Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Evo ja noćas flešnuo ATVeXperience rom za x96mini i mogu reći da se box preporodio. Manje više izgled, sve otvara brzo i istog trenutka, stream pre kad pustim prvih 15 sekundi secka i učitava (onaj plavi kuržić) a sad posle 2 sekunde već radi najnormalnije.

Svima preporuka za ovaj custom rom ko god da koristio s905w

Je l’ ide na sve s905w taj isti rom, ili ima verzija po modelima?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Može li link.ka nekom tutorijali za ubacivanje custom rom

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Pa vidi šta se nudi....
Traži bar s905x sa 2gb Rama pošto verovatno nema s912 za te pare.

S905w preskoči to su oni najjeftiniji boxovi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ok,hvala na preporuci :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Uzeo sam A5X noviji tip Android Box-a sa Oreo 8.1 Android sistemom.
Imam jos 2 Boxa pre njega sa 5.1 i 7.0 verzijom
i samo na ovom novom ne rade Aplikacije ORION TV , PLANETA RTS i EON.
Na ova dva starija rade.
Nemam mobilni takav sa verzijom 8. da bi isprobao jeli na njima isti problem.

Ima li neko slicno iskustvo ?
Ili treba sacekati da naprave Aplikacije kompatibilne i sa svim verzijama.

Može li Beelink GT1 da ide na Nougat? Prijavljuje mi da je uređaj up to date a na njemu je MM.

Naravno, ali ne radi Ota, mora ručno.

Samo pazi neke stock verzije nisu imale status bar pa su se mnogi žalili na to, ne znam dal su to ispravili.

Najbolje da vidiš neki celeron Rom, bar za njega toga ima.

Poslednja izmena:
Jel imaš neki link, da li moram obratiti na verziju uređaja, serijski ili tako nešto?

Nemojte flashovati rom koji nije testiran na Vasem uredjaju. Pisem zbog postova gore za ATVeXperience i 905w. Svakako pise uvek u distribuciji koji su uredjaji podrzani.
Nije samo soc bitan. Ima toliko varijabli (ram, tajiminzi i tip istog, comm chip, storage ...) da se lako moze desiti da brikujete uredjaj. Moze da se desi i da radi, ali opet ...

Poslednja izmena:
Ja sam na gt1 isprobao jedno 5-6 romova i na kraju sam se uvek vraćao na stock. Ipak radi najstabilnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja volim stock tomove, ali superceleron je jako dobar rom.

Probaj, vidi, lako se stavlja bilo koji Rom.

Ovaj h96 pro plus 3/32gb je li dobar izbor?

Dobar samo napajanje bryo crkne kod nekih serija a i bio je jeftinij, mene je u novembru izasao 47 dolara i 520 din carine, stok rom lepo radi, ja moju varijantu nisam uspeo da nadjem na netu za backup pa nisam eksperimentisao sa superceleronom a i nije bilo preke potrebe, eon tv radi odlicno, za obicnu eon app treba ti air mouse.

Moj primerak H96pro plus s vremena na vreme zakuca na superceleronu, pa moram istekati napajanje, a i poprilicno se greje (visoka radna temperatura) pa mnogi stavljaju aftermarket cooler, eon sam morao reinstalirati jer mi je izbacivao niste pretplaceni na svakom kanalu, sad tako reinstalirano nema opcija podesavanje, kanali, sve je belo kad udjem u eon osim pocetne strane i tu kad izaberem rade kanali, ali je muka za premotavanje. Sad moram ponovo reinstalirati, ali imam mogucnost brisanja samo dva uredjaja mesecno, petljanje..

Moj radi super, nisam imao problem ni sa napajanjem (ovi sa gearbesta nisu imali taj problem)
Stock hladnjak je mali to sam odmah zamenio i temperatura mi je sada 50-60 stepeni inače bude 80 stepeni.

Launcher sam takodje zamenio i koristim Microsoft launcher.

Ok, znaci njega da uzmem i uradim ventilator, neki spoljasnji cu ja jmprovizovati

Ma koji će ti ventilator...
stavi samo novu pastu i neki veći niskoprofilni hladnjak.
Odgovaraju oni sa starih matičnih što su stajali na cipsetovima ili low budget grafičkim kartama

Poslednja izmena:
Eksterni ventilator umijem napraviti, a unutra ne umijem bas nista :)

Evo upravo sam video da mi je crkao (nekad kao i hoce da radi, primetih ove nedelje da kao nece da se vrati iz sleep ...) ispravljac na h96 pro plus. Tako 7-8 meseci star. Kratak mu je kabl, tu se kod ciscenja pomera, ispadne iz stekera, pa moguce da ga je to dotuklo.
Gde bese ima solidnih 2+A da se nadju u Beogradu?

Ako vam se desi, okacite sa telefona ili necega usb od bar 1A u USB blize cosku gde je napajanje (onaj za flash roma), treba da krene u boot ali nema dovoljnu amperazu, ali bar znate da je napajanje.

A najgore imam nekoliko OK ispravljaca sa kvalitetnijih uredjaja (2-2.5A, 5V) , no oni imaju malu uticnicu manju od 5.5mm ... I stari box ima takvu, ne znam napamet koliko je to mm, 2.5A, tezak, solidan, mnogo bolja izrada od ovih novih.

Poslednja izmena:
Da ne edit kad sam vec tu, kolega sto se zali na superceleron, taj ROM sve core baci na max, 1.5GHz. Probaj da nekim governerem stavis da ti ide 4x1+4x1.5, mozda pomogne.
Nemam superceleron, tzv wisdom h96pp imam, ne radi na njemu.

Može li neki 101 Dumb Friendly tutorial za instalaciju KODIja ili sličnog servisa na Android?

Dešava se da na arenisport ima često nečega zanimljivog a u teretani ima samo sportklub :d

Hvala unapred :)

PS - I da, instalirao bih na Android M, telefon je u pitanju, ako slučajno menja tutorial :d

Ma pogrešno pretpostavio da se instalacija add-onova razlikuje u odnosu na Windows nešto posebno verovatno.

Našao sam na netu neki Osijek 2.2.1 plugin koji mi završava posao pa se javljam ako zatreba a ostalo cu da pitam na Kodi temi, hvala.

Nekoliko puta je bila prica boclx vs mag za iptv. Je li velika razlika gledati na magu iptv?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno