Love Hunter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.07.2004
- Poena
- 390
Evo utisaka posle najnovijeg updatea za Mibox 3. Box se sad ,,budi,, bez ikakvih problema ali avaj pojavio se nov problem koji je imao @Love Hunter na Mibox S. Naime toliko laguje da je to neverovatno. Brzina neta mu je negde izmedju 1 i 3Mb. Samo restart pomaze i onda radi sve kako treba. Onda sam nasao resenje. Pre nego ,,ugasim,, box iskljucim mu Wifi. Sutradan kad ga ,,upalim,, nema nikakvog laga,ukljucim mu Wifi i sve radi kako treba. Jeste da ima par klikova daljincem vise,ali je brze nego da se odradi restart. @Love Hunter hvala za info u vezi AV risivera. U fazi sam nabavke istog pa je dobro to znati.
Auuu, dakle welcome to the Oreo krshware
E ako moraš svaki put ovo raditi onda hbg
Taj rad. :wall: Zbog te nihove (dzudzili?) brljotine sam morao da iskljucim CEC pa palim i gasim ekran (TV) na ruke.. :whip:
Mi box radi odlično, ali se ovde na temi javljaju samo da se žale, trenutno je na Aliju svega 40ak eur, što je sjajna ponuda.
Radi odlicno sem ako nemas problema kao Gileb, ja i ostali koji mozda ni ne znaju za ovu temu ovde na benchu. Meni sada lepo radi - ali ga ne gasim... doduse bilo je par update-a za Android TV Core services itd. Ko zna sta su pajseri peglali.
Uz napomenu da YT u verziji za ATV daje mnogo mnogo bolji UX. I nema komentara za videos :dPa ako hoces samo za youtube i za kodi mozes da uzmes u sustini bilo koji box koji ima s905x2 procesor. Ja koristim x96max a imam i beelink gt1 mini i nema neka velika rezlika. Cak je na gt1 mini procesor na 1.8Ghz a na x96max na 1.9Ghz. Samo gledaj da uzmes verzije sa 4gb rama. Mibox ima po meni dosta problema u zadnje vreme i totalno mu je zastarela oprema.
Zastarela oprema za Mibox?! Sta to uopste znaci?! Sta treba da ima gejmped, SIM karticu itd?