bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Malo je i glupo da mu kupim uredjaj na poklon i onda kazem e sad mora kupis i wifi ruter ***...
a ne brine te to kako ces da nadjes da mu kupis taj "ROCKTEC GX1"?
Malo je i glupo da mu kupim uredjaj na poklon i onda kazem e sad mora kupis i wifi ruter ***...
Eno ga na KP cak i pise dostupno odmah...a ne brine te to kako ces da nadjes da mu kupis taj "ROCKTEC GX1"?
Dolby Vision је технологија која се раширила пре пар година и вероватно да тај ТВ и нема подршку за DV. Док он купи нови ТВ са подршком за DV, до тада ће изаћи нови фирмвер за GX1 који ће донети исправку за тај "проблем". У сваком случају, бокс најнормалније ради када се режим слике постави у HDR.Hvala na objasnjenju, nista otpada ovaj x88 iz price verovatno u korist ROCKTEC GX1 ali me malo buni sta je tacno taj bag sa dolby visionom tj kako se manifestuje, jel se smanji rezolucija ili je nesto drugo u pitanju. Ako je taj Dolby vision nesto novije onda njegov TV sigurno nema tu podrsku.
Za Xiaomi nemam pojma gde je ruter kod druga u stanu ali svakako bi voleo da uredjaj ima i ethernet port cisto zbog neke fleksibilnosti,
Koji EON radi na njemu?... kupio sam s Temu-a Tanix W2 Android TV Box Android 11.
... Radi EON na njemu...
Za te pare bolje kupi kumu mi box I novi wi-fi 6 ruter😏Eno ga na KP cak i pise dostupno odmah...
Bice na kraju mi box izgleda...a i ruter mu je odma do televizora pitao sam ga tako da bi trebalo to da sljaka valjano.Za te pare bolje kupi kumu mi box I novi wi-fi 6 ruter😏
Ima tvoju sliku da okači u dnevnu sobu
mmm ne treba mis, koristim EON daljinski, logujem se preko onog koda koji se generise preko EON aplikacije.Koji EON radi na njemu?
1. "Obični" za telefone (com.ug.eon.android), onaj za koga ti treba miš i u koji se loguješ sa mejlom i lozinkom.
ili
2. Onaj za TV (com.ug.eon.android.tv), u kome za navigaciju koristiš kursorsku dugmad na daljincu i u koji se loguješ sa onim kodom koji prepišeš sa SBB web stranice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari