prvom spratu, ruter na drugom, wifi bio ok, ali u dva navrata je bilo problema tako da ipak preporucujem da box bude blize ruteru za bolje iskustvo. Tako da preporucujem kupovinu mi boxa.

kod mene mi box i ruter deli 1 metar ali i armirani zid izmedju..medjutim odlican signal

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Pazi i netflix u hd je dobro iskustvo. Daleko od toga da sam nezadovoljan. Ali bedak mi box sposoban da reporodukuje 4k sa drugih izvora na 1080p tv a ne moze netflix. Nije to do boxa vec do tv-a. A sto se tice daljinskog, on je ok, cak mozes kupiti i originalni eon daljinski i da ga lako uparis sa boxom. Meni je wifi odlican, pokrivena oba sprata i dvoriste (mts vdsl). Jedno vreme mi box bio na prvom spratu, ruter na drugom, wifi bio ok, ali u dva navrata je bilo problema tako da ipak preporucujem da box bude blize ruteru za bolje iskustvo. Tako da preporucujem kupovinu mi boxa.

Da ne idemo previse u off-topic ali da, Netflix cak i u HD ima poprilicno lepu sliku.

Pozdrav drugari,

Uzmi slobodno. Evo meni Mibox 3 radi odlicno vec 2.5 godine. Eon, hbo, netflix, kodi, tvirl, stb emu, rts planeta. Kupljen na Ae za 40e, isplatio sam sebe odavno :)

A što koristiš TVirl? :p Kad koristiš i TiViMate kojem je interfejs u suštini baziran na Live Channels app?

Kad ovako srdačno preporučujete a neko vam naglasi da ga kupuje
prevashodno bih koristio eon aplikaciju za gledanje TV
treba da mu i vi naglasite da se na Mi TV Box S može instalirati samo eon aplikacija koja se aktivira kodom.

Da li to SBB naplacuje nesto dodatno? S obzirom da bih Mi Box koristio na drugoj (non-SBB) mrezi. Vec posedujem EON box, tako da da bi mi ovo bio dodatni uredjaj u drugom stanu.

Nazad
Vrh Dno