VGA adapter-netflix je presudioHvala, narucio sam xiaomi mi box s. Izvinjavam se unapred ako nije tema za ovo pitanje:
Na tv-u je crkao HDMI, d3 uredjaj povezujem preko cinceva. Kako da povezem mi box sa tv-om? Nasao sam kabal koji je sa jedne strane HDMI a sa druge 3RCA(cincevi), da li moze sa tim ili treba da kupim onu malu kutijicu u koju sa jedne strane povezujem box sa hdmi kablom a sa druge strane televizor sa cincevima?
Pa da, nije velika razlika u ceni...VGA adapter-netflix je presudio![]()
Pa da, nije velika razlika u ceni...
Tv od pozadi izgleda ovako, ovo RGB/PC je Vga?
Ovo je taj adapter?
![]()
![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
E ako moraš svaki put ovo raditi onda hbgEvo utisaka posle najnovijeg updatea za Mibox 3. Box se sad ,,budi,, bez ikakvih problema ali avaj pojavio se nov problem koji je imao @Love Hunter na Mibox S. Naime toliko laguje da je to neverovatno. Brzina neta mu je negde izmedju 1 i 3Mb. Samo restart pomaze i onda radi sve kako treba. Onda sam nasao resenje. Pre nego ,,ugasim,, box iskljucim mu Wifi. Sutradan kad ga ,,upalim,, nema nikakvog laga,ukljucim mu Wifi i sve radi kako treba. Jeste da ima par klikova daljincem vise,ali je brze nego da se odradi restart. @Love Hunter hvala za info u vezi AV risivera. U fazi sam nabavke istog pa je dobro to znati.
Ја га узео пре два дана (гт1 мини) и за те две ствари ради перфектно, једина мана је даљинац. Узео сам ер маус.Pozdrav
Zadnji box sam koristio prije 3 godine i od tada nisam pratio tržište, što se tiče android boxova.Sad sam u fazi nabavke pa ako može preporuka do nekih 100€. Malo sam gledao Xiaomi mi box S i beelink gt1 mini. Koristio bi ga za kodi i youtube najviše.
Da samo cekam da cujem da nema razlike izmedju uredjaja ,najveca mana x96max je sto nema zastitu za HDMI -mnogo ih je sa sprzenim ....mislim da je ta razlika sasvim dovoljna da bi se napravio izbor .....Pa ako hoces samo za youtube i za kodi mozes da uzmes u sustini bilo koji box koji ima s905x2 procesor. Ja koristim x96max a imam i beelink gt1 mini i nema neka velika rezlika. Cak je na gt1 mini procesor na 1.8Ghz a na x96max na 1.9Ghz. Samo gledaj da uzmes verzije sa 4gb rama. Mibox ima po meni dosta problema u zadnje vreme i totalno mu je zastarela oprema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari