Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Hvala na objasnjenju, nista otpada ovaj x88 iz price verovatno u korist ROCKTEC GX1 ali me malo buni sta je tacno taj bag sa dolby visionom tj kako se manifestuje, jel se smanji rezolucija ili je nesto drugo u pitanju. Ako je taj Dolby vision nesto novije onda njegov TV sigurno nema tu podrsku.

Za Xiaomi nemam pojma gde je ruter kod druga u stanu ali svakako bi voleo da uredjaj ima i ethernet port cisto zbog neke fleksibilnosti,
Malo je i glupo da mu kupim uredjaj na poklon i onda kazem e sad mora kupis i wifi ruter ***...
Dolby Vision је технологија која се раширила пре пар година и вероватно да тај ТВ и нема подршку за DV. Док он купи нови ТВ са подршком за DV, до тада ће изаћи нови фирмвер за GX1 који ће донети исправку за тај "проблем". У сваком случају, бокс најнормалније ради када се режим слике постави у HDR.

... kupio sam s Temu-a Tanix W2 Android TV Box Android 11.
... Radi EON na njemu...
Koji EON radi na njemu?

1. "Obični" za telefone (com.ug.eon.android), onaj za koga ti treba miš i u koji se loguješ sa mejlom i lozinkom.

ili

2. Onaj za TV (com.ug.eon.android.tv), u kome za navigaciju koristiš kursorsku dugmad na daljincu i u koji se loguješ sa onim kodom koji prepišeš sa SBB web stranice.

Koji EON radi na njemu?

1. "Obični" za telefone (com.ug.eon.android), onaj za koga ti treba miš i u koji se loguješ sa mejlom i lozinkom.

ili

2. Onaj za TV (com.ug.eon.android.tv), u kome za navigaciju koristiš kursorsku dugmad na daljincu i u koji se loguješ sa onim kodom koji prepišeš sa SBB web stranice.
mmm ne treba mis, koristim EON daljinski, logujem se preko onog koda koji se generise preko EON aplikacije.

Nazad
Vrh Dno