Kako ih razdvojiti i o cemu ovde pricamo?
Mislis da je ovo seckanje na kodiju posledica toga sto je bwzicna mreza kompani modema na 2.4Ghz?Pa to ti objašnjava situaciju. Neka me neko ispravi ako grešim ali to ti i jeste neki max na 2.4ghz.
Послато са SM-P601 уз помоћ Тапатока
Koji je bitrate snimka?Probaj isti video sa usb...Mislis da je ovo seckanje na kodiju posledica toga sto je bwzicna mreza kompani modema na 2.4Ghz?
Sent from my C105-8 using Tapatalk
Pa zato i kazem imas Nvidia shield i xiaomi box ,bolje da se odvoje po soc...Govorim(o) o razdvajanju liste za preporuku - dakle da bude npr. top 5 ATV box-eva i isto tako top 5 Android box-eva. Pa ko hoce bas ATV da to gleda - kome je sve jedno da gleda drugu listu..
Odličan je W1, ja ga imam 2-3 meseca i radi savršeno, baterija dugo drži i mogu da i palim i gasim box (probox 2 air plus) sa njim tako da fabrički daljinac i ne koristim. I kod njega je po meni jedino mana što nema backlight.
Ovo mi je seckalo npr.Koji je bitrate snimka?Probaj isti video sa usb...
Upravo mi je stigao na adresu Vontar X96Max.
CPU: Amlogic S905X2
RAM: 4GB
SSD: 32 GB
CENA: 51 USD
Pogledajte prilog 264836
Jako sam srećan jer mi je stigao tačno nakon 20 dana od kupovine na AE-u. Nisam ocarinjen, opština je Novi Beograd. Javljam utiske za par dana...
Xiaomi mi s, cuo sam da ima poteskoca nekih.Молим модераторе / уреднике да у први пост убаце препоручене андроид боксеве, како би избегли да сваких 5-6 страна поново препоручујемо једно те исто.
Дакле препорука су следећи:
1) beelink gt 1 ultimate
2) beelink gt 1 mini
3) xiaomi mi box 3
4) xiaomi mi box s
5)nvidia shiel
Редослед је произвољан. Препоручени боксеви су ценом преко 50€ и проверено одлично раде. Квалитет израде је такође одличан. За цене од 25-50€ важи колико пара толико и музике. Може да се натрчи на добре примерке, али исто тако и на кршеве.
Што се чипсета тиче
1) amlogic s912
2) amlogic s905x2
3) amlogic s905x
Остале по могућству избегавати.
Послато са Mi 6X уз помоћ Тапатока
А да ли си пробао магиск да инсталираш уместо суперСУ?
Može predlog za još neki daljinski koji obavezno može da pali i gasi uređaj (bio bi jedini daljinski u upotrebi), poželjno da se odmah može kod nas kupiti, ako ne onda Ali.
To je Android samo, dakle nije ATV? I ja ga merkam za drugu lokaciju - posebno zbog one tastaturice - da zameni netbook za obican surf + YT
NeZna li neko da li Air Mouse C120 može da pali android Box?
Генерално, скоро да нема хардверске разлике између mi box 3 и mi box s.
Једино је кућиште другачије, и чини ми се даљински.
Bolji je Mi Box S i ko sad kupuje ako može da bira treba njega da uzme.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Na osnovu cega je S905W za izbegavanje? Za igranje igrica?Ништа Рокчип.
Amlogic s912 или s905x2 су ти екстра. s905w је исто за избегавање.
Najbitnija razlika je sto je S model za internacionalno trziste, aka global verzija, dok je kineski 4S za njihovo.
Dakle sustina je u softveru - njihov ima "njihove" aplikacije a ovaj je vanila ATV.
Bas tako. Evo stigao i moj S konacno, ali avaj, ode da ga svinjska hunta osmotri i rebne me po dzepu. Sad cekanje jedno 2-3 nedelje, brze je stigao iz Singapura. :wall:
Inace kod zvanicnog Mi uvoznika za Srbiju model S stize krajem februara na lager. Bas da vidimo koja ce cena biti.... mozda izadje i jeftinije nego ovo sa AE + harac svinjske hunte. Da ne pricam garancija 2G.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari