Xiaomi mi box S. Kod nas na kp 65-70e godinu garancije. U radnjama 11k dinara 2 god garancija. Ili ako ti nije hitno naruci od kineza sa alija za 50-60 dolara ali moras cekati dostavu 20-30 dana, a zbog trenutne situacije mozda i vise, plus carinjenje. Ja kupio caletu na kp prvenstveno za eon. Zadovoljan. E sad za neki gaming, nisam probao. Ima samo 2gb ram, 8 gb storage, grafika mali 450. A ovako imas licencu za netflix, hbo... Stremio i Kodi ce sigurno raditi. Napomena da je povezivanje na mrezu samo preko wifi-ja. Ako imas dobar net i ok modem a box ce biti blizu modema neces imati nikakvih problema. Meni je modem na drugom spratu a tv na prvom i za sada je ok.Ok, posto PC ne pije vodu zbog onoga sto zelim.
Jel moze preporuka 3 boxa koja ispunjavaju moje potrebe (eon, kodi, stremio,hbo)
i ovo sa emulatorima da bude ok...mislim sega i nitendo sumnjam da mogu sony u ovu pricu a da nije nvidia shield.
Postoji more proizvoda i ja od silnog istrazivanja ne mogu da se snadjem(zato ideja sa pc mi je pala na pamet)
Ok za osnovne stvari najbolji je Mi box s...to je ok (eon, kodi, stremio) samo je problem sto ja jos uvek i ne znam full mogucnosti box androida. Kad kupim sigurno cu istrazivati.
Naravno Nvidia Shield ce biti sigurno moj izbor, kad se prvo poigram sa nekim jeftiniji, da vidim mogucnosti sta sve moze android box.
Jel moze onda preporuka nekog dobrog kineza sa 4gb rama( valjda ce to imati uticaja za emulator i pokretanja igrica)
ista je ideju igrati crash bandicot, metal slug i tako te klasike.
Da li bi mogao da snimiš kako rade SD kanali (npr. SK3, 4, 5, Nickelodeon, RTL, HRT, Belle Amie i sl.) i da pustiš da rade 20-30 sekundi u kontinuitetu? Eon TV i na starijim soc radi lepo sa HD kanalima, ali je problem sa SD.https://youtu.be/Yajv7G5yu_g Ako nekog zanima kako se ponasa eon tv apk na amlogic s905x3 soc
Za emulaciju igrica tipa MAME završiće ti bilo koji. Evo upravo na mom koji je 3 godine star sa cipim s905x 2gb rama, povezao sam prenosni hdd u kojem je oko 60GB mame igrica.puštam ih preko arc browser+mame4droid i radi sve! Juče sam probao emulator za ps1 ePSXe, probao sam samo jednu-nightmate creatures i radi ko podmazana.Dobro, jel moze preporuka neka 3 box koja se vama cine da bi mogli da posluze kao emulator.
Nesto za pristojan novac oko 50 eura, svakako kad nesto napravim precicu na nvidiu ili belink, ali daj da vivim kako funkcionise
Mislim i ako nemate takve androide neke kji se po vama cine da su ok...ono sto vidite po karakteristikama.
Koji džojstik/kontroler koristiš?Za emulaciju igrica tipa MAME završiće ti bilo koji. Evo upravo na mom koji je 3 godine star sa cipim s905x 2gb rama, povezao sam prenosni hdd u kojem je oko 60GB mame igrica.puštam ih preko arc browser+mame4droid i radi sve! Juče sam probao emulator za ps1 ePSXe, probao sam samo jednu-nightmate creatures i radi ko podmazana.
Od trenutno aktuelnih bokseva preporuka za
Ugoos am3 pro
Mecool km9 pro
A95x f3 air
Imam competition pro, on ide na usb. a imam i neki MS console 6 in 1, on je wifi.oba završavaju posao. Bitno je da preko onih aplikacija za emulaciju mogu da se mapiraju tasteri.Koji džojstik/kontroler koristiš?
Isto kao i na pc.risiver na usb boksa...Kako taj msi 6 in 1 kacis, imam ga, alk ne umijem?
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Da li bi mogao da snimiš kako rade SD kanali (npr. SK3, 4, 5, Nickelodeon, RTL, HRT, Belle Amie i sl.) i da pustiš da rade 20-30 sekundi u kontinuitetu? Eon TV i na starijim soc radi lepo sa HD kanalima, ali je problem sa SD.
U boksu nema nikakvo podešavanje.samo upališ džojstik na prekidaču i oni bi trebalo da se povežu.radi li ti džojstik na nekom drugom uređaju?Meni nista se ne desava kad to uradim, treba li nedje da nesto podesavam?
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari