Meni je dovoljan plagin za kodi "Radio-browser" , taj program direktno za android se zove "Radio-droid".
Stavi MyGica Kodi fork. Radi lepo na 4.4.2. Koristim je.[/URL]
A sto ne formatiras SD da ti sluzi kao interna ? jednostavno ustedis sebi vreme samo je bitno da ti SD bude kvalitetna (brza)Ima li ko da je ovo radio za kodi i sd karticu, da mi pomogne?
Ipakndve sam zavrsi sistem sa opcijom mount as internal storage....
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Nisam procitao izvini...Ima li ko da je ovo radio za kodi i sd karticu, da mi pomogne?
Ipakndve sam zavrsi sistem sa opcijom mount as internal storage....
Ja sam na SBB-u, imam 100/6. Koliko je potrebno, nemam pojma.Lagano to ide. Koliko neta je potrebno za 4k?
Zavisi od bitrejta kanala. Evo pogledaj na slikama koliko se krece (mozda ide jos vise kad je live utakmica, nisam proverio).Lagano to ide. Koliko neta je potrebno za 4k?
Pretpostavio sam da me zezaš sa 8K8k hevc 60fps.
Ne otvara jer ne podrzava format ili nema snage da ga pusti?
PS: Probaj razlicite playere.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Hm, ne znam. Jel ima MPC-HCa na Androidu?Pretpostavio sam da me zezaš sa 8K
Kodi neće, a ni mx plejer. Šta još predlažeš?
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
30 je dakle dovoljno, mada nema 4k tv, pa je svejedno sa te strane i full hd je dovoljanZavisi od bitrejta kanala. Evo pogledaj na slikama koliko se krece (mozda ide jos vise kad je live utakmica, nisam proverio).
Verovatno bi radilo sa nekih 20ak,25 Mbps, dok sa 30 a i vise bez ikakvih problema, sto vise to bolje
Pogledajte prilog 252881
Pogledajte prilog 252882
PS: @salacue
kako se snalazi sa ovim fajlom?
https://www40.zippyshare.com/v/CPfJHUFA/file.html
Jeste. Ali se ne slazem da ako nemas 4k tv da je svejedno. Sigurno neces iskoristiti sve prednosti 4K, ali razliku ces sigurno videti.30 je dakle dovoljno, mada nema 4k tv, pa je svejedno sa te strane i full hd je dovoljan![]()
80 mbps je 1080p.A 4K sa vecim bitrejtom, tipa 70,80mbps melje lagano?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari