Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Sasvim sam siguran da taj folder nije dobro serovan, to je najčešća greška.
Takodje posle svake promene u serovanju obavezan je restart te mašine.

Probaj tom folderu da prisrupis sa druge mašine, garant neće ni tamo raditi.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Isti folder, isto podešavanje. Obrisan sa boksa es Explorer ta verzija i instalirana druga - sad vidi normalno.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Pozdrav, imam ja takav daljinski I strelica ne sme da se ukljuci pritiskom na bilo koji drugi taster osim onog koji je predvidjen za to. Kod mene kada iskljucim strelicu vise se ne pojavljuje dok je ponovo ne ukljucim. Sto se tice paljenja boxa ovim daljinskim ne radi ni kod mene, probao na 4 komada. Mogu da "ugasim" box, ustvari box ode u stdby, pritiskom na power dugme I to je to...
U sustini, daljinski odlicno odradjuje posao, s obzirom na cenu I vise nego odlicno.

Sent from my HUAWEI using Tapatalk

Tako bi trebalo da radi,samo kod mene se uključuje na svako dugme(posle 20sec mirovanja).Probao sam da resetujem airmouse na fabričko,ali ne vredi.Neka caka sigurno ima,ne bi smelo ovako da radi

Dakle evo ako nisam bio najjasniji....
"Mlatim" strelicom najnormalnije, onda recimo ne treba mi strelica tj. smeta u kodiju....Samo pritisnem i drzim veliko OK dugme koje je unutar onog navi prstena na daljiskom, strelica se "smrzne" na par sekundi i nestane i onda idem kroz menije za navi tasterima....Isto za vracanje strelice...

Pa strelica u kodiju treba da nestane sama posle 5-10 sekundi.

Dakle evo ako nisam bio najjasniji....
"Mlatim" strelicom najnormalnije, onda recimo ne treba mi strelica tj. smeta u kodiju....Samo pritisnem i
drzim veliko OK dugme koje je unutar onog navi prstena na daljiskom, strelica se "smrzne" na par sekundi i nestane i onda idem kroz menije za navi tasterima....Isto za vracanje strelice...

Kod mene neće tako,prvo pritisnem dugme za cursor,strelica se aktivira,normalno može da se koristi,ponovo pritisnem dugme za kursor,strelica se smrzne na 4 sec.,posle nestane,mogu oko 20sec da koristim bilo koje dugme na daljincu strelica se ne pojavljuje,posle bilo koje dugme da pritisnem -strelica se ponovo aktivira

Poslednja izmena:
Ni kod mene nije tako...
Tj kada pritisnem dugme za airmouse aktivna je strelica, kada ga pritisnem ponovo ona nestane i ne pojavljuje se dok je ponovo ne ukljucim.

Kod tebe ispada da je daljinac stalno u airmouse modu?

Jedno verovatno glupo pitanje, prelistao sam temu od početka 2018. Ako mi treba android tv os na boxu (zbog eon smart tv aplikacije na primer), moguće ga je instalirati na ove aktuelne s905w/x / s912 uređaje ? Pošto vidim da neki koriste aplikacije za smart televizore na određenim modelima koje nalazim da dolaze sa "običnim" androidom.

Sent from my Le X626 using Tapatalk

Android tv sistemu ti je najblizi Mecool koji redovno izbaca azuriranja za svoje modele i najnoviji softveri imaju Android tv os sa google tv launcherom i optimizacijama. Najbolje neki M8S Pro L S912 model, jer koliko sam primetio, treba malo vise snage da bi to sve glatko radilo.. imao sam M8S Pro L S912 3/32gb voice control koji ima android tv os. Na S905w sve to malo koci..
Vidim da moze novi android tv firmware da se ubaci i na obicne M8S Pro L modele.

Hvala na brzom odgovoru. :wave:

Gde tražiš te firmere? Moj Mecool M8S PRO imao je samo jedan apdejt kad sam ga uzeo i od tada ništa.
Inače koje su to konkretno prednosti Android TV verzije? Ja ne primećujem ni jednu osim problema sa instaliranjem aplikacija...

Poslednja izmena:
Meni primarno treba za eon, bolja je smart tv od obične android app.

Meni primarno treba za eon, bolja je smart tv od obične android app.

Bolja jeste. Ja sam je instalirao na beelink gt1 ultimate, iako boks nije sa android tv verzijom.

Koga pitaš?

Koga pitaš?

Tebe, kako instaliraš te aplikacije za android tv na običan android os. Skidaš apk pa instaliraš, menjaš android na boxu ili nešto treće? Pitam zbog buduće kupovine, šta da jurim.

Skines android tv aplikaciju, moras probati vise verzija, kod mene na H96 pro plus ove novije su radile ( od 1.08 ) , sa akppure sajta i instaliras na obican android OS i sljaka, ne treba ti android TV os

To me zanima, ne znam kako sam utuvio sebi u glavu da mora android os, hvala svima još jednom na pomoći.

Eto, odgovoriše ljudi.
Prosto i jednostavno - skineš eon tv apk sa sajta apk pure i instaliraš.

To me zanima, ne znam kako sam utuvio sebi u glavu da mora android os, hvala svima još jednom na pomoći.

Vecina android tv aplikacija ne radi na obicnom androidu, tj ove koje sam ja probao (netflix me je najvise zanimao).
Za EON sam shvatio da ne radi video klub na androidtv, tako da cu da preskocim

EON TV 1.16 juce probao i radi video klub (pickbox i axn now) samo oce da zabaguje kad pauziras

Čisto kome treba zbog EON-a da javim da odlično radi na boxu Mini M8S PRO-C S912 2/16

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Zdravo,
Koji box mi preporucujete za nekih 5000 dinara od ovih sto se nude na kupujem prodajem?

Čisto kome treba zbog EON-a da javim da odlično radi na boxu Mini M8S PRO-C S912 2/16

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Meni eon odlicno radi na x96 mini, s905w 2/16.
Moj je kupljen u giga... i ima 2 godine garancije.

ono sto je fakat je da je neupotrebljiv bez tastature ili air mouse, tako da je to odmah dodatna investicija...

@sinda, posto nisi naveo da li bi kupovao iskljucivo preko KP ili ti u obzir dolazi i narucivanje iz Kine ja bih mogao da preporucim box koji me fino sluzi vec nekih 6-7 meseci, Mecool KM8 P. Ovako na brzaka pregledah Ali, nadjoh za 53$, to mu dodje 45e ovde, mozda ima i jeftinije. Ja sam i svoj toliko platio. S912, 2Gb Ram i 8Gb memorije. Ja nisam imao nikakav problem sa njim, za razliku od nekih drugih bokseva.

Pa sta znam...najradije bih uzeo ovde kod nas na KP recimo...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Pa vidi šta se nudi....
Traži bar s905x sa 2gb Rama pošto verovatno nema s912 za te pare.

S905w preskoči to su oni najjeftiniji boxovi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno