Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Hvala na objasnjenju, nista otpada ovaj x88 iz price verovatno u korist ROCKTEC GX1 ali me malo buni sta je tacno taj bag sa dolby visionom tj kako se manifestuje, jel se smanji rezolucija ili je nesto drugo u pitanju. Ako je taj Dolby vision nesto novije onda njegov TV sigurno nema tu podrsku.

Za Xiaomi nemam pojma gde je ruter kod druga u stanu ali svakako bi voleo da uredjaj ima i ethernet port cisto zbog neke fleksibilnosti,
Malo je i glupo da mu kupim uredjaj na poklon i onda kazem e sad mora kupis i wifi ruter ***...
Dolby Vision је технологија која се раширила пре пар година и вероватно да тај ТВ и нема подршку за DV. Док он купи нови ТВ са подршком за DV, до тада ће изаћи нови фирмвер за GX1 који ће донети исправку за тај "проблем". У сваком случају, бокс најнормалније ради када се режим слике постави у HDR.

... kupio sam s Temu-a Tanix W2 Android TV Box Android 11.
... Radi EON na njemu...
Koji EON radi na njemu?

1. "Obični" za telefone (com.ug.eon.android), onaj za koga ti treba miš i u koji se loguješ sa mejlom i lozinkom.

ili

2. Onaj za TV (com.ug.eon.android.tv), u kome za navigaciju koristiš kursorsku dugmad na daljincu i u koji se loguješ sa onim kodom koji prepišeš sa SBB web stranice.

Nazad
Vrh Dno