Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Па пише на слици - подржава све HDR формате.

Нису ми ништа рекли, само да је у производном процесу и да шаљу један на тест.
А шта, кад, како...? Чим добијем информације - јављам.

Jel moguće da smo došli do toga da se stavlja brži bežični nego LAN adapter? Koliko može da košta taj 1000M lan hebemu sunce u 2025. godini?!?

Jel moguće da smo došli do toga da se stavlja brži bežični nego LAN adapter? Koliko može da košta taj 1000M lan hebemu sunce u 2025. godini?!?
Da ***, moraju negde da osakate box, i ja to isprva nisam primetio. Iako imam wifi 6 ruter, moracu da mu uzmem adapter. Sve ostalo je na mestu, dobar procesor, najnoviji android, rama bi mogli malo vise, ali verovatno hoce da ga distanciraju od SK1. E videcemo cenu, ja mislim da ne bi smwlo da ide preko 150$.

Moguće da kinezi imaju neki sistem praćenja podataka i da im statistika boxeva koji su u upotrebi kazuje koji procenat njih koristi LAN a koji WLAN, te na osnovu toga cene šta da metnu od opreme i gde da ušparaju. Msm ne znam koje bi objašnjenje bilo za ovo višegodišnje trpanje 100M adaptera u ogromnu većinu uređaja, ako i stave LAN.

Моје мишљење је да неће бити скупљи од 100$... Мада, X5M pro је око 90$ са гигабитним мрежним, али нема DV.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno