Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Radi na pc, poveze se sve, vidim na adapteru da je povezan sa džojstikom. Medjutim nista se ne desava na boksu, ne reaguje na gejmpad....

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Probaj recimo da instaliraš mame4droid, pa u podešavanjima aplikacije nađi gde se mapiraju kontroleri.tu probaj da podesiš tastere a ujedno ćeš i videti da li radi

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Vec sam probao na epsxe, nema ga u gamped, bas cudno. Kupicu drugi pa probati...

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Pažljivo sa tim Telebee, potražite prethodne poruke, poslednji boks koji mi je stigao je sa Telebee softverom, i bez Netflix licence. Ako kojim slučajem Mi Box dobije nadogradnju za Pie čisto sumnjam da će doći i na tu Telebee verziju.

Ma samo Mi Box S

Pažljivo sa tim Telebee, potražite prethodne poruke, poslednji boks koji mi je stigao je sa Telebee softverom, i bez Netflix licence. Ako kojim slučajem Mi Box dobije nadogradnju za Pie čisto sumnjam da će doći i na tu Telebee verziju.

Pa nadogradnja MIBoxS na pie je stigla odavno.

Telebee je običan mi box, ne S vezija.

Ko ima a95x f3 air ako apdejtuje firmware na najnoviju verziju prestaje sa radom eon upozorenje, kaze da nije podrzan. Dok na prethodnoj verziji radi savrseno.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ko ima a95x f3 air ako apdejtuje firmware na najnoviju verziju prestaje sa radom eon upozorenje, kaze da nije podrzan. Dok na prethodnoj verziji radi savrseno.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

potvrdjujem.
s tim sto ta EON aplikacija koja je radila je koliko mi se cini aplikacija namenjena za android mobilne i tablete. za android TV, postoji posebna aplikacija "EON TV" i kod nje je drukcija i registracija preko aktivacionog koda - kod pomenute prethodne verzije registracija je bila preko korisnickog imena i password-a. a i bila je teza za snalazenje na smart-boxu.

izvinjavam se ako sam nesto rekao sto je vec poznato, odskora sam aktivan ovde, a smart-box imam od pre nekoliko dana.

Moj s912 box sa 3gb rama u zadnjih par dana nesto ne prikazuje tecno video koji najcesce gledam u kodiju i stremiu...
ne znam kako da opisem ali kao da na trenutak slika uspori...inace sve drugo radi normalno, rade igre, YT samo kod reprodukcije filmova koja je do sada uvek isla bez greske.

ne znam gde vise da gledam, nesto se ocigledno pomerilo u podesavanjima ili neki kodek
Ima li neko slicno iskustvo?

Moj s912 box sa 3gb rama u zadnjih par dana nesto ne prikazuje tecno video koji najcesce gledam u kodiju i stremiu...
ne znam kako da opisem ali kao da na trenutak slika uspori...inace sve drugo radi normalno, rade igre, YT samo kod reprodukcije filmova koja je do sada uvek isla bez greske.

ne znam gde vise da gledam, nesto se ocigledno pomerilo u podesavanjima ili neki kodek
Ima li neko slicno iskustvo?

Zvekni mu jedan reset....valjda ce da pomogne ;)

mislis na fabricko?

Pa to bi nekako pokusao da izbegnem jer ima svega na njemu

Вероватно да ћеш ипак морати фабрички.
Мени се исто већ поодавно дешава занимљив "проблем" на боксу. Наиме, инсталирам Јутјуб за андроид ТВ и све ради супер до једног тренутка ( пар месеци после инсталације ) и онда почне да брљави. Једноставно, пусти видео и после пола минута / минут закочи слика а тон иде исто пола минута и крај. Не помаже ни брисање кеш меморије. Онда скинем нову верзију и све ради супер.
На крају сам провалио шаблон - отприлике месец дана по изласку нове верзије апликације, стара почиње да прави дотичне проблеме, тако да знам шта ми је чинити. [emoji16]

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Koji je to youtube za android tv? Imam ga na mi box s, a uzeo sam h96pro+ u spavaću, extra je box. E samo mi hvali youtube kao nXiaomi mi box s. MOŽE LI na h96 pro+ youtube za android tv?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Pa fabrička app je TV verzija koliko se sećam

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Meni nije android tv verzija već kao za telefon. A htio bih verziju youtube za tv kao što ima mi box

Meni nije android tv verzija već kao za telefon. A htio bih verziju youtube za tv kao što ima mi box

Za nju i pričam...
I klasične android verzije imaju ubačene yt TV app zato što jedino ona podržava rezolucije preko 1080p

Proveri kod sebe, ako nisi dirao fabričke app onda bi trebalo da je već imaš.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Restartovao sam ga, jer sam ga uzeonpolovnog za spavaću sobu. Ako neko zna gdje mogu nać youtube za android tv da radi na android box koji nema android tv. Nek da link gdje download

Imam problem sa Mi Box S, s vremena na vreme se restartuje sam od sebe, na andorid 9 je...ima/o jos neko slican problem?

Instalirao youtube for android tv na h96pro+. Radi savršeno, čak i sa njegovim daljincem. Hvala svima na pomoći.

Imam problem sa Mi Box S, s vremena na vreme se restartuje sam od sebe, na andorid 9 je...ima/o jos neko slican problem?
I kod mene.
Često ostane uključen, pa kad prebacim na njega ponovo i pokrenem nešto , restartuje se.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Nakon nadogradnje na Android 9, potrebno je uraditi factory reset na boxu.

Jel dovoljan ovaj Tanix TX9S za neko jednostavno koriscenje, youtube, hbo itd? Bez gaminga. 2gb ram, 8gb rom, amlogic s912

Nazad
Vrh Dno