Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Meni na Mi Boxu radi vrlo dobro.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Pozdrav, treba mi za vikendicu neki android box. Je l' može do 50e da se uzme nešto kod nas preko oglasa(mogu da uzmem i nešto skuplje tipa xiaomi mi box s nije problem, nego ako moze jeftinije jer nisam zahtevan korisnik ) trebaće mi samo da puštam netflix, gledalicu i slične sajtove preko browsera, da castujem sa telefona ekran, acestream i to je to. I da, takođe je potrebno da ima wifi. 4K ne treba televizor je 1080p

E da... I hbo go bih koristio

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za to ti treba xiaomi

Hvala, narucio sam xiaomi mi box s. Izvinjavam se unapred ako nije tema za ovo pitanje:

Na tv-u je crkao HDMI, d3 uredjaj povezujem preko cinceva. Kako da povezem mi box sa tv-om? Nasao sam kabal koji je sa jedne strane HDMI a sa druge 3RCA(cincevi), da li moze sa tim ili treba da kupim onu malu kutijicu u koju sa jedne strane povezujem box sa hdmi kablom a sa druge strane televizor sa cincevima?

Hvala, narucio sam xiaomi mi box s. Izvinjavam se unapred ako nije tema za ovo pitanje:

Na tv-u je crkao HDMI, d3 uredjaj povezujem preko cinceva. Kako da povezem mi box sa tv-om? Nasao sam kabal koji je sa jedne strane HDMI a sa druge 3RCA(cincevi), da li moze sa tim ili treba da kupim onu malu kutijicu u koju sa jedne strane povezujem box sa hdmi kablom a sa druge strane televizor sa cincevima?
VGA adapter-netflix je presudio :)

VGA adapter-netflix je presudio :)
Pa da, nije velika razlika u ceni...

Tv od pozadi izgleda ovako, ovo RGB/PC je Vga?

Ovo je taj adapter?

5610c18646e232c7aa12651cd08ee51e.jpg
f78a24e676c81f09e2c8bd0c27c3609a.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Узео сам данас gt1 mini. За оно због чега сам га узео ради перфектно. На 7-8 метара од рутера кроз пола метра дебео зид извлачи неких 27 мбс, једина мана му је даљинац. Скоро па неупотребљив, може нека препорука за air mouse.

Imam Wchip W1, radi savršeno. Jedina mana je što sa njim samo palim i gasim Box, ne znam kako da podesim i TV

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

US $8.58 11%OFF | MX3 MX3-L Backlit Air Mouse T3 Smart Voice Remote Control 2.4G RF Wireless Keyboard For X96 tx3 mini A95X H96 pro Android TV Box
https://s.click.aliexpress.com/e/ngkSG3O

Ja ovaj koristim, skroz ok, imaju i cetiri dugmica da se programiraju za tv.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

^ тај сам и узео, само без те ознаке л. Нема војс контрол, мада ми и није потребан.

L je valjda beklajt, nije potreban u suštini... A voice ni ja ne koristim...

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Dakle izdali konacno OS update za Mi Box 3. Da li ce i za ovaj nas 4 (S) - all we can do is just sit and wait :)

P.S. Skontao sam zasto ja nemam nikada probleme sa deinterlacing-om. Pa meni AVR (risiver) to pegla, ima opcija koja je na Auto za i/p scaling :)

Evo utisaka posle najnovijeg updatea za Mibox 3. Box se sad ,,budi,, bez ikakvih problema ali avaj pojavio se nov problem koji je imao @Love Hunter na Mibox S. Naime toliko laguje da je to neverovatno. Brzina neta mu je negde izmedju 1 i 3Mb. Samo restart pomaze i onda radi sve kako treba. Onda sam nasao resenje. Pre nego ,,ugasim,, box iskljucim mu Wifi. Sutradan kad ga ,,upalim,, nema nikakvog laga,ukljucim mu Wifi i sve radi kako treba. Jeste da ima par klikova daljincem vise,ali je brze nego da se odradi restart. @Love Hunter hvala za info u vezi AV risivera. U fazi sam nabavke istog pa je dobro to znati.

Evo utisaka posle najnovijeg updatea za Mibox 3. Box se sad ,,budi,, bez ikakvih problema ali avaj pojavio se nov problem koji je imao @Love Hunter na Mibox S. Naime toliko laguje da je to neverovatno. Brzina neta mu je negde izmedju 1 i 3Mb. Samo restart pomaze i onda radi sve kako treba. Onda sam nasao resenje. Pre nego ,,ugasim,, box iskljucim mu Wifi. Sutradan kad ga ,,upalim,, nema nikakvog laga,ukljucim mu Wifi i sve radi kako treba. Jeste da ima par klikova daljincem vise,ali je brze nego da se odradi restart. @Love Hunter hvala za info u vezi AV risivera. U fazi sam nabavke istog pa je dobro to znati.
E ako moraš svaki put ovo raditi onda hbg

Tako je kod mene,ne mora da znaci da je kod drugih isto.

Pozdrav
Zadnji box sam koristio prije 3 godine i od tada nisam pratio tržište, što se tiče android boxova.Sad sam u fazi nabavke pa ako može preporuka do nekih 100€. Malo sam gledao Xiaomi mi box S i beelink gt1 mini. Koristio bi ga za kodi i youtube najviše.

Ако умеш да читаш задње постове, одговор се намеће сам по себи: ГТ1 мини.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Pozdrav
Zadnji box sam koristio prije 3 godine i od tada nisam pratio tržište, što se tiče android boxova.Sad sam u fazi nabavke pa ako može preporuka do nekih 100€. Malo sam gledao Xiaomi mi box S i beelink gt1 mini. Koristio bi ga za kodi i youtube najviše.
Ја га узео пре два дана (гт1 мини) и за те две ствари ради перфектно, једина мана је даљинац. Узео сам ер маус.

ja nisam sveo izbor izmedju ta dva, nego samo sam njih gledao, mozda reko ima nešto što bi se moglo uzeti još u razmatranje. Jer kako reko uopšte nisam pratio u zadnje vrijeme šta se desava i sta bi vrijedilo da se uzme

Pa ako hoces samo za youtube i za kodi mozes da uzmes u sustini bilo koji box koji ima s905x2 procesor. Ja koristim x96max a imam i beelink gt1 mini i nema neka velika rezlika. Cak je na gt1 mini procesor na 1.8Ghz a na x96max na 1.9Ghz. Samo gledaj da uzmes verzije sa 4gb rama. Mibox ima po meni dosta problema u zadnje vreme i totalno mu je zastarela oprema.

Mi box radi odlično, ali se ovde na temi javljaju samo da se žale, trenutno je na Aliju svega 40ak eur, što je sjajna ponuda.

Pa ako hoces samo za youtube i za kodi mozes da uzmes u sustini bilo koji box koji ima s905x2 procesor. Ja koristim x96max a imam i beelink gt1 mini i nema neka velika rezlika. Cak je na gt1 mini procesor na 1.8Ghz a na x96max na 1.9Ghz. Samo gledaj da uzmes verzije sa 4gb rama. Mibox ima po meni dosta problema u zadnje vreme i totalno mu je zastarela oprema.
Da samo cekam da cujem da nema razlike izmedju uredjaja ,najveca mana x96max je sto nema zastitu za HDMI -mnogo ih je sa sprzenim ....mislim da je ta razlika sasvim dovoljna da bi se napravio izbor .....

Postoji li neki s905x2 sa svim onim licencama da mogu normalno netflix i hbogo da rade makar u 1080p, bilo bi poželjno da bude atv? Ili Kinezi još nisu stigli do tog stadijuma?

Имаш beelink GT1-A. Додуше није 905х2 већ 912. Има подршку за нетфликс 4К.

Išao bih na ovaj noviji čipset.
Što se tiče netflixa, jel to znači da će i hbogo raditi u HD ili to nema veze jedno sa drugim? Hvala.

Нема везе, али ће радити, као што и овако ХБО ГО ради у 1080р.

Nazad
Vrh Dno